"Март дойде ли веднъж- ще видим кой е мацка, кой е с мъж"

• 18 971
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами!
Аз пак нещо изостанах, вече не мога и да изчета старите теми... Confused
Даже пропуснах да ви почерпя на 6-ти за дъщеря ми Никол, ама беше страшна лудница вкъщи, че и майка ми и брат ми също бяха именници  Simple Smile
Благодаря на Вероники за поздравленията    bouquet
Утре обаче ще гледам  да ви метна една почерпка по случай 30-я ми рожден ден  Grinning /ако се справя с картинката, разбира се,че аз пак не разбрах от къде ги взимате  Embarassed /.
Много интересни теми разисквате, но няма да взимам отношение и аз, ще вече всичко е много предъвкано и само ще се повтарям.
Иначе при нас с бебка всичко е наред, доста рита, ставам през нощта по сто пъти до тоалетната, не спя като хората, а после си доспивам до към 12-13 ч. на обяд, съответно вечер до по нощите не ми се спи....страшно ми се обърка режима. И да ви се "похваля" моята щерка какъв "комплимент" ми направи - приличала съм била вече на фотьойл  Joy паднах просто от смях  Laughing
dessiss, нямам думи просто - та бременните са с предимство в поликлиниките най-официално ! Как не ги е срам! Не,че аз не си изчаках цялата опашка мин. път за изследванията, всеки се прави на ударен, а пък аз съм си такава, че не си падам по скандали и конфликти и си чакам, ако някой специално не ме покани  Simple Smile /но не е редно,де/

Уффф,нещо не се получи, цитирах се себе си, ще прощавате  Laughing

# 211
Белла мога само да предположа при кого са те изпратили на комосисия - във 2 поликлиника д-р Георгиев. Този същият плешив старец и на мен ми двигна такъв скандал, кой ми бил казвал на мен, че терминът ми бил за 4 март. Нееееееееееее........ за 7 март съм била и толкова. Много ме изнерви - но отговорът ми беше, че той не ми е светил в леглото за да знае аз кога съм правила секс с моя мъж, а аз днес ти казах, точно това. Аз си знам точната дата на която съм забременяла. Олигофрени колкото искаш.
Аз си поспах ей сега 2 часа и си викам вие ще се изписали темата вече, а то и 1 стр. няма изписано

Хаха, точно при него, да #2gunfire.Права си, както и аз за себе си съм права-не може трима специалисти да ме гледат и да ми казват 4 март, а тоя без да ме е гледал-21 февруари ShockedЕ, аз си замълчах, ама ти сигурна ли си, че той се е съобразил с твоята дата, защото последния болничен преди 45 дневния го издава той...там до коя дата ще пише, знаеш ли.Реално, не на 19, а на 21 трябва да ти започва този болничен, какво ти каза той Rolling Eyes
Уффф, аз за пореден път се чудя на по кой метод трябва да се изчисляват тия гестационни седмици...според"лекаря"щом съм за 21 февруари, значи плода трябва да е малък и да не отговаря за г.с., а на преглед винаги са ми казвали че вървим доста едри, и да очаквам бебче над 3500....аман вече от некъдърници! #Cussing out

# 212
Здравейте и от мен  Hug
Честит имен ден на всички малки и големи Анита   bouquet Да сте живи, здрави и много обичани.
И аз страхотно си прекарах днес на лекцията и след това. Радвам се, че се запознахме на живо. Качих снимки и от моя апарат, но не ги надписах, че сме в същата конфигурация като на снимките от Цвети Simple Smile

# 213
  • Стара Загора
Абе аз ти казвам на този дъртия да не му обръщаш внимание. Той да ти дава до 18-19 януари, когато ни се падат 45 преди термина, а после другите болнични (остатъка до края) ги пуска аг-то. Този е някакъв луд според мен. Утре незнам и аз как ще го изтраивам.

# 214
Лелееее, какви сме сладки скици newsm51  . Много са хубави снимките.
Шуши  чакам си рецептата за сладкиша newsm64

# 215
  • Ловеч
Лелееее, какви сме сладки скици newsm51  .

Ама наистина сте много сладки, добра компания сте заформили  Hug

# 216
  • София
Добра вечер от мен  Hug 

Честито на всички именички!

За майчинството
и аз да кажа, че ми омръзна от спекулации и тълкувания, нека бъдем търпеливи и да изчакаме да видим закона черно на бяло. Всякакви паники и притеснения са излишни и само изнервят мамите, които благородно помагат с тълкувания и съвети. Те ни дават от своето време, така че нека ги уважим и да бъдем търпеливи  bouquet

Да ви кажа, че вчера бях потресена от нещо, което видях по новините. Някаква майка беше солила бебето си и му разранила кожата и едвам го спасили в болницата  #Crazy И имаше репортаж как в цели градове това било нормално  newsm78 Що за безумие  #Crazy

До Люлинските мами: в АРОН на сп. на метрото Западен парк са открили бебешки магазин, днес набързо го разгледах и има доста много неща на сравнително малко място. Не мога да кажа за цените, защото не съм в час, но ако някой отиде, ще очаквам да изкоментира  Whistling

Я да питам и аз нещо: каква "поставка" за бебето за ваничката сте предвидили? Аз лично мислех за една платнена, която се опъва на метална рамка, ако се сещате. В този магазин обаче видях пластмасова и не мога да преценя дали е удобна....

И да споделя и аз за лекцията днес, че темата и лекторката бяха супер и едвам се събрахме. Оказа се, че са обрали дори детските столчета-пънчета от съседния детски център. Имаше насядали мами и татковци почти на пода, облегнати по витрините на заведението... Отново имаше проблеми със записването, защо става така - не ми е ясно, имам чувството, че става при по-късно записване, ама не съм сигурна. На всички да напомня, че съм обещала който ми поиска лекциите, да му ги пратя по e-mail, само че да уточня, че напоследък на работа е много напрегнато (края на годината  ooooh! ) и вечер съм много уморена, т.е. нямам много време да прехвърлям на файл  ooooh! Надявам се покрай празниците да наваксам, но просто тези дни не смогвам. И още нещо да призова: който идва на лекциите, ако може, най-добре да си носи "входната такса" в точна сума (4 лв.), че голямо шоу пада като дойдат 100 човека с по 10 или 20 лв. банкноти  Whistling

ПРАЗНИЧНА КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНА СОФИЙСКА СРЕЩА:
1) Дата и час: 14.12.2008 г., неделя, 14 ч.
2) Място: миналата седмица уж трябваше да събираме идеи за място. Еми извън Джепето - Люлин, друго никой не предложи  Whistling Джепето Люлин се намира на кооп. пазар Люлин, доста комуникативно и централно място - наблизо е спирката на метрото "Люлин", минават много маршрутки, както и трамвай 8, автобус 111 и тролей 7. Пицарията е точно до търговския център, има си табела, но който и да попиташ, ще ти я покажат!
3) Подаръци: носете подаръци - за мамите - КАКВОТО ХАРЕСАТЕ - на стойност до 10 лв. На място ще се тегли кой на кого ще подарява.

Започвам записването. Моля, казвайте дали ще идвате (независимо, че може да сте го казали вече миналата седмица!!!!!!!!!):
1) зелено човече
2) Дърта маймуна
3) Elwing
4) veselina_s_p

# 217
Абсолютно сте прави, че коментарите и догатките в момента относно новия закон са излишни Peace
Може и аз да не съм права в размислите си и затова наистина е най-добре да изчакаме публикуването на закона в Държавен вестник, пък тогава ще му мислим Peace

bouquet

# 218
  • София
Добрутро, поспалани! Simple Smile
Нещо нямам време да пиша аз, ама да се обознача, че съм жива още. Вярно голяма истерия с тези обезщетения се получи, ама то си е типично за БГ-то. Обаче как съм се смяла оня ден на една мацка в един счетоводен сайт... Нашата чела явно, че по-добре да родиш през тази година, отколкото следващата и зададе култовия въпрос: "Правилно ли съм разбрала, че финансово по-изгодно е да родиш седмаче?" Laughing Laughing Laughing Та, да знаете, че е финансово по-изгодно и марш всички под строй при докторята да израждат бебоци. НЕма да се мотаме, я! На Чикагската борса котировките на седмачетата скачат до небесата, а ний тук спим и си говорим за глупости. Laughing
Иначе, извън майтапа най-сериозно ултиматирах Дъртия маймун, че от началото на януари, започваме обиколки по магазините, щото майтап, майтап, ама ако вземе и моето бебе да се окаже финансово напредничаво като нЕкои други бебета... То, вярно оня ден сънувах, че татко му го е сложил на спалнята... Дали пък няма да излезе преди да сме сколасали с леглото? Та, хайде и аз да ви въпросна по повод пелените: някой знае ли къде се продават памучни пелени? Искам да ги разгледам и да видя дали има смисъл да ги взимам, или направо да хващам тензуха, дето ми е останал от големите и да си ушия. Щото на снимка в нета е едно, пък наяве... А памперсите мисля само за навън и нощем да ги ползвам, че мразя изкуственяци. А-а-а и още един въпрос- къде е този Продавалник?

# 219
Добро утро и от мен това е сайта-www.prodavalnik.com

# 220
  • София
Благодаря!
Ха-ха, хвана ме пазарувателната краста. Laughing Определено не мисля да купувам нови мебели, ако мога да намеря нещо прилично и по-евтинко, щото трябва да бъдем спестовни, нали... с това майчинство. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 08:32 от Дърта маймуна

# 221
  • Sofia
Момичета, много ви се радвам да знаете  Hug  Hug  Hug

# 222
Добро утро, мацки,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН *Nikita* !!!  newsm59
Много любов, щастие и послушно бебче през март!!!

# 223
добро утро и от мен и бебка  Hug

Честит Рожден Ден на *Nikita* Да си много здрава, обичана и щастлива мама.

хайде на масата  Rolling Eyes

Пишете ме и мен за срещата на 14. За сега съм сама пък таткото ако реши все ще го сместим някъде.

От мен прекрасен и усмихнат ден  bouquet

# 224
  • София
Ч Р Д  *Nikita* , желая ти от всичко по много  newsm67

Дърта Маймунке, в BG се предлагат пелените Бамбино Мио и лесни пелени(за последните незнам дали се продават само гащичките или към тях продават и пеленки). По принцип не пречи и с тензуха да действаш, но Бамбиното попиват повечко май (стига да не се перат с омекотител). Ако имаш познати в чужбина (най-вече в Щатите) могат да те обзаведат с най-различни пелени и системи с гащички и няма да ти излезе скъпо. Цените на Бамбино Мио можеш да видиш тук
 Ето ти няколко теми от форума, в които майките споделят какво ползват и от какво са доволни.

Бебешки гащички и пелени вместо памперси
До мамите ползващи пелени за многократна употреба Бамбино Мио
Памучни пелени

В сайта за ЕБХ също има информация

В Продавалника в момента се продават изгодно два комплекта пелени и ако решиш да ползваш такива, и не те притеснява факта, че някой ги е ползвал преди теб - ето ги
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=303858&cat=fav
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=319309&cat=fav

Вчера се бях сетила и за още един магазин, те са си цяла верига де, от които съм купувала готини неща - Бокал. Доколкото помня krisi99 се интересуваше.

Слънчоглед,. добре завърнала се  Hug , не сме те забравили. Честита ти принцеса

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 11:48 от veroniki

Общи условия

Активация на акаунт