Отговори
# 90
първото ни бебче ще си има двоен празник,наистина прекрасно име Peace със здраве да го носи

# 91

Да ни е честито първото бебче, Сладурчеста- нека само радост и щастливи моменти да ви носи Никола!

Честито на всички празнуващи на вчерашния светъл празник- всички именници, банкери и рибари, да сте живи и здрави и винаги щастливи и засмяни!

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 21:05 от mini_79

# 92
ох, аз да се оплача имам проблем с левия крак и по-конкретно горе ставата- от вчера започна едно ужасно схващане, все едно ми срязват горе крака и нито да стана, нито да седна, нито да легна, абе за нищо не ставам за 3-4 минутки
на всичкото отгоре на моя мъж брат му се самопокани и трябваше трапеза да слагам, не че се чувствах много добре, ама още по-зле се чувствам, ако не се представя добре като имаме гости
на всичкото отгоре на Стефания й се развали режима, легна към 10, в 11:30 стана и заспа чак в 2:30, а баща й естествено се паркира пийнал към 1 и веднага отвя, та си правехме двете компания  Tired
Пловдивчанки, уговорката за утре нали остава, само че аз след 13 ще дойда, че първо ще минавам през Писанец, ще си нося кръв и урина там да ми ги изследват, че нямам доверие на нашите лаборатории и после трябва на една мама да дам играчките от една обща поръчка, която правих към един немски сайт, та да знаете- на линия сме, но по-рано от 13:15 няма да успеем да дойдем, надявам се да не е проблем  Peace

# 93
  • София
Един глупав въпрос - как да добавя и моите снимки от срещата ? Видях , че Сиси е качила от нейния фотоапарат и искам да добавя и другите при нейните.Но отдавна не съм влиза в снимка.бг и нещо се оплетох.

# 94
Малеее  ooooh! аз от два дни не съм писала, а ето че и нова тема има и бебче си имаме. Айде да ни е живо и здраво. Да радва много мама и тати, да расте палаво, весело и много обичано. На горадата мама желая скорощно възстановяване и всичко най-хубаво.
Доня, аз помислих че ти си родила, но като гледам още стискаш кълки  Hug
Хайде за сега лека вечер от мен и всичко най-хубаво   bouquet

# 95
...Доня, аз помислих че ти си родила, но като гледам още стискаш кълки  Hug

ааа държа фронта още, без бой няма да се дам Mr. Green

# 96
  • София
Ето ги снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=316114
Доника , благодаря ти! Ходихме днес до Бялата къща.Има хубави неща , даже взехме това - онова Grinning
Сега вече ви пожелавам лека вечер и отивам да си полегна , че пак ме сви корема.

# 97
Mини 79, и аз съм на твоя хал,и на моя мъж брат му са ни на гости, при това за 1 седмица. Но аз съм се примирила че не мога да се представя добре, то как да съм изрядна домакиня като всичко ми е схванато и ме боли Close

# 98
Ей  сега прочетох! Никола е много хубаво име! Да е жив и здрав малкия!

# 99
Много сте хубавички всички,току що видях снимките!
А аз имам тази родилната маска или както там се казва.Под очите са ми се очертали едни кафяви линии,опитвам се да ги скрия с грим ама не ми се получава нещо.Здраве да е ,важно  е бебчо да се роди жив и здрав.
Между другото и аз съм се спряла май на името Никола,хем ще си има имен ден,баща ми се казва Николай,бабчето ми Николина и аз Наталия и така,дано да не се сърдят роднините от страна на мъжа ми.

# 100
Сладурчеста, кактоказват дошъл си е с името. Многое хубаво.
азсе смея, че за секциото си търся дата без имен ден, за да си го кръстя както искам. Ама доста трудна работа. То принас сега  се получава всекиден празник.Но азсъмси твърдо решена заиметона бебето.Такаси го наричаме откакто разбрахме, че е момче и щеми е трудно да го сменя.
Хубав ден момичета

# 101
  • София
ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК - НА МИНАЛИТЕ И НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ !   

Студентството си оства един от най- творческия, креативен, безгрижен.........( и разбира се) купонджийски период от живота ни, който малко или много ни формира, като личности.  Леле рано сутрин колко философски съм настроена  ooooh!

Никола е прекрасно име....а и детето си е дошло с него!

Evjeni....щом си си набелязала конкретно име, не виждам проблем дори и да е на празник, да си го кръстиш както искаш  Peace

Ние още се колебаем, затова ако е на голям Християнски празник ще се съобразим Peace

# 102
  • Варна
Добро утро. Simple SmileГледам ,никой друг не е родил,хайде да минаваме по реда си ,че не се издържа вече ooooh!.Снощи скочих като ужилена от болка-прасецът така ми се беше схванал добре че мина бързо.Лено,аз звънях на доки но тя май не ме разбра.Каза че за нея няма нищо страшно,но като ходя на 17.12 да си взема стерил.шише за урината и ще ми пуска пълни изследвания.На мен друго ми е чудно-защо толкова далече ми е дала датата за консулт,Нали вече трябва да ходим по редовно а то-след месец.Ами ако родя дотогава?Деница,на мен майка ми ми обясни да си направя изследване на кръвната захар(на гладно),заради това ниско кръвно и високия пулс.И наистина се оказа права-трябва да се хапва сладко,по концентрирано,аз отбягвах заради бебо.И ще чакам ,като дойде датата за доки тогава ще ходя-нямам избор-само дано всичко да е наред с бебо,после аз ще се оправям като родя.

# 103
Добро утро,след поредната безсънна нощ Tired
Първо честит празник на всички минали,настоящи и бъдещи студенти!
Никола е прекрасно име на голям светия,а и си е дошло с името наистина.Да им е жив и здрав Hug
За пловдивската среща се отказах,защото вчера цял ден с болки и от снощи като ме хванаха едни контракции,та цяла нощ и до сега.Нито Спазмалгон помогна както трябва,нито лежането.И сега се оправям и ще ходя на док,че и бебо нещо от снощи неспокоен и не е спирал да се разтяга и още имам напрежение в корема,та да ме види,че от както са ми започнали тези контракции от миналата седмица,до сега не съм отишла да ме видят,но от снощи вече се постреснах,че бяха доста силни.
После ще пиша.
Целувки на всички и лек ден!  bouquet

# 104
Добро утро и от мен,
Никола наистина е прекрасно име (точно се чудех дали ще го кръстят така)! Ние също вече сме избрали име на бебка, но ако дойде на някой християнски празник newsm78...ще му мислим тогава!
Снощи коремът ми беше твърд като камък, а мъжа ми така се притесни...много беше мило...каза "леле, ама днес ли...ама не съм готов Joy..дай да те изпитам как се диша когато имаш контракция" ...изобщо започна да ги говори едни и само се върти в леглото Joy
Все се чудя тези втвърдявания дали да ги броя за контракция, защото те са единични и много продължително, т.е. усещам си корема много твърд за продължително време, но не усещам нито точно кога се втвърдява, нито кога се отпуска...не мога да го обясня #Crazy
Бръм взехте ли си подаръците от Авент?

Общи условия

Активация на акаунт