И в АПРИЛската дружина, бременна мама вече има!!!

• 24 414
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Момичета това ще ни бъде интересно - ЦЪК

Тъй като още не сме купили никаки украси и картички и тн, искам да отида на Благотворителен пазар на БГ майките. На кои дати беше и къде???

В събота Васко е на фирмено Коледно парти- малко му завиждам, макар че всички колеги искат да отида, няма на кой да оставя Габа, особенно като реве от чужди хора и заспива в 12  Tired Tired Tired

Ще стилизирам въпросчетата си тук:

1.Какви бънджита имате?
2.Какви колички имате и доволни ли сте от тях?
3. Бебетата ви какви биби ползват - за колко месеца?

Сис чакаме снимки с новата количка  Hug
А тя лятна ли се води или комбинирана, има ли зимен кош или покривало някакво?

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 15:23 от Aquariel

# 181
Добро утро и от нас   food010
Имам едно питане:От няколко дена забелязвам ,че като приспивам Габи на ръце (ние почти винаги така заспиваме) тя започва да се унася и изведнъж забива глава на мен ама така ХОП и ТУП на рамото , и вече е заспала,а досега е заспивала малко по малко примижва и тогава.Незнам дали ме разбрахте ,ама дали някой друг бебок прави така като нас защото ми се вижда много странно тая работа  newsm78

Лидия прави същото! Simple Smile

Аквариелче, не вярвам да има проблем от по-малките биби! По-скоро може да й изпадат от устата. Аз затова купувам възможно с най-голям накрайник, ако мога така да кажа, че като заспи да не й пада от устата, че иначе се буди #Crazy

Алокацийка, и аз мисля, че чиста вода ще оправи нещата! Peace

# 182
Като заговорихте за заспиване, аз да похваля Бобката, че вече си заспива сам в леглото по всяко време - не само вечер след баня. как стана номера и аз незнам  Mr. Green

Обаче започна всяка вечер да се буди по 2 пъти за вода и към 5.30 часа за ядене  #Crazy А преди спеше по цяла нощ  Cry

# 183
Тук съм, за да се похваля, че с Жики получихме първата си  коледна картичка! Ясмина, благодаря ти!   bouquet Hug  bouquet

Това ме подсеща, че някои от вас са получили покана за документа с данните, а не са си написали адресите! Да не сте се отказали?

Нели, надявам се резултатите през януари да са добри! И ние в Кипър си правехме изследване за таласемия   (там е задължително за всички бременни, защото често се среща), и резултатите ни бяха отлични. Пожелавам същото и на твоето детенце!  Peace Peace Peace

# 184
Тук съм, за да се похваля, че с Жики получихме първата си  коледна картичка! Ясмина, благодаря ти!   bouquet Hug  bouquet

Това ме подсеща, че някои от вас са получили покана за документа с данните, а не са си написали адресите! Да не сте се отказали?

Аз не съм получила още покана, пък иначе мейла ми е оцветен  newsm78

neli84
, стискам палци да не се налага преливане на кръв  Praynig

Alokazia
, чиста водичка  Peace

didimora
, успех и с вашето дупе.

sisee, честито возило на Дани.

stefinka, мерси за рецептите, на мен лично са ми от голяма полза   bouquet

И на въпросите на Aquariel:
1. Бънджи нямаме
2. Маг Ингланд  Grinning
3. Нук след 6 месеца.

Vanyivan
, браво за заспиването. Значи не можеш да споделиш каква е тайната  Sad

# 185
roska_ps и аз не съм получила покана иначе гледам че и ние сме оцветени  newsm78

НА въпросите;
1.БЪНДЖИ нямаме
2.Количката ни е Пег Перего Уно и съм много доволна от нея  Simple Smile
3 Иползваме залъгалка 6-18месеца на Авент

П.П ЛУРДЕС благодаря ти ,че ми отговори  на питането  Hug Hug Hug

# 186
roska_ps и аз не съм получила покана иначе гледам че и ние сме оцветени  newsm78

И аз Rolling Eyes

# 187
На въпросите:
1. Бънджи нямаме
2.Количката ни е на бертони-комбинирана
3. Биба неползваме, заспиваме с шишето за вода, а то е на Нуби

# 188
  • Варна
Хм, не знам какво стана с тия имейли. Има оцветени, но не от мен, и аз не съм им пратила покани. Както и да е, преди малко пратих на Bibobibo, ЛУРДЕС и m_a_g_i_vs, ако някой съм пропуснала, нека да пише, че не остана време  Peace

# 189

Айде сега и аз да питам нещо. По колко пъти на ден мога да пръскам Стеримарр в нослето. защото от 2 дни, откакто почнах да слагам по 7-8 пъти нослето на Боби за първи път има подобрение и почти се изчисти - дали обаче не прекалявам  newsm78

ВАня, можеш да пръскаш колкото пъти искаш. Дори е хубаво по-честичко, за да се промива и овляжнява лигавицата.

Акварелче, айде и аз да ти отговоря за бибите - ние ползваме и на Авент, и на Чико. Доскоро смучеше едни - най-малкия размер. Миналата седмица купих по-голяма. Тя обаче, когато не е с биба в устата, се случва да си смуче езичето и да издава един такъв звук като тракане.

Много хубави коледни украси сте си направили. Нашата е хендмейд, ама още не сме я доизкусурили и закачили. Ако успеем тази вечер, ще покажа утре снимки.

какви картички пращате/получавате? Аз малко не съм в час  newsm78

neli84, много се надявам и се моля за малчуш да е добре и да расте силен и здрав!

# 190
Аз получих покана отваря ми се линка ама нещо немога да се впиша,моля някой да ми помогнее   Sad Praynig Praynig

# 191
Мамчета, благодаря ви за съветите в моята битка със сополите  Wink

Тодоранче
, ако желаеш да получиш коледна картичка от мамите във форуа, трява да си запишеш и-мейла във файла с размерите на бебета. Тогава ще получиш обратно писмо с файл, където ще попълниш твоя жилищен адрес  Simple Smile

В тая връзка и аз нещо не мога да редактирам тоя файл и да си въведа адреса   Embarassed

# 192
Ето и нашата коледна фото сесия (Бис качих снимки в албумчето за колажа Wink)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308789&pid=9327017

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308789&pid=9327050

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308789&pid=9327052

Ясмина страхотна картичка, много благодаря и аз    Hug  Hug Hug

Маги, Ванче какво ви дава, защо не можете да пишете?

# 193
Тези от вас,които искат да си въведат адресите,а не са получили покана или не могат да ги впишат може на мен на лични да ми ги пратите ,аз ще ви ги впиша при другите Peace....че няма времеееееее Crazy

Айде ставам сега...като приспа шефа пак ще намина Grinning

# 194
на мен на файла отдоло никъде не излиза редактирай тази страница,но както и да е аз пратих на лични на Ясмина  тя ще ме вмъкне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт