Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 191
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, за календара ще кажа в понеделник цена, защото искам да сметна цената само на консуматива, без да ви товаря отгоре.

# 241
Календара - 1 брой за нас Simple Smile.

Страчка днес ще ти пусна още една снимка на Петърко за календара, че гледам на тази е много безцветен нещо Thinking. Та ако не е късно да я смениш Blush.

!Редактирам се - няма да пращам нова снимка, че Петърко го докарахме с издрано носле Crazy.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 15:56 от Melodiya

# 242
И аз не съм изпращала снимка за календара   doh, но  догодина,да не създавам сега допълнителна работа на Stra4iatela .А колажът е много хубав  Heart Eyes

# 243
  • БГ
Страчи, колажът е много хубав, мерси за отделеното време Hug

1 брой и за нас!

# 244
Здравейте,
Страчитела-колажът е страхотен,толкова много сладури на едно място Grinning
Аз имма въпрос за календара-от къде ще си го вземем и как горе-долу изглежда?! Съжалявам ако досаждам с питанките си Rolling Eyes

# 245
  • София
Ей, изпуснах тази тема. Исках да изчета всичко и тогава да се включа, но не смогвам напоследък. Прочетох последните 2 стр. и сега отивам д аизчета останалите 15  Rolling Eyes

Колажа е страхотен, Страчи   bouquet

# 246
Срещата беше невероятна, благодаря на Све, че организира това събитие Hug Hug Hug
Чакам снимки, защото за жалост апарата ми останал без батерия!

Още се вълнувам от срещата, исках още да продължи, Даная не искаше да влиза в колата, почти заспа, но като си дойдохме баба и дядо и решили да идват и дойдоха една минута след като влязохме , че икра с тях до 2ч  и сега спи уморена, каза чи иска пак при децата!

# 247
И на мен срещата много ми хареса  Hug! За жалост, нашият фотоапарат се развали и не мога да покажа снимки. Танчето и Хриси щракаха доста; разчитам на тях. Аз вече си мечтая за нова среща и чакам с нетърпение да се запозная със софийските априлски мами. А малкото сладкишче на Пепена е много миличко и сладко!

# 248
Све - не се ли оправи апарата ?

# 249
  • Варна
Ето малко снимки от нас. От красива Варна и от партито:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&pid=9390830

# 250
Варненки, покажете още снимки от срещата.  Simple Smile Simple Smile

# 251
За нас 7 календара ( забравих Гури  Blush ), че нали много баби имаме  Crazy
Све, батко Васко е сложен с новата снимка... Който иска нова снимка да се слага моментът е до утре, защото утре ще пратя готовия колаж на Поли. 
Peace
Подаръци - аз да похваля,  Blush че днес свеки ми купи коледния подарък - часовник на ESPRIT и съм страшно щастлива, защото си намерих, точно модел, който исках - огромен, тип мъжки  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 16:08 от Stra4iatela

# 252
Здравейте и от нас от родната Враца! Hug
Добрахме се до Родината вчера, но по обясними, роднински причини, чак днес сядам да пиша! Пътуването беше изключително спокойно, макар и в почти непрогледна мъгла, но аз не мога все още да повярвам, че малчо си седя в столчето през всичките 5 часа и 1/2 път! Това му е за първи път и се надявам да не остане прецедент! Снощи го оставих и да спи с баба си и дядо си и имаше малка среднощна драма, но като ме усети и заспа веднага! Трябва да свикнат един с друг, защото аз имам планове да забягна до София и се надявам да имам поне две ергенски вечери! Party
Страчи, благодаря за положеното усилие!   bouquet Творението ми харесва точно в този вид! За нас ще трябват 4 календара! Предполагам, че идеята е на срещата на 27ми да ги получим и да се разплатим, нали?
Лина, аз също подкрепям Све, да направиш ново музикално клипче с децата ни!
Варненки, много са сладки малките! Давайте още снимкииии...

# 253
  • гр.Варна
Влизам само да помоля за 3 календараСтрачи,адмирации!!Много е хубав колажа Hug  bouquet
Срещата беше много хубава и искам да благодаря на Све от все сърце за това,че се нагърби с организацията Hug Hug
Снимки-малко по-късно,като заспи зверчето,че сега не ме оставя много:)

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 18:17 от mama_na_kiki

# 254
Партито наистина се получи страхотно и дечицата много се забавляваха. Много се радвам, че се запознахме с Kler (Вени) и малката Даная, както и с Eraser (Деси) и сладура Мони.
Много благодаря на Све за добрата организация!  Simple Smile
Веднага щом кача снимките ще ги пусна.

Общи условия

Активация на акаунт