Златни малини - секънд едишън с висящо острие

• 15 595
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
"Малиново парфе- страхотно е, но няма за всички"- Споделете
"Love to hate you"- Мишоната и чувствата й към сопрано/или неговите към нея, не ми е много ясно/
"Сценарист на годината"- Плетящата Крава за репликата й "Оказахте се под нивото на сценария"

Айде, наздраве!

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 14:48 от Дренка

# 121

Моля Сопрано да прегърне (и даже целуне) от мое име всички голи жени по гащи и без, но с червени шапчици.

Отивам да се преобличам в празничен костюм Mr. Green

# 122
Ох, само една номинация имам. Направо не мога да го повярвам това.
Аз смятам тази година тактично да ви подмина Simple Smile  Party

Джей Джей, песента от подписа ти е страхотна, а филма от който е също е страхотен.

# 123
Дует "Каризма" - Марадона и Летящата крава. И двамата не умеят да пеят, но пък до втръсване демонстрират муцунки пред камерите.

Още веднъж отзад - приз за Мишон, чиито изкривени фантазии й пречат да се види във позата партер.

Бийвъс и Бътхед - Пасинет и Славчето или Славчето и Пасинет... Оставям ги сами да решат, коя е по-Бът...

Когато цъфнат теменугите... - едва ли ще стане скоро, защото минзухар дебне.

# 124
Дует "Каризма" - Марадона и Летящата крава. И двамата не умеят да пеят, но пък до втръсване демонстрират муцунки пред камерите.

Ох, пак добре, че не е дует Софи Маринова и Устата Simple Smile

# 125
Тъй като темата била за забавление на богоизбраните, не ми остава друго, освен да номинирам:
Малиновият престолонаследник - Tatti - винаги безупречен, честен и справедлив, защитник на слабите и палач на силните на деня.
Омазаният Клоун - за всички подрискани шутове, дръзнали да номинират в тази тема, разбира се не изключвам и себе си от тази група.

# 126
Ниара, последната не я разбрах  Blush

# 127
Ще се самономинирам за градинар-мазохист.  Laughing

# 128
  • Кацнала на едно дърво.
Ниара, последната не я разбрах  Blush
Мълчи и си оправи грима.  Joy Червилце или белилце, колега?  Blush

# 129
Копирам си от преди:

За мешавицата „Танцуващ (кючек) с вълци”:

За тема, в която авторът признава, че не е прочел нищо по въпроса, многократно бърка страната, за която иска да говори, но все пак призовава да стоплим с подкрепа исландците, че живеели на студено. Номинирам Вълка.

За воплите „Този луд свят

За тема, в която авторката обяснява (а други припяват) как всички освен нея са луди, въпреки че също научаваме как „нормалните” оставят бебетат си в количката пред магазина, и как си палят цигарака да пропъдят истинските или въображаеми нападатели из шумаците. Номинирам Фото (тя е фоно, ама понеже каза, че се навряла в шумаците да снима детето си, артистичния й ник ще трябва са е фото).

За  „Тексаското кърваво клане с трион

За специално подбрани случки, включващи смърт по капиталистическо време. Номинирам Холограма.

За Петко Войвода. Произнесъл паметната за мен фраза „Мемет, расте ли пишката.” И за мерене, и за раздумки какво, как и кога му ставало. Номинирам Селинджър.

# 130
  • София
"Малиново парфе- страхотно е, но няма за всички"- Споделете

Подкрепям!

Като сме честни - да си кажа за номинациите въобще. За Златните говоря.

Според не особено старателните ми наблюдения се номинираха само хората от Споделете и Спамо-чата, някаква клубна групичка, в която обикновените хора нямат достъп.

И само тук-таме някой наистина заслужил.

# 131
Ще се самономинирам за градинар-мазохист.  Laughing
Градинар-мазохист е тоя, дето поорязва и подкастря, Биби  Mr. Green

# 132
Добре де, само за мазохист  Blush

# 133
Варненската троица - Анджелина, Дренка и Мишон.

# 134
Много поздрави от Борис.
Поради независещи от него причини и обективно стекли се обстоятелства той, за известен период от време,
няма да има възможността и честта да пише тук, редом до вас, затова ви предавам неговата номинация за Малините:

Аз, Борис отчитайки че:
1. Самокритиката е началното и много важно стъпало към духовно израстване на личността и
2. Голямото количество малини, малинов сироп и малиново сладко погълнати наведнъж и за сравнително кратко време, което както е известно води до сериозни храносмилателни смущения в стомашно-чревния тракт
се самономинирам в категорията: "Малиновочервен, насран форумски ГъЗ"
Други няма да номинирам тъй като съзнавам че човек трябва първо да види гредата в своето око и после да гледа
сламките в чуждите очи.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт