Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 208
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 735
  • Карлово
В случай, че не сте получили картата за лоялност по пощата/в магазина, можете да се свържете с провеждащата Кампанията агенция Кеър Дайрект ЕООД, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 13Б, 1766 София, тел: 02/489 94 91, и да изискате да ви я изпратят.

Току що звънях на тел., един мн любезен господин ми обясни, че ще го правят, но от 26 януари. Така че, търпение!

П.П. Благодаря за поздравите! Heart Eyes

# 736
  • велико търново
момичета някои ,ако знае къде в  велико търново има карти ?моля пишете.благодаря..... Simple Smile

# 737
  • Разград
Снощи и от мъжа ми са искали да купи голям пакет памперси в "Санита" - Варна за 38 лв. Иначе няма карта.

# 738
А мога ли да участвам за две еднкви играчки,применро ако събера 60 мечки  за два уолкъра?  newsm78

# 739
  • Разград
Може ама трябва да имаш 2 карти. Peace

# 740
  • Варна
Снощи и от мъжа ми са искали да купи голям пакет памперси в "Санита" - Варна за 38 лв. Иначе няма карта.
   А на мъжа ми са казали,че може и кърпи,но той купи малък пакет памперси(18бр).Какво става,незнам,всеки прави каквото си иска...

# 741
  • Варна
   А на мъжа ми са казали,че може и кърпи,но той купи малък пакет памперси(18бр).Какво става,незнам,всеки прави каквото си иска...
Май наистина е така.Аз поисках да си купя голям пакет мокри кърпички,но ми казаха,че няма да ми дадат карта.Трябвало да си купя памперси.

# 742
Във Велико Търново карти има в Аптека Асклепий кв.Бузлуджа
и в кв.Чолоковци- аптеката до СВА

# 743
Ами като няма контрол в Бг така ще ни размотават като малоумни ooooh! Ходиш, молиш  се, а накрая си раздават картите между познати и ще ги разменят тук и в продавалника срещу солиден брой мечки Twisted Evil

# 744
  • Пловдив
Тази сутрин се обадих на телефона от сайта им, казаха ми че карти ще пращат след понеделник другата седмица, да звънна пак тогава  Confused

# 745
Тази сутрин се обадих на телефона от сайта им, казаха ми че карти ще пращат след понеделник другата седмица, да звънна пак тогава  Confused

Linkata, като им звънна, пита ли в кои магазини ще има карти? Питма те, защото виждам, че си от Пловдив.

# 746
  • Разград
Сега звънях да питам дали ще приемат мечета от пакетите PRIMA и ми отговориха, че ще се приемат само от опаковки, предназначени за българския пазар.

# 747
Значи турските отпадат така ли

# 748
Те всеки път различно отговарят  Tired

# 749
Те всеки път различно отговарят  Tired

Ами Prima пак си е Памперс, така, че не ме интересува. Ще си изпратя турските мечета! Защо тогава и на пакетите Прима има мечоци.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт