Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 50 964
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ето ги и пуешките ми бутчета. Simple Smile

# 196

Сега открих още една рецепта на Наталина за Фалшиви бонбони "Рафаело" , но по- различна, виж и нея.  Hug Аз съм купила вече кондензирано мляко, така че ще правя по първата рецепта. Peace

Правила съм бонбоните на Наталина, наистина вкуса им е супер. За другото изпълнение на бонбоните Рафаело, нямам обяснение как ще стане на бонбон, като тази смес ми е ставала единствено на крем и с нея съм правила торти. Thinking

# 197
ето ги моите линцерови сладки. рецептата съм я писала на 12  страница, но ще ги кача и в блога.

ето и рецептата!

намазани са само няколко, колкото за снимките  Mr. Green
май нещо дебелички станаха...

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 13:44 от Lois

# 198
Ето и от мен през последните дни какво се хапваше в нашата къща
цареви4ни кюфтенца-
пържоли с гъби,праз и топено сиренце-
една торти4ка сникърс-
и киш с праз и кашкавал-

# 199
Аз съм правила преди бонбоните Рафаело. Стават топчетата, като престои в халадилника се стяга, но на вкус не ми допадна. По добре да си хапна кондензираното мляко с лъжичка, а бонбони да си купя от магазина. Незнам, прекалено силен е вкусът на кондензирано мляко, което всъщност е същността на тези бонбони, вярно, че кокосът малко го разсейва, но..знам ли... не е лошо, но не бих си играла да ги правя пак.

# 200
  • На небето
Закуска пълнени палачинки  понички с карамел:  картофена мусака:  парче:  ориз със зеленчуци:  за пореден път Рошлата:  бутер топчета:  крем с плодове:

# 201
geleva, благодаря за разяснението за меденките! Най-вече се интересувах дали сега трябва да се правят, че да стават за ядене по Коледа, но явно не е от такова значение.
И много апетитно при теб днес! Както винаги между впрочем Peace.

Някой питаше какъв вкус има домашно правения щолен, обаче сигурно съм пропуснала отговора newsm78. Ще помоля, който е правил, да разкаже по-подробно. Зарибих се, понеже днес ядох ето такива малки щоленчета и трябва да ви кажа, че не съм опитвала подобен вкус досега. Много ми харесаха Simple Smile. На пипане са мекички, не като кекс, не твърди като сладки, а нещо средно, в същото време пръхкави, но не като локумки да речем. Надявам се някой да се опита да опише вкуса и евентуално да пробвам да направя.

# 202
Аз пропуснах 3 теми, но в тази ще се включа с две тортички

# 203
  • София
Уауууу Estell кога успя да спретнеш всичко това, всичко изглежда супер, а и сигурно още по супер на вкус  Peace

tedi80 първата торта ми наподобява на 1, да не би да е за първи рожден ден  Thinking

# 204

tedi80 първата торта ми наподобява на 1, да не би да е за първи рожден ден  Thinking
Това е буквата Л (торта Левски) за свекъра, който е фен Laughing

# 205
  • София

Това е буквата Л (торта Левски) за свекъра, който е фен Laughing

Да бе и при това е в синьо, как не загрях  doh

# 206
geleva , къде са тези бонбони Рафаело ? Като ги търся с търсачката и ми излизат километри от тортената тема !  ooooh! Немам нерви !   Rolling Eyes
Диди ,ако искаш пробвай тези бонбони с кокос .Много лесно и бързо се правят и ако им сложиш по едно бадемче вътре са като рафаело. Simple Smile

# 207
Pety , ти си ги правила тези бонбони , нали ? Гъстотата на сместа при теб се постига от многото кокос ? Значи това ми се струва най-лесно , но пък имам само 100 гр стърготини в момента , но ще купя.Освен бадемче може да добавя и други нещица вътре !   Mr. Green

# 208
  • Torino,IT
Здравейте и от мен, много готвите, страхотни неща видях  bouquet
Аз нямам време да снимам и публикувам много, но да се отчета с коледни сладки  Crazy
Тези ги правих днес
Линцерови сладки, някои трябваше да ги извадя по рано, но съм ги забравила ,докато изрязвах останалите. Др. седмица ще ги слепвам със сладко

Маслени сладки Ден и Нощ, само че ми се изхабиха батериите на апарата и снимах с телефона  Sad

Тези са от мин. седмица
Меденките на Джули

Ванилени кравайчета

Исках да помоля Диди за рецептата за райските сладки, защото я няма в съдържанието на коледната тема за сладките, и за рецептата на сладката баница с локум и орехи която видях на предишните страници.Още не съм решила дали да не я направя сместо баклава newsm78
Приятна вечер и до скоро!

# 209
Pety , ти си ги правила тези бонбони , нали ? Гъстотата на сместа при теб се постига от многото кокос ? Значи това ми се струва най-лесно , но пък имам само 100 гр стърготини в момента , но ще купя.Освен бадемче може да добавя и други нещица вътре !   Mr. Green
Да Диди правила съм ги много пъти.Точно така гъстотата се постига с кокоса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт