Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 51 035
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
Lindita , добре си се постарала за Коледа !  Peace Поздравления !   bouquet

Рецептата я има за райските сладки , но е в отделна рубрика под другите  рецепти , с тъмно-червено съм я написала - 12 Days of Cookies 2008 - рубрика на foodnetwork.com .

Pety , те ще са !  Peace Остава кокосът !   Wink

# 211
  • Пловдив
Супа и Пиле с картофи - днес

# 212
  • София
Супа и Пиле с картофи - днес

това е за другата тема  Whistling

# 213
Като за сам човек-аламинути  панирани сирена и кашкавалче

и едно кремче

приятна вечер на всички!

# 214
Привет, девойки Grinning

Еси, тортата ти ще се опита Grinning

marulka_s, и салатата и негърското дупе са страхотни Flutter

Estell, много ми хареса формата на мусаката ти Wink

Lindita, при теб приготовленията за Коледа текат с пълна сила Grinning Всички сладки са чудни.

Лоис, и твоите сладки са ми в списъка за опитване Party Изглеждат приказни.

Диди ме зарази със сладко-правенето, Лоис и пригласяше и тя Grinning. Та днес и аз започнах. Малкият и той помагаше Heart Eyes Grinning Само, че не ми се правеше глазура и използвах шприцовете за декорация. Намерих за съжаление само червен и зелен в магазина.

Ето тези, които украсих:

А за вечеря- пълнени пилешки гърди с моцарела и горчица и увити в бекон:

# 215
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес набързо пилешка пържола (мъжът ми сам си я правил Mr. Green) с бакла в сладко-лют сос.

# 216
Момичета страхотни неща видях Hug от последните страници.Наистина е опасно за бременни и гладни хора тука Laughing.
Показвам си последните сготвени от мен неща.Дано тожва да са последните снимки с калпавото фото Mr. Green
Пържени яйчица със сирене и шунка - вдъхнових се от една снимка на Пепчо за подобни яйчица Hug

Супичка с пиле и много видове зеленчуци - карфиол, морков, целина и т.н

Свински котлети на фурна с гъбки и пържени картофи за гарнитура

Пилешка дроб сърма

И невероятната торта на Селма - тръбички с вишни Peace Peace Peace.Невероятна е тази торта.Лека, сочна, свежа ммммм Heart Eyes само това парченце се спаси.Ей сега ще си го хапна аз Joy

Да не решите че тази вечер всичкото това чудо сме изяли hahaha - това е от последните дни Shocked

# 217

А за десерт кейк с моркови:

Моля помогнете ми за рецептата на кейка с моркови Praynig 

# 218
Привет, девойки Grinning

Еси, тортата ти ще се опита Grinning
Ще се радвам ако ви хареса Hug

# 219
фокача Crazy с хрупкава коричка и сочна среда  Mr. Green

Може ли рецептата. Пробвах тази на Лоис с маслини и рикота, но не ми хареса. Беше ми много суха и твърда. Мъжът ми я хареса.

Не съм готвила, не съм снимала. Не съм чела от средата на предната тема. Тази само е прелистих набързо.  Blush Има невероятни неща. Само се облизвам. Гледам Диди се е завърнала активно.  Hug

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 01:33 от Кюбит

# 220
Аз също ви зарязах май още в 18-та тема. Тия седмици нямам настроение за готвене, снимане, качване. Караме на нещо бързо и неинтересно като спанак с просо  Laughing или пък сме по гости. Отделно се местим и дори не съм почнала с приготовленията за Коледа. В тази връзка много красоти видях. Направих си труда да прочета темата.  Wink Та включих се, защото искам да помоля Роца за рецептата на супата от тиква и кестени.
Продължавайте в същия дух страхотни кулинарки!   bouquet

# 221
Пробвах тази на Лоис с маслини и рикота, но не ми хареса. Беше ми много суха и твърда. Мъжът ми я хареса.

Кюбит, да не би да се е препекла? Защото корите се правят съвсем тънички, пече се много кратко, дори бих казала, че остава леко влажна от сиренето (в оригинал не е с рикота, а с крешенца, но в БГ не съм намирала Grinning). Как би я описала като консистенция и вид? случайно снимчица?
Съжалявам, че не ти е харесала, но поне половинката е хапнал  Joy

Момичета, обръщам се към всички ви, давайте фийдбек, когато пробвате някоя рецепта, добри или лоши - коментарите са полезни. Критичните забележки помагат да се подобрят рецептите, не се притеснявайте да казвате, когато нещо не се получи или пък не ви хареса. Така де, няма само меденките на джули да се спрягат из форума  Joy

# 222
По тоя повод, аз вчера щях да пиша, но сега и Лоис ме подсеща. Нали и Диди няколко дни след мен прави Короната и се оплакваше, че й се била разляла. Ама на мен пък точно този ефект ми се искаше да се получи, защото Диди твойта е точно като от блога. Аз нали я сложих във формата за кекс и тя се надигаше нагоре - не настрани, но я пекох във фурната на сестра ми, че нали там беше гостито (замесих аз от вкъщи всичко и второто втасване беше там + печенето). Та не съм сигурна, дали защото не ми е позната фурната (нейната е няква много специална с хиляди програми за всичко - пуснахме я на програмата за хляб, което видях че само си зададе 200 градуса). Както и да е. Вътре ми седеше глетава, недопечена. И сега не мога да преценя - от фурната ли беше, от формата ли, от кремата ли - newsm78 а вкуса е толкова невероятен, че това не ни попречи да я изядем, но аз исках да е друго яче. В смисъл аз съм критична към себе си. Затова следващия път смятам да направя така - първо ще си я пека в мойта си фурна дето си я познавам Joy, второ ще си я сложа в тавата от фурната, както си е в блога, и трето, ще намаля крема сиренето и ще сложа за сметка на кремата нормалното си нашто сирене и така ще пробвам Peace и ще кажа. Но тестото е толкова приятно и за месене, на пипане е една душичка, много приятно тесто. Сещам се за писанията от блога на Умбра - нейните размишления по темата за месенето, докосването на тестото и хляба Joy(Умбра, специален   bouquet за теб). Определено смятам да го пробвам още не веднъж. Peace

# 223
  • В лудницата на 2-рия етаж.
От мен един тиквеник по рецептата на Селма

и едно пържено шаранче

Estell-как правиш пълнената палачинка?В Хепи ядох страхотна пълнена палачинка и се опитвам да разгадая какво има вътре,май има и някакъв сметанов сос,много е сочна. newsm78

# 224
  • На небето
radost24 не знам там как ги правят. Едва ли са същите. Пълня с каквото има обикновено сирене и топено сирене, и отгоре резени кашкавал като запичам само отгоре. Общо взето стават доста насищащи и не се налага да правя няколко часа палачинки които да се изядат за 30сек. Така с 1 палачинка се нахранва един човек.  Wink Става и с престояли палачинки, така, че си осигурявам закуска за поне 2 дена.

Общи условия

Активация на акаунт