"Отчаяни съпруги" - сезон 5, тема 2

• 46 227
  • 444
  •   1
Отговори
# 315
А за дублажите - имам чувството, че в телевизиите има 20 човека на кръст, които озвучават
Докато живях в БГ, най- често използваният глас за дублаж беше на Силвия Лулчева. По едно време имах чувството, че само нея слушам: сериали, реклами...

Дам, особено при детските, гласовете са абсолютно едни и същи във всички филмчета. Laughing Е, не че на децата им прави впечатление сигурно, но аз мразя да ги гледам дублирани.
Все пак е по-добре, отколкото преди 10-15 години, когато детските на Дисни като "Малката русалка", "Спящата красавица", Снежанка" и т.н. , бяха озвучавани от ЕДИН мъж. Mr. Green

По темата - много ще ни държат без епизоди Crossing Arms, но поне много се кефя, че и по Фокс, и по БТВ дават епизоди на съпругите. Crazy

# 316
  • София
Аз пък първите два сезона ги гледах по БТВ. Линет, която харесвам, не можах да я възпериема с гласа на Фелисити Хъфман, предпочитам дубльорката. На актрисата и е едно такова мижаво леко плачливо гласчето, което не ми се връзва с образа на Линет - майката-стръвница  Laughing

Някой ще ходи ли на конкурса на Огледала?

# 317
Да, Силвия Лулчева наистина е един от най-популярните гласове, но мисля, че има защо - добра е като актьор, гласът хем е универсален, хем е и интересен.
Лана, и на мен Линет повече ми допада с българския глас - на Фелисити Хъфман е като настъпан и много колеблив. 

По темата - много ще ни държат без епизоди Crossing Arms, но поне много се кефя, че и по Фокс, и по БТВ дават епизоди на съпругите. Crazy
Да, и аз се залъгвам с епизодите по бТВ и Фокс лайф Mr. Green Ама като са различни сезони (по фокса е 2ри или 3ти, по бтв-4ти, а тук следим 5ти) и съвсем се бъркам кое кога става и коя интрига върви.

# 318
Добре де в IMDB пише, че ще има епизод днес(американско днес  Mr. Green). Next US airings:
Sun. Jan. 25   10:00 PM   ABC    Thinking

http://www.imdb.com/title/tt0410975/episodes#season-5

# 319
Епизод ЩЕ има, но НЯМА да е нов.

January 25    A rerun of "Kids Ain't Like Everybody Else" airs at 10 (9 Central). You might prefer to watch Desperate Housewives compete in the SAG Awards, from 8-10, on TBS or TNT.

February 1     Super Bowl Sunday. Desperate Housewives will be preempted by Wipeout.

February 7   A rerun of "The Best Thing That Ever Could Have Happened" airs at 10 (9 Central).

# 320
  • Varna
Здравейте Simple Smile Аз много харесвам DH, а по принцип не си падам фенка на сериалите. Искрено се забавлявам когато го гледам, но определоно мисля че в 5ти сезон вече сюжетът е поизчерпан ( или поне на мен вече на са ми дотам интересни). Предпочитам да гледам старите епизоди, те самного по интригуващи

# 321
Гледахте ли новините на БТВ днес от 7?
Даваха за "кастинга" на съпруги в Сити центъра, имаше една мацка която наистина много приличаше на Сюзън! Grinning

# 322
Почнах и аз 5ти сезон и ми е малко трудно.Толкова е по-различно в сравнение с първите 4 и доста трудно свиквам с такова бягане извън стереотипите.Все едно е съвсем друг филм Tired

# 323
Някой може ли да каже този 13-ти епизод какъв се явява? Защо толкова подробно за този, майстор, който умря на покрива на Сюзън?

# 324
Някой може ли да каже този 13-ти епизод какъв се явява? Защо толкова подробно за този, майстор, който умря на покрива на Сюзън?

Щото е 100-тен епизод за сериала, са го направили по-различен..

# 325
  • на пистата
къде го има този 13 епизод newsm78 на кой сезон е

# 326

Ами ако се замислите, епизода изобщо не беше за майстора. Изпълниха си обещанието в 100-тния епизод да ни разкажат и покажат защо са отчаяни съпругите от УЛ и епизодът беше много повече за личната историята на всяка една поотделно, разказана чрез съприкосновението й с друг човек(майстора).

# 327
Ами ако се замислите, епизода изобщо не беше за майстора. Изпълниха си обещанието в 100-тния епизод да ни разкажат и покажат защо са отчаяни съпругите от УЛ и епизодът беше много повече за личната историята на всяка една поотделно, разказана чрез съприкосновението й с друг човек(майстора).
Така де, просто за да опиша епизода по-кратко. Но беше различен и ми направи впечатление, а пък за историята на 100-тния епизод и обещанията на сценаристите не знаех.
Благодаря за обяснението!  bouquet

# 328
  • Поморие
Момичета ,а кога ще излезе нов епизод? newsm78

# 329
Ба ма... Малко по-нагоре съм писала... Що не превъртиш?

Общи условия

Активация на акаунт