Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 20-та тема

• 51 055
  • 367
  •   1
Отговори
# 330
Мексикански сладки

Това мексиканските сватбени сладки ли са? Обожавам ги!  Heart Eyes Мога да ям до припадък.  Blush

# 331
Голямата ми дъщеря също ги обича много, това са й любимите сладки. Миналата година ги правих няколко пъти до Коледа, щото се изяваха веднага. Днес ако ни остане време след украсяването на елхата, мисля да направим две дози.

Ето тук рецептата

Снежни топки(Mexican Wedding Cakes)

# 332
Мексикански сладки

Това мексиканските сватбени сладки ли са? Обожавам ги!  Heart Eyes Мога да ям до припадък.  Blush

Кюбит, такива са да Hug
Много са вкусни, вчера си наруших диетата с половинка Rolling Eyes

# 333
Гелева , страхотни сладки си спретнала !  Peace

esy , при теб както винаги е красиво , а че е и вкусно не се и съмнявам !  Wink На мен ми хареса тортата , но предполагам , че ще я намеря другаде !  Wink

Тези мексикански сладки , според мен са същите ванилени кравайчета , а в моята книга кифлички.С изключение на едното яйце , което има в моята рецепта.Аз лично , не съм кой знае колко впечатлена.

Misha_S , може ли друг път , когато искаш някаква рецепта , да се въздържиш от огромни и излишни цитати , а просто да напишеш името и да помолиш за рецептата  този , чиято публикация ти е направила впечатление ?

# 334
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
закуска

кокосови палачинки от Тайланд  Crazy
в рецептата се сервират с папая, но поради липса ги ядахме с черен шоколад.
станаха много вкусни, мъжа ми също яде, а той мрази кокос Mr. Green

после ще пусна рецептата - безглутенови са, без яйца и без животинско мляко. стават и за постещи Peace

# 335
  • На небето
esy ще може ли рецептата за Баскска торта?
asyalein ще чакам рецептата за палачинките, заинтригува ме.

# 336
star2, много хубави неща си приготвила! Peace

mocarella, не бих простила нито на питката, нито на шницелчетата, нито на руската салата! Peace

краси.мира, всичко изглежда много апетитно! Peace

esy, tannita, Кюбит, вие пък ще ме хвърлите в беля сега да ги правя тези сладки! Rolling Eyes Лошото е , че само аз ще си ги ям... ooooh!

Вчера за обяд - винен кебап и зелена салата:

# 337
yagodka, благодаря ти  Flutter
mocarella , питката ти е невероятна, тъй като съм на вълна питки би ли споделила как се прави, мисля да се пробвам за Коледа с нея.

# 338
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein ще чакам рецептата за палачинките, заинтригува ме.

Тайландски кокосови палачинки
доста са засищащи Rolling Eyes

Ягодка, винения ти кебап изглежда страхотно.
сетих се, че като готвя с дафинов лист и мъжа ми все вика: аз защо имам боклуци в чинията  hahaha

# 339
Момичета, заповядайте рецептата за тортата

# 340
  • София
За днес едно печено на шише пиленце, с пържени картофки.

А тук кученце, му се кани на пиленцето  Laughing

# 341
  • София
Момичета, в тази тема видях снимка на питка "Корона", която много ме впечатли. Не помня къде съм си записала рецептата. Моля, някой който я има, да ми я напише, може и на лични.
Благодаря предварително!   bouquet

# 342
Пържоли в прясно мляко, салата от ряпа и Джинджифиловите сладки на Зори /сега пък не съм очарована от вкуса на тестото Wink, иначе формите ги докарахме със щерката/:

# 343
Полин, ама пък изглеждат много добре  Peace подари ги, ще зарадваш някой, дето яде само от магазина  Laughing Laughing

Гелева, това кученце доста спокойно гледа  Wink

Ягодка, аз по същата причина не захващам сладки, че мойте човеци ядат само едни определени, та ако започна колегите и съседите ще ме благославят до 8 март  Joy

Ася, значи според твоят половин и ние  днес ще ядем манджата с боклуци  Rolling Eyes Rolling Eyes

Заек капама

и още:

боб яхния

и последващо печено зеле с боб

питки с праз и сирене

с останалата плънка кифлички с праз и сирене  Laughing

а с останалото тесто питки със сирене и моцарела

Всички тестени в къщи са с пълнозърнесто и типово брашно  bowuu

и мнооооооого  Сълзици от многолистно тесто

# 344
asyalein, благодаря ти! Hug

Гелева, а при теб пиленцата все такъв апетитен загар имат! Няма как да ги пропусне човек и да не им се полюбува! Peace

Малеее, пеп-4о, как изглежда бобът  ти със зеле  Crazy. Точно като на баща ми! Но и от другите нещица не бих се отказала. Peace

polin_a, и сладките, и на малкия сладур сладките бузки изглеждат чудесно - само за хапване! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт