Има - няма 10-ина дни не съм влизала и вече и нова темичка.
Еlada - браво мила
. Кога имаш време се чудя.. Много добре си се справила.Аз да се оплача . Малкия е с шарка. Едрата - варицела. Първо беше племеннника ми и сега и моя се ошари. А лекарката ка че кърмата го пазела. ДРЪЖКИ.Той е с ммного бяла и нежна кожа и стана като петниста хиена. Ревеше ми се като го гледах. СЕга вече позавяхват. но стана мого неспокоен. Развали си режима , който бяхме създали. Започна да се буди много пъти нощем и спи на гърдата. Това май е единственото нещо което малко го успокоява. Иначе заспиването става на ръце. Сили не ми останаха вече.
Разбита съм. Имам усещането, че ако имам възможност ще заспя и ще се събудя след два дни.Иначе изследванията са ни в норма. Малко е нисък хемоглобина - 108, но педи каза да не давам нищо, нали ядем почти всичко, така че не било фатално. Мислех тази седмица да вкарам вече и месо, но с тази шарка ще изчакам другата седмица.
Нямаме все още зъбета. Много му е забавно да е в проходилката, но не с крачета на земята. Нашата има едно ниво от плат по-високо и все още е на него. Не може и много хубаво да седи. Като пиян морков е. Клатушка се напред - назад. Но не се впечатлявам много , всяко нещо с времето си.
Това е за сега от нас.
Целувки на всички ви и най вече на сладките беоци.
Спокойна нощ от нас с Емо

, че имам и багаж да разопаковам 

Стой съвсем стабилно на краката и сам върви, тропа с крачетата и се радва
аз писах вече

не мога и не мога да го накарам да яде
като стисне устичката-няма отваряне.Педито каза че трябва да бъда много настапателна със
от плодовите повече от 4 лъжички и повече не иска а зеленчукови/не/-каши/не/и на мяймуни се правим пред него и пак не ще
- сега се смея ама преди ми се плачеше!Добре ,че срещнах мъжо си че да стане човек от мене
Официално от 2006 год не празнувам 8-ми декември!И днес се бъзикам с майка и и викам-Еххх,мамоо днес няма кой да почерпи и кой да получи подарък !
и като се почне веднъж да се дава всеки ден.
Племеничката ми така е свикната и сега на 3 години е същата работа! Моето дете също не яде нищо. Само на кърма е още, иначе предлагам всеки ден нещо. Все някога ще прояде. Давам му и от нашата маса разни неща и тях ги дъвче и преглъща с голямо удоволствие! Вчера например яде баница с кисело мляко