Златни малини - секънд едишън с висящо острие

• 15 533
  • 191
  •   1
Отговори
# 15
  • No Line On The Horizon
Акнето за Инфантил 2008.

# 16
Имам фаворити за "рекламно лице на "Ревлон"", ама ще поизчакам Mr. Green

# 17
  • София
Този път ще пропусна или поне ще бъда
твърде лаконична  Naughty
Номинирам "Пъзел" и всичките й производни
за Мисис "средна" класа  Hug
И понеже в една друга тема се изказа, че сме злобни,
аз пък ще й кажа, че просто няма за какво да злобея.
Особено пък що се отнася до нея  Joy

# 18
  • Кори Селести
До тук виждам сигурен победител в категория "златно камикадзе".

Минзухар, прави ми впечатлние, че бъркаш форумът с офис напоследък.
Може би имаш нужда от почивка.

# 19
Мислех да не участвам в тази тема /а тку виж не участвам след нея във форума/, но някак последните дни преосмислих много сериозно, щото съм безпомощна.....та поне да ми олекне, номинирам в категория /тука има барабанене и чинели/:

"културно... продължение на бедрото" - Борис!

Не уточнявам надолу или нагоре от бедрото...то е ясно.

Други номинации няма да предлагам.
Благодаря за вниманието.

# 20
Татти е номиниран за участието си във филма "Полицай в детска градина"

Каза една от жертвите.

# 21
Роза66 ( ЧЕрвеновинска) за In propaganda we trust (след като четох, че всички болести са създадени от американците за да държат света в подчинение, че глобалната икономика се командва от група хора и само скандинавските страни са извън този заговор).
Даффодил за Бърза, акуратна, окончателна-  проницателност, събрана в три думи без нищо недоизказано.

# 22
Мистър Мокри Чаршафи. Някога може и да са били пламтящи, но пожарът е бил потушен с кофа вода и накрая е останала само влагата...  Вълчан
( Вълчане, всички те харесваме в ролята на добър баща и форумски мъдрец. Остани си такъв... Макар че всички имаме нужда понякога и от изтрещяване...)
Малинова Инфанта. Труден пубертет... И продължаващ безкрайно дълго. Борис
( Наградата е едногодишно осиновяване от моето племе, подлагане на всички възможни изпити /в очите на белите са по-скоро мъчения, но те не разбират/, през които трябва да премине един юноша и триумфалното му завръщане като истински мъж или в краен случай част от контингента на Четвърти...)
Дами Канят. Кого? Естествено, че вечния плейбой... Пехливанова, Данева, N 7 и целият Канкан драм-състав от упорити преследвачки на местния Дон Сопрано Жуан... Тук нахално се намърдвам и аз...
Желязната Маска или Желязната Лейди... Награда за постоянство и непоколебимост в поддържането на Студената война. Холограма
( Студената война вече свърши, Холограма. Оказа се, че почти всички, които бяхме сред агентите на ЦРУ, фигурираме като такива и в списъците на КГБ... Всичко беше игра. Все някой трябваше да създава новините на BBC.)
Гласовете Ви Чувам. Награда за паранормални форумски явления, които нямат нужда от кристална топка; които не четат профили, дори не изчитат цели мнения, дори и цели изречения, но са в състояние да гадаят по отделни изписани думи, дори по драсната черта... Защото там, отгоре, някой им говори... Тазгодишният ми номинант е Пъзел.
( Пъзел, ако нямаш време да четеш всичко /Вярвам, че е така. И аз нямам.../, не бързай да изпращаш някого на далечна планета, защото по някаква случайност той може и да се връща оттам).
Специална награда на министерството по бедствията и авариите за най-бързо и точно проследяване и отразяване на събитията от черната хроника на село Черни Осъм, нивото на река Дунав в сантиметри и производствените инциденти в шивашките цехове в Нингбу, Китай. Холограма
( Подгласничките обаче са изключително активни и вече почти й издърпват наградата от ръцете).
Венерина Мухоловка. Тук ще цитирам ботанически източници. "Спада към растенията хищници. Тези растения по правило обитават бедни почви и компенсират недостига на хранителни вещества чрез способността си да улавят жива плячка и да се хранят с нея." Накрая цветето пирува предимно с полузахапана муха, която всъщност сама се е подлъгала да опита от сладникавия му сок... Минзухар
( С пожелание за повече ароматни и пролетно-разбуждащи теми и по-малко мухоловски такива...)
Питбулска Захапка. Споменах в номинациите още... За най-здрава челюст и най-продължително и упорито висене на захапана тренировъчна гума... Радостина HZ
( Има много теми, по които съм съгласна с нея и одобрявам написаното от нея, обаче след 4-то й мнение обикновено губя желание изобщо да чета темата... С пожелание да влага енергията си в разумни и реални каузи, където съм сигурна, че би била много полезна.)
И тазгодишната ми награда за Отсвирена Съдийска Свирка... Дафодил
Тук ще напиша и това, което исках да кажа в заключената тема за номинациите...
Дафодил според мен е всичко друго, но не и злобна (според нечии мнения)... Не е от потребителите, които често пишат или влизат в открити схватки. С една или две думи може да каже много и на място. Понякога съфорумците ни, които гледат скрито иззад ъгъла и не участват в двубоите или многобоите могат да бъдат много по-обективни, точно защото не вземат присърце нито една от двете борещи се страни... Та в този смисъл, Дафодил винаги е била подходяща за рефер.
Иначе, още преди около две седмици ми се стори, че Малините са обречени на неуспех тази година. Със или без номинациите форумът беше изтрещял тотално. Включително и много опитни и стари потребители... Незнайно къде изгубихме чувството си за хумор. А истината, подправена с щипка хумор, може да донесе наслада на всеки дегустатор. Сарказмът обаче е подправка лютива. Ако не знаеш, колко и къде да сложиш от нея, по-добре не го прави. Дегустиращите със сигурност няма да искат да вкусят повече от гозбата ти. Но и тези, които наблюдават подскоците им отстрани - също...

Надявам се, номинираните да подходят с присъщото им чувство за хумор към наградите си... Може и да са малини, но са златни все пак... Наистина не влагам никакви лоши чувства, завист, злоба и прочие. Надявам се да го усетят и да не ме разберат погрешно... Ако изпитвам неприятни чувства към някого, изобщо не бих си правила труда да пиша за него. Съвсем честно... Обещавам, че няма да заемам защитна стойка за бумеранг-отпор...

*Из мислите ми се опитва да се пром/ш/уши и някаква номинация "Дори и след критическата няма спасение... " за несъответствие между житейска зрялост и форумско поведение (или дамската версия на Мокри Чаршафи), но ще трябва да поотлежи и да ми се проясни...

# 23
Ще номинирам любимката ми  LOVE (Sladko i Soleno) в следните категории:
-Май-много смислени постинги;
-Най-грамотен потребител;
-На всяка манджа мерудия;
-Най-качествени снимки на най-оригиналните ястия (справка Кулинарния);
-Най-дълбокомислени подписи и аватари.
Подозирам, че детето толкова си може, просто е сбъркало форума с тийн дневниче или лексикона на приятелка.

# 24
Малиновата Мадона - Ники Фин за темата, в която цял форум я увещаваше да заведе детето си на лекар, Блъдиуайт за това, че оставяше бебето си само, но за сметка на това щеше да съхрани младостта си (за разлика от останалите съфорумки, които щяха рано да се сбръчкат от притеснения и децета им щяха да се срамуват от тях), Седада, която забравяла да нахрани детето си.
Малиново перо - или много обичам да пиша, кво ми пука, че никой нищо не разбира - Валери, Естер, другите ще дописвам
Многострадална Геновева - ох, толкова са много, но ще изброя само тези, които най-много се открояват напоследък - just_an_ODDalisque, която се жалва от свекърва си с едни и същи думи поне в пет различни теми едновременно, Samant@, бившата Страдаща, срещу която има подъл заговор на мъжовата рода да я направят нещастна, нищо че е млада, хубавка и с вишу.
Познай кой говори - потребители, за които се чудиш колко човека използват даден профил и дали пустият му Стоян с Фурлата не се е клонирал стократно - момиче от провинцията ,  всички гости, допълвайте!
Мис Прометей - steli76 затова, че щом някъде някой пише нещо против свекърви, тя веднага довтасва, за да налива масло в огъня. Евалла, мацка!
Малиново сладко - или Мис диабет - всички онези лигавки, захаросанки, напудренки и ухиленки съфорумки, които спамят наляво и надясно, прикривайки под привидния си позитивизъм най-обикновено точкотрупство - Лиленце и компания, може да допълвате  Mr. Green
Малинов диоптър - всички онези, които пускат нови теми, без да си направят труда да погледнат, че вече има поне 3-4 съществуващи по темата и то на първа страница - като например pmariana (да не се сърдят новаците, че не ги забелязват  Laughing)
Фръцла на годината - Лиска    Twisted Evil
Златна лайкучка - да разлаем кучетата - Борис, Холограма и другите провокатори
Просто кучка - аз.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 09:40 от Как`Сийка

# 25
  • Варна
Ох, че ми хареса малиновото сладко - ох,ох.... Браво, Сия!
Категория - Тесен бюст - за онез, които в името на каузата затварят очи, отварят уста и оттам излиза една и съща теория нон-стоп.
Категория - Дългосвиреща плоча - за тез дето не могат да го кажат с 2 думи.
Борис - разбира се, получава - Златен дъжд /тук Кейси може да обясни/ за ролята си във филма "Ти го плюеш, то си мисли, че вали"

# 26
  • София
...Златен дъжд /тук Кейси може да обясни/ за ролята си във филма "Ти го плюеш, то си мисли, че вали"

Хм, златен дъжд е противоречива категория....

# 27
Що, баш на място си е  Grinning

# 28
 Дядо Стефчо на форума - Вълкът с ... мъзгата.
Петя Дубарова на форума- Естер.
Черно тефтерче на форума - Марадона. Иска всички форумки в скайп листа си.
Клавиатурата ми пречи - всички, които пишат глупости, но за сметка на това неграмотно.
Маркс и Енгелс- нотар и Мишон, които възприемат модераторите и администраторите за персонален капиталистически експлоататор.
Много съм тъп, но искам всички да го знаят- Борис.
Искам да съм звезда- минзухар. Така като я гледам, скоро ще изгори, за да свети.

# 29
Вай, припомнихте ми Нотар. Приципно и той като Роза е поклонник на Теорията на конспирацията, тъй че го слагам в същата категория.

Общи условия

Активация на акаунт