Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са коментарите относно раждането на първото бебе?
Какви са мненията относно майчинството и отпуска за майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са коментарите относно раждането на първото бебе?
-
Какви са мненията относно майчинството и отпуска за майки?
-
Какви са коментарите относно здравето на бебето и майката?
-
Какви са дискусиите относно празниците?

Да е жив и здрав малкия принц,а мама бързо да възстановява сили, за да може пълноценно да се наслаждава на своето пухкаво съкровище! Честито и на щастливия татко, а и на цялата фамилия...

Ама здраве да е!
Иначе за майчинството ако родя януари ще е добре защото винаги съм осигурявана в/у брутната си заплата,но ако се роди и декември здраве да е малко ще е кофти за няколко дни да изпусна още 3месеца ,но пък за мен беба е най-важна когато реши да се появи добре дошла дали с 3месеца повече или по малко няма да се лиши мъничето от нищо!Копривке,Дони,дръжте се и при мен бусколизина прави чудеса,по някой път получавам едни бодежи като ходя,не мога да разбера дали имам контракции понеже сме седалищно и ме рита отдолу,понакога получавам едни свивания като се мести ,но мисля че е нормално,но ако видя зор пия бусколизин и си почивам.Хайде чао засега от мен