"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 261
  • 444
  •   1
Отговори
# 180
# 181
От колко часа дават по БТВ съпругите?
И коя е тази секс сцена у сем. Ходж??  newsm78 Уж снощи гледах епизода, пък не мога да зацепя  Crazy

# 182
Хубаво епизодче. Дейв да не си "премести" намеренията към Катрин сега?  Бри и зет-добре се получи....

# 183
И коя е тази секс сцена у сем. Ходж??  newsm78 Уж снощи гледах епизода, пък не мога да зацепя  Crazy

от 9

ами то всъщност в буквалния смисъл секс сцена нямаше.
г-н Ходж - В настроение съм, какво ще кажеш за секс?
г-жа Ходж - Има 15 минути до новините, ок!
.................
г-н Ходж - .........ще ти дам да си отгоре, нищо, че беше мой ред

Whistling Tired

# 184

от 9

ами то всъщност в буквалния смисъл секс сцена нямаше.
г-н Ходж - В настроение съм, какво ще кажеш за секс?
г-жа Ходж - Има 15 минути до новините, ок!
.................
г-н Ходж - .........ще ти дам да си отгоре, нищо, че беше мой ред

Whistling Tired

Хахаха, даааа, дааа..... Така сега се сетих. Беше яко, да....
Много се смях и когато Габи казваше на момичетата, че ще прекарат цял ден само с мама, как в синхрон гушнаха Карлос  Joy
А Дейв дори и да се насочи към Катрин, аз още си мисля, че накрая точно Иди ще отърве квартала от Дейв.  Peace
Утре или късно тази вечер ако ми остане време ще гледам серията и със субс.

# 185
Сега и аз ще го гледкам със субки Party в понеделника го гледах без, ама много се разсейвах.  Hug

# 186
Само не разбрах: не беше ли по-изгодно за Дейв да остане при Майк... Защо се връща при Иди?!?И без това след като отмъсти, смята да си тегли куршума...т.е. надали е, за да не го заподозрат.

# 187
  • Пловдив
kafe, никой не те кара да четеш това,което не ти е интересно- все пак не съм ти изпратила лично запитване. Ще се съобразяваме,където трябва- тук няма шефовe и подчинени, за да си държим такъв тон.И, между другото- не обобщавай собственото си мнение,включвайки и останалите- не е етично! Достатъчно съм възпитана, да спра до тук. Благодаря за вниманието!!! Naughty
Искам да попитам дали съм пропуснала края на историята с дъщерята на Катрин в миналия сезон или още няма развитие?Разкри ли се защо не си спомня миналото. 4-ти сезон съм гледала до 12-13 серия, защото не открих другите серии. Много ли съм пропуснала? newsm78

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:57 от Диляна Ш

# 188
  • София
Здравейте!  Simple Smile Рядко пиша в темата, но я чета с удоволствието, с което гледам и филма.
Сърбят ме ръцете да напиша нещо и моля да ме извините, ако поста ми се приеме за спам или оф-топик!
План А:
1. Отварям www.DMCA-removal-from-Google /или тракера, който ползвам/.
2. В полето за търсене пиша desperate /мдаа, дори не пиша цялото заглавие на филма, а много често го пиша и на бг./.
3. Веднага излизат резултатите с епизодите на сериала.
4. Свалям.
5. Гледам.
План Б:
1. Отварям www.bg-mamma.com.
2. Търся подфорум Кино и телевизия.
3. Търся темата за отчаяните съпруги.
4. Изобщо не я чета, а направо питам: "Някой знае ли кога излиза нова серия?".
5. Чакам някой да ми отговори...
6. Отговарят ми.
7. Свалям серията, ако ми пуснат линк в отговора.  Mr. Green
8. Гледам.
Простата математика подсказва, че план А е с три точки по-кратък от план Б, а моят личен практически опит показва, че е и по-ефективен  Wink
Същата процедура като горе описаната ползвам и когато имам нужда от субтитри. Сайтовете, в които търся са: subs.unacs.bg и DMCA-removal-from-Google

Диляна Ш, на първата страница в настоящата тема има линк към целият четвърти сезон на сериала. Ако не ме лъже паметта сериите са общо 22 или 23.

# 189
Вени, подкрепям те в написаното!
И тъй като и аз съм достатъчно и добре възпитана, няма да напиша много, защото много добре знам какво съм написала в съотвения си пост, парирайки Диляна Ш.
Диляна, без да се чудиш как е възможно, но преди да прочета нещо, няма как да знам дали е интересно и дали се отнася по темата, или се дъвче една и съща дъвка от всички. Повечето тук са негативно настроени към тези, които не зачитат, не четат и не се интересуват от предишните изписани страници. И в този форум и подфорум, както и във всички останали, си има модератори, правила и указания на ползване!
...Ако пуснеш една анкета в темата дали на другите им е приятно да четат през 2 поста "Кога излиза нова серия", "Кога ще има субове", "От къде да си ги дръпна" и прочее, няма да е нужно моето изказване от името на всички, за да разбереш, че каквото съм написала е било НЕ да се заяждам с теб или когото и да било!
Сакън.  Stop

В отговор на твоето питане, Дилън (дъщерята на Катрин) замина да учи в колеж и нейният приятел от колежа и беше предложил брак с най - романтичното предложение - на Айфеловата кула. Това го даваха в последния епизод на предишния сезон, когато даваха "...след 5 години".  Peace
пропуснала си има - няма 12 серии, в които се разкрива докрай историята им.

# 190
Вени, kafe, подрепям и аз  Peace
Само да кажа, че в 4ти сезон сериите не са 22, а май  17. И аз се бях подлъгала по това, че в един от торентите не бяха всичките серии и останах изумена на (уж) финалната 12 или 13 серия. После се усъмних, че има още и проверих в открих и останалите до края.... 

# 191
Момичета, верно ли говорите, че 4-ти сезон не свършва със серията, в която дават 5 годин напред?  Shocked

Ние сме гледали до там, следя и темата и едва сега разбирам, че това не е била последна серия?  ooooh! Може ли някой да помогне и да каже КОЯ беше серията, в която дават след 5 години, за да знам от коя серия нататък да дърпам  ooooh! Егати шматака дето съм..

Относно това, че някои идват в темата и питат без да са чели първия постинг, да кажа, че има хора, които са нови и неориентирани във форума, нека бъдем по-толерантни, мен лично не ме дразнят, винаги ще има такива, разбрали, недоразбрали, много по-лесно и бързо става ако се отговори (който знае) на питането, вместо да се хабят сили и нерви за поучения  Wink    bouquet

# 192
  • София
Ааа, БУБА, това си беше последната серия, не си никаква шматка. Аз просто се бях объркала, че е от 22 или 23 епизода целият сезон Embarassed. Споко, нищо не си изпуснала  Wink

# 193
Сегя що всявате смут и паника!
Бубе, не си шматка! Сезон 4 наистина си свършва със серията, която показва 5 години след това - ето. И наистина е 17-ти епизод, така че няма никакво объркване, никаква грешка.

За 100-тния епизод обещават да е интересно ...

# 194
Е, добре де, защо тогава нямам спомен за развръзката с Дилън? Изобщо не помня това, че приятелят и е предложил брак на Айфеловата кула  Embarassed Вярно съм блонднка, ама чак пък толкова да съм късопаметна?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт