Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 218
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Beyond the Frontiers
И за мен минимум два.

# 256
И аз ще искам 1бр. календар! Hug

# 257
  • гр.Варна
Ето малко снимков и видео матетриал от срещата днес,макар и с не много добро качество:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/40/40
http://hristinak.multiply.com/video/item/42/42

# 258
  • В красивите ми сбъднати мечти!
За мен също един календар!
Страчка , мисля че тази снимка е добра?
marini, добре си дошла!

# 259
  • гр.Варна
Честит Рожден ден на     emi_ka!!!
Много здраве,лщбов и късмет ти желая:)
Весел празник Hug Hug

# 260
MAPTA, коя снимка ? Тази която сега е сложена от РД-то на Сашко съм я разтегнала, демек с още по-намалено качество е, за да стане този р-р, надявам се като се отпечата да няма големи поражения. Така е и със снимката на Клер на Даная Thinking

# 261
мили мои, ще ви помоля за разяснение как стояха нещата с ваденето на задграничен паспорт за детето.Особено за София и особено когато родителите не са с брак???Дали в районното трябва да отида?Нашия тати май се очертава да замине да работи в чужбина след нова година и сега ще се заемаме с уреждането на разни такива неща.

п.п. Честит празник emi_ka !!!Да си жива и здрава и  много щастие ти желая! newsm59

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 21:50 от emily_ska

# 262
ей, верно
emi_ka Честит рожден ден ! Много здраве, любов, детски усмивки и сбъднати мечти!

Варненки, много сладки варненските априлчета Simple Smile , личи си, че  е било весело и приятно за децата заедно, и за вас Party

Марини, добре се завърнали в Бг, и весело на ергенските вечери  Mr. Green

emily_ska сега ще приспиваме фъстъците, после ще ти пиша за паспортите. Честито на таткото и на вас!

# 263
Ето и нашите снимки от Коледното парти http://tanyassk.multiply.com/photos/album/6

# 264
Благодарение на Aleksi  получих изключително полезна и актуална информация по въпроса, който питах така, че нямам нужда от повече пояснения.  bouquet

# 265
Честит рожден ден, emi_ka (макар и със закъснение)! Бъди здрава и щастлива Hug

Варненки, много весело и приятно коледно парти сте си направили Peace Дребосъците добре са си поиграли и са се забавлявали Simple Smile

# 266
Emi_ka, Честит празник! От сърце ти желая любов, семейно щастие и весел детски смях!

# 267
  • София
Ох, Варненки, завидях ви много на срещата, а и от клипчето на Хриси се вижда колко е приятно клубчето и просторно. Тук май няма чак толкова широко клубче Sad Вече броя дните до нашия празник, много ми се среща с вас! Hug

Ето и 'последният' списък. Ако нещо съм объркала, свиркайте!
1. Илит + Калина + татко 
2. Страчуна + Мая и татко
3. Марини + Алекс + татко
4. Све + Боян, батко му и татко им
5. Алекси + Бобо + Калина + татко им
6. Ая  + Бобо и Вико + татко им
7. Слънце + Бела + таткото
8. Стайл + Гери и Руми + татко им
9. 450 + Вики + таткото
10.ДейзиГ с Габи и Теди + татко им
11.Емили + Аля + ?
12.Неци + Монко + татко
13.bobi ko + Белослава + татко
14.Мелодия + Петърко + татко
15.Ламята + Мия + таткото
16.Marjo + Филип + батко + татко
17.Pepetia + Ема + татко
18.Нисти + Кари + Стефан + татко
19.МАРТА + Ели и Сашко + татко им?

Страчуно, много ти готино колажчето бе Wink За мен един брой също. Peace

Аз нямам много време за форума, защото тоя път май сериозно ще се местим, Васил иска преди празниците да сме в новия апартамент /където трябваше да се роди Калина Crazy/, а това означава, че в края на тая седмица ще спим там... Rolling Eyes ще видим де, още не го вярвам...

И да си похваля новата думичка на Калина /щото толкова рядко има напредък в говоренето/, та от няколко дни казва 'ну-ла', което не е никаква цифричка, а най-обикновена 'луна'. Joy

Еми-ка,   bouquet

# 268
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз искам 4 бр. от календарите

# 269
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Стайл от къде купи зимните кънки за децата?

Общи условия

Активация на акаунт