Отговори
# 75
Здравейте!!! Нещо ми се губи barboran4eto. Аз дори като видях, че имаме бебе веднага си помислих за нея. Ако някой й има тел. да й звънне, ако не съм се заблудила, че липсва де. Но последно е писала на 5.12 до колкото видях. Да не се окаже, че имаме 2 бебета.

# 76
Алекс, аз вчера се чух с нея. Добре е и  още са 2 в 1, само че е при родителите си насам-натам и май няма нет там Simple Smile
Амелия, да оздравява бързо детенцето   bouquet

# 77
Sladurchesta, Честита Ви радост и от нас!!!  Hug newsm51 Да е жив и здрав малкия принц,а  мама бързо да възстановява сили, за да може пълноценно да се наслаждава на своето пухкаво съкровище! Честито и на щастливия татко, а и на цялата фамилия...  Hug   smile3501 smile3525smile3525

На всички януарки много търпение и само хубави емоции Hug  Praynig
Благодарско на февруарките за подкрепата, имате нашата!   love001

# 78
здравейте мами, аз тези дни немога да се спра, все нещо има да се прави вкъщи, навън , нямам време за почивка. А за сладкото и киселото - с малката като бях бременна умирах за кисело и солено,сега набивам само сладко,шоколади,пасти,торти, абе все такива неща ми се ядат. Даже си докарах малкко проблеми със ходенето до тоалетната с тези храни #Cussing out

# 79
Сладурки, добър ден!!!
Гледам, нямаме си ново бебе и това ме радва, още малко трябва да устискат дребосъците. И ние с беба си спечелихме още един ден  Grinning

Баба ми ми беше днес на гости, много и се зарадвах, миличката ми тя.

На беба сутринта и тропах по колибката за да я събудя, не обичам да не я усещам и сега не спира да вилнее Laughing

Дони, радвам се, че си по-добре, виждаш ли какви чудеса прави спазмалгона ?Peace
Кали, много вкусна погачата, нали?????
мммм как ми се  дояде....
ох един път да родя и ще си наваксам Crazy Crazy Crazy

Снощи направих нещо мнооого бързо и мнооого вкусно, както се оказа в последствие Grinning , прочетох го в Готварския.
Препоръчвам ви го, много лек сладкиш.

Необходими продукти:

бишкоти - количеството според тавата, нареждат се един ред по дъното(при мен отиде един пакет от 400 гр.)
3 кисели млека
захар за подслаждане на млякото(на вкус)
лимон и шоколад за настъргване

Начин на приготвяне:

Бишкотите се нареждат легнали по дъното на тавичка, ако останат може да се натрошат в дупките между наредените. Киселите млека се разтръскват, във всяко се добавя захарта и се разбъркват добре. Изсипват се върху бишкотите в тавичката, равномерно, така че да покрие навсякъде. Отгоре може да се настържат кората на лимон и шоколад (или бонбон, каквото имате под ръка). Слага се в хладилника за около 2 часа, след което е готов за консумация.

# 80
Привет Hug
Честит мъж на Калина! Да расте умен, здрав и красив за радост и гордост на мама и татко!
Алекс още съм 2 в 1 :о) (благодаря за вниманието). Не бях влизала във форума от петък и вчера Кокосчето ми каза по телефона, че вече имаме бебе и направо се разтреперих...Като се сетя, че с Калина сме с един термин...олеле #Crazy
В петък вечерта имах страхотни  болки (много приличаха на редменструални, но само от дясната страна на корема) #Crazy...реших, че е дошъл момента- лежа си и се притеснявам, че  креватчето и дрешките са още при нашите, а аз дори нощници не съм си купила (в Окръжна болница не дават). В събота сутрин отидохме с мъжа ми в Люлин (при нашите) и пренесохме благополучно всичко! Днес само ще сглобим креватчето, а утре ще трябва да сортирам дрешките! Купих си и ношници, много съм смешна...едни такива бабешки Laughing
Доника ти как си?
За майчинството...е нямам думи! Последно казаха, че ще важи само за родените след 01.01.2009...и за какво плащам толкова години високи данъци #2gunfire Ама здраве да е!
Кокосче ще се чуем утре, за да разказваш  Joy Joy Joy
Забравих да кажа, темата и заглавието са страхотни:о) Целувки на всички, аз започвам wash hang newsm75

# 81
досега рових из нета за повече инфо за новото майчинство...бясна съм!!!
Аз за каво плащам толкова години високи осигуровки, мамка му!!!
За да ме прецакат с 3 месеца за няколко дни?
Едно време като приеха от 3 на 9 месеца влезе в сила за всички деца, които нямат навършени 9 месеца до приемането на закона...
а сега какво...тъпа работа

# 82
barboran4e, радвам се, че си добре и в комплект.  Grinning Но според мен е съвсем нормално да си имаме бебта през декември, от мамите с термин началото на януари.... Аз сега се чудя да си позволя ли пътуване за нова година, въпреки, че моя термин е далече още. И по този повод да ви попитам вие месеците как ги отброявате, защото според тези линиики от една седмица съм в 8ми месец, а пък аз си знам датата на зачеване и по нея ги броя.... и на 8ми влизам в осмия... Че аз последен цикъл нямах и ми е изчислен 13-14 дни преди "зачеването".  Дано сте ме разбрали.

# 83
досега рових из нета за повече инфо за новото майчинство...бясна съм!!!
Аз за каво плащам толкова години високи осигуровки, мамка му!!!
За да ме прецакат с 3 месеца за няколко дни?
Едно време като приеха от 3 на 9 месеца влезе в сила за всички деца, които нямат навършени 9 месеца до приемането на закона...
а сега какво...тъпа работа
Лили, аз все се надявам, че не са уточнени още нещата и може да ни хване и нас в т.нар "заварено положение". Аз като го сменах...тези 3 допълнителни месеца могат да покрият всички разходи по бебка (и количка, и креватче, и дрешки,и какво ли още не...), но на нея надали ще и се чака до 01.01.2009...
Алекс, на мен след като ми изчислиха термин 28.12 си смятам, че всеки месец на 28 влизам в нов, а при теб нещата трябва да са още по сигурни (все пак знаеш точно кога се е захванало бебчето)! За пътуване по Нова Година...аз бих се въздържала, но аз цяла бременност треперя и се пазя, а има жени, които пътуват и в 9ти месец и пак изкарват до термина...Божа работа!

# 84
На мен тези 3 месеца са ми 3 месеца повече у дома с бебето...и са ми важни!
Не можем да си позволим единият от нас да сседи на 200 лв. у дома. Изплащаме 2 апартамента все пак...

все още си спомням колко ми беше трудно, когато оставих Калоян, бебе на 6м. и се върнах на работа. За да не усеща липсата ни с баща му правехме егати акробатиките, за да не го гледат чужди хора...

# 85
Здравейте мами!Аз след днешната разходка да се включа,снощи бяхме на риба и както винаги преядох зверски Embarassed ама така ми беше добре  preggoИначе за майчинството ако родя януари ще е добре защото винаги съм осигурявана в/у брутната си заплата,но ако се роди и декември здраве да е малко ще е кофти за няколко дни да изпусна още 3месеца ,но пък за мен беба е най-важна когато реши да се появи добре дошла дали с 3месеца повече или по малко няма да се лиши мъничето от нищо!Копривке,Дони,дръжте се и при мен бусколизина прави чудеса,по някой път получавам едни бодежи като ходя,не мога да разбера дали имам контракции понеже сме седалищно и ме рита отдолу,понакога получавам едни свивания като се мести ,но мисля че е нормално,но ако видя зор пия бусколизин и си почивам.Хайде чао засега от мен Hug

# 86
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН И ЧЕСТИТА РОЖБА НА КАЛИНА, ДА РАСТЕ СИЛЕН, УМЕН И ЗДРАВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО.Иначе аз съм добре за сега, но искам да се накарам на софиянките били на последната софийска среща, не сте ни качили нито една снимка а обещахте -  Naughty Naughty Naughty Hug
За подуването, мисля че Дани пита, и аз съм отекла, а изследванията ми от петък показват белтък в урината, така, че започна се великото подуване. Пия някакви протеини по случая, много са гадни........
Качила съм вече 13кг и постоянно ходя в кухнята за течен шоколад, какво ми става като ламя съм......

# 87
Ама това сигурно ли е за новия закон за майчинството - че няма да ни хване, ако не родим след 1 януари? Ако е така - много гадно - тъкмо се бях зарадвала безкрайно много, а сега ми затрепери под лъжичката и ми се разтропа сърцето... До сега си мислех, че предпочитам да родя декември, а сега... И аз като Копривка толкоз години съм осигурявана на висока заплата и много ще ме е яд да изпусна 3-те месеца заради няколко дни... Доколкото четох тая седмица трябва да мине на гласуване в комисия и след това ще четем подробно в държавен вестник...  Praynig

# 88
Сладурки Калина е добре и първото ни бебе се казва Никола...и моя мъж се казва така и на мен името много ми харесва...

Тя е добре и като се прибере ще намине да ни види...поздрави на всички...

# 89
Никола...браво, страхотно име!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт