Шейните се спускат по белия сняг, АПРИЛчета лудуват пак!

• 12 232
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Страчи   bouquetЧудесен е колажът   bouquet

# 211
май е нямало място за Томината в колажа.....?  Laughing

....ама сега като се сетя бях изпратила снимка с текст "за календарчето" и може би затова се е счело , че не искам да присъства в колажа.....нищо недей да го преправяш Страчи, другата година живот и здраве  Peace

а, я да вмъкнем Томи вместо бати Пепи......

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 18:56 от smooth

# 212
  • Попово

а, я да вмъкнем Томи вместо бати Пепи......
това щях да предложа и аз Peace

# 213
Stra4i, много, много ми хареса  smile3501 smile3525 ! Благодаря ти много!

# 214
Здравейте, милички!

Снимки за КАЛЕНДАРА - имам забележки към Neci и Smooth, моля да бъдат пратени снимки в анфас, защото тези няма да изглеждат добре. Също така нека Pepena и Dejzi_g да пратят снимки и на Габи, Василена и големия батко Тодор на Василена, нали така се разбрахме да е с батковците и каките. И друго коя мама е с ник deny1104 - denitza dimitrova, че не съм наясно  Thinking
Тези, които не са пратили коледни снимки, ще използвам тези за календара за коледния колаж, който се надявам до Коледа да смогна да го направя.  Praynig  Peace

За коледното оформление на темата, няма да мога да направя нова, само коледен колаж, но може да сложим миналогодишната. Ето тук са елементите и - http://www.mamiapril.snimka.bg/album.php?album_id=73918&pid=4657813  Peace На който му се занимава... и на който му харесват може да сложи нещо  Peace

Раде, не внимаваш  Wink Чакам чинно снимка на Томи, къде без него 
Heart Eyes
Аз затова го пускам колажа, всеки, който има забележки или съм изпуснала някой да каже... че м/увременно правя един сайт и ми е лдуница, та съвсем в реда на нещата е да пропусна някой Simple Smile  Blush
Клер, 3-тата снимка на Даная е ок, нея ще сложа, нямах време вчера и днес, но нея я имам в предвид.
450, и Вики я имам в предвид за новата снимка.
  Peace
И понеже е 15 стр., моля който пуска нова темичка - да сложи като цитат това мнение, ако някой не го е видял. Simple Smile  Hug

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 20:28 от Stra4iatela

# 215
Страчи, темите вече са по 20 стр. Simple Smile Докато изпишем тази, календарите сигурно ще са готови. Wink

Колажът е много хубав... но с тези хубави дечица на него как иначе да е Hug

# 216
Страчи,благодаря ти много,ти предотврати войната вкъщи Laughing
За нас-1 брой Hug

# 217
Страчи, колажът е много хубав!

1 брой и за нас!

# 218
Страчка, ти си машина!!!!Страхотен е!Децата са очарователни!
За нас 4 бр.

# 219
Супер е Simple Smile))
И аз да се запиша с 4 бр.

Съжалявам, че съвсем се изгубих, но обещах да се мерна 2 седмици преди софийското парти и ето ме Simple Smile
Моля, някой, който има списъка - elku - elena, Илит.... - да го пусне за актуализиране, че тази седмица ще трябва да поръчам менюто и да знам за колко човека ще е все пак Simple Smile

Много препусках, за да прочета изписаното и няма да пиша много много, само дано зло да ви забрави празнувалите и прекрасните ви деца Simple Smile.
Снимките и клипчетата са супер.
Украсена Варна е прекрасна, за разлика от София....

Алекси, това май търсеше http://gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=233

# 220
За нас - 1 календар.

Имам 2 въпроса за домашния пластелин:
- След като се замеси, не трябва ли да се остави да се охлади и тогава да се пристъпи към моделиране?
- Цапа ли? В описанието пише, че не цапа, но да попитам за всеки случай. Имам спомени, че купешкият пластилин от моето детство ми оцветяваше ръцете и дрехите.

Ако не цапа и другата седмица не ме домързи, може да се пробвам да замеся малко. Laughing

Цитат
Миленче..чудя се как ще удържиш фронта до Коледа.
Аз лично ще крейзна, ако трябва толкова време да чакам.

Ивка, опаковката му е толкова красива и интересна, че на Коледа ще ми е жал да я разваля. Само това ме удържа да не надникна какво се крие вътре. Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 22:38 от Linofrina

# 221
За нас - 1 календар.

Имам 2 въпроса за домашния пластелин:
- След като се замеси, не трябва ли да се остави да се охлади и тогава да се пристъпи към моделиране?
- Цапа ли? В описанието пише, че не цапа, но да попитам за всеки случай. Имам спомени, че купешкият пластилин от моето детство ми оцветяваше ръцете и дрехите.

Ако не цапа и другата седмица не ме домързи, може да се пробвам да замеся малко. Laughing

Не, не е необходимо да се чака дълго. Аз го вадя с ръце от тенджерата и го меся мъничко като тесто по плота, докато се уеднакви температурата и поизстине. Принципно не цапа, но имах един случай, в който стана по-лепкав и го допремесих с още брашно....

http://smilestyle.multiply.com/photos/album/20/20#53
http://smilestyle.multiply.com/photos/album/20/20#54
http://smilestyle.multiply.com/photos/album/20/20#55

Ето го в действие, оцветен е с мъничко степче, не цяло пакетче

# 222
Благодаря ти Страчи, не се притеснявай и тази снимка става на Даная, за нас 2 календара !

Даная последните дни е доста крива, ходихме преди два дни в детския кът в Мола и тя така се сърди, иска да носи топките на вън, в Хиполенда я пита какичката иска ли календар , а тя вика - не не, и вдига глава сърдито, ужас умрях от срам, днес в Мола ходихме да снимаме за календар, тя започна да плаче и не успяхме, иска да се качва на големите коли да играе, не иска да си тръгва ужас, това дете нещо му става, постоянно плаче за мен . Дано и отмине !

Варненки - утре сме на линия, дано Даная слуша , че  естанала кривичка и не се изложим пред господата !  Laughing

Лека вечер !

# 223
Абе много си внимавам аз, нищо че понякога съм разсеяна. Снимката на Томи е една от първите изпратени и не мога много да разбера защо няма да изглежда добре в профил  newsm78 Ще пратя друга утре.  Peace

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 22:56 от smooth

# 224
Style,  Hug Хич ме няма в месенето, но щом е за игра и забавление, може да се пробвам с малко количество. Flutter
А произведението на кака Руми е много хубаво Peace

Общи условия

Активация на акаунт