мерси за кафето,закуската и цялостното оформление.
Миленни така се казва,за първи път го чувам и виждам,ама дано помогне.
Ние имахме потресаваща нощ и незнам на какво се дължи.Хубаво си заспа детето снощи и в 1 часа се разплака ,по онзи начин "мамоооо не искам да спя сама" ,е правих там няколко номера,ама бях отсвирена с червен картон и за да играем пак мача трябваше да я взема при нас и след като с баща и бяхме измъчвани жестоко,от шутове,шамари ,скубене и прочие,той тактично си взе повивките и се изнесе,И аз очаквах, че тя ще се кротне и ще заспи,да да ама не,цяла нощ се гоним в така наречената ни спалня с нея,то не се завива много кратно с всичко,де що чаршави и завивки и бяха върху лицето, после преминахме на здраво въртене около оста си,преминахме към специална разкрасителна прцедура на мама с песничката какакакакакакака ,неколко кратно опитване да слезе от кревата с краката надолу и завърши с падане от него,поне не плака много и не се удари ,ми си падна на дупарата,накрая заехме една перпендикулярна поза и заспахме,но вече беше 6 и половина,са ннекой да ми каже това човешко ли е.
На въпросите :бънджи нямаме,тя и не скача,не мисля да купувам,количката ни е кангароо,и сме положение като ВаняМ ,но и дето вика Емма пари за друга няма,така че и с тая ще се задоволява.Биби не ползваме.
Ваня М що не пробваш да у даваш да пие от чаша и от шише,ще му е интересно и може да пие.
После пак ще пиша.

Е-е-ех, с чиста съвест няма да се върна скоро на работа! Дано наистина да го приемат! Хелън, мерси за хубавите новини!