Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 194
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Попово
за нас 1 календар  Hug

# 226
Раде, не че имам нещо против самата снимка, но всички деца са анфас, ако държиш Томи да е в профил, ще го сложа, за мен няма значение...  Peace
Клер, остава си тази снимка за колажа, тези са със същия р-р. 
450, Нуше, снимката, където Вики е пчеличка, не става, много е малка, ще сложа една, която Илит направи на Хелоуин, която всъщност хич не се различава с от тази с пчелата, Вики е погледнала по един и същ начин  Peace
Марта, и тази снимка, която ми прати днес ( т.е. вече е вчера  Wink ) е малка, демек с недобро качество и не знам как ще изглежда като печат... Peace
Подобрения колаж за Календар - http://stra4iatela.multiply.com/photos/hi-res/37/8?xurl=http%3A% … %2Falbum%2F37%238

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 01:29 от Stra4iatela

# 227
Стана доста интересно, а и двете дечица след Томи завъртат леко профила в пълен анфас. Ако на някого не му харесва, че е черно-бяла снимката на Томи, да си каже...поне това мога да променя  Peace

# 228
Аз бих добавила - ако някой иска снимката на детенцето да е черно бяла  Wink да ми каже, ще я направя без проблем  Peace
И понеже вече ми се доспа доста  Tired и работя хем колажа за календара, хем един сайт и преди малко вместо картинаката за сайта, качих колажа за календара в сайта  Crazy Бързо установих грешката, но щеше да е много забавно  Whistling

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 01:10 от Stra4iatela

# 229
Страчи, ти си злато!!! великолепен колаж! направо стахотен!!! Браво!

Моля ви за 4 календара!

По колко ще излезе бройката и на кого да дам паричките?

# 230
Браво на Страчи за колажа!
Аз искам 3 бр.

# 231
Да попитам - всички ли имат право да получават детски надбавки? аз получавам само 50% от платеното майчинство, но надбавки - не! newsm78

# 232
Ламичке, надбавки се получават, ако всички брутни доходи, които получавате Вие със съпруга ти (е, официалните), след като се разделят на броя на членовете на семейството (вземат се децата, които са ученици), не надвишават 300 лв (от 01.01.2009г. - 350 лева). Т.е. Вие, както сте трима, трябва да не получавате повече от 1050 лева брутни доходи (преди осигуряване и облагане) за 2009 г., за да получаваш детски надбавки.

# 233
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Тази тема нещо не й върви. Много излишни нерви ми се струва, че се проявяват.

Ламичке, трябва да подадеш декларация в социалните - справка за дохода за 1 година назад, който не трябва да надвишава 300 лв. на член от семейството. Детските са 25 лв. на месец.

# 234
  • Варна
Stra4iatela , колажа е страхотен, благодаря за отделеното време.  bouquet

# 235
1 календар за нас!

Ели, аз ли съм много заспала и съм пропуснала, или надписът на линийката ти е Батко Борис, защото си има малка братовчедка? (има нещо от подписът ти, което не ми се отваря)
Страчи, чудесен е колажът!   bouquet найстина би станало много весело, ако беше сложила него вместо календара на сайта, който правиш.

А как са шкембовците и тези, които са в тях, Анишка, Nijntje?  Hug Hug Hug

Стайл, благодаря много за рецептата!   bouquet ще го пробваме някой от следващите тъмни следобеди

# 236
  • Beyond the Frontiers
1 календар за нас!

Ели, аз ли съм много заспала и съм пропуснала, или надписът на линийката ти е Батко Борис, защото си има малка братовчедка? (има нещо от подписът ти, което не ми се отваря)

Съвсем правилно си се ориентирала – за сега Mr. Green

# 237
Ха! Ели,  Hug! И аз сега се загледах... ама така и не разбрах: има ли изненада, или не?

Ламичке, пропуснах да добавя, че доходът е за 12 месеца преди месеца, в който подаваш молбата, но Ели правилно ме е допълнила.

# 238
Благодаря ви за отговорите! не отговарям на условието да получавам детски.

# 239
  • Beyond the Frontiers
http://tomarma.com/Licensebook/Year/index.html  снимките на този автор са супер

Общи условия

Активация на акаунт