Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 349
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 120
Не мисля, че е проблем, ако се сдобия с повече карти да ви ги пратя, както си мисля, че и други мами от по-големите градове не биха имали нищо против.

# 121
  • Карлово
Крас, Цвете, не се безпокойте. Това ще ми е третото участие в памперска игра и винаги се намират мами от големите градове с още по-големи сърца, които ми изпращат карта. Надявам се и този път да е така   bouquet

# 122
Благодаря ви момичета  Hug
микки автара ти е страхотен  Heart Eyes

# 123
Момичета, много ви моля ако може да ми вземете една карта (когато започнат да ги раздават), че в нашия град няма нито един голям хипермаркет и досега никъде не са раздавали карти. Благодаря ви предварително на всички  bouquet

# 124
Здравейте, в нашия град няма и откъде да разбереш за промоцията, добре че е форума. Ще се надявам на вас да ми изпратите. Дано да ги има на повече места

# 125
И аз да се включа към молбата на Iveto_1_ , madnez и останалите майки. Предишната промоция я пропуснах, поради причината - липса на карта, дано сега да имам повече късмет. Simple Smile

# 126
  • Варна
запис и  от мен.чудесно сте я започнали,а аз чак сега видях.а и уокър ни трябва.

# 127
Аз пък в петък се обадих на Кеар Дайрект и казаха , че отново те ще са организатори, но не давали още информация

# 128
Здравейте, Hug
радвам се че имаме такива добри и мили детективи във този форум  Wink Sunglasses
Промоцията още не е започнала а ние вече знаем и какви ще са играчките  Crazy.Браво на вас  Heart Eyes Hug
Аз също съм от далечната провинция и няма да има от къде да си взема и аз такава карта,миналата година имаше много мили и дружелюбни мами който ни помагаха с картите дано и тази година да има и такива пак  Praynig.
Аз също ще помоля ако на някоя мама и се намира излишна карта да ми пише на ЛС /разбира се когато почне играта/,много Благодаря Предварително  Heart Eyes  bouquet Hug

# 129
  • Там....където всичко е възможно ....
Не мисля, че е проблем, ако се сдобия с повече карти да ви ги пратя, както си мисля, че и други мами от по-големите градове не биха имали нищо против.
Благодаря ти за щедроста  bouquet
Крас, Цвете, не се безпокойте. Това ще ми е третото участие в памперска игра и винаги се намират мами от големите градове с още по-големи сърца, които ми изпращат карта. Надявам се и този път да е така   bouquet
Свате тоя бозанчо ми го пращаи вече,да си види булката Crazy

Надявам се организаторите тази година да направят така,че мамите от малките градове също да се сдобият с карти ,без да ангажират други мами да им пращат Praynig

# 130
  • Карлово
Свате тоя бозанчо ми го пращаи вече,да си види булката Crazy
Ей сега, като си получим уокъра ти го пращам, че да си има МПС човека  Mr. Green

# 131
В Русе също още няма карти. Само да пуснат и ще опитам да взема за възможно по вече мами  Peace

# 132
Успях да се включа в предната промоция благодарение на мамчета от форума, които ми изпратиха две карти. Сега и аз бих върнала жеста и да взема на други, които нямат. Само да започне раздаването ще изпратя цялата рода да взима Mr. Green

# 133
ДА СПОДЕЛЯ С МАМИТЕ ОТ СОФИЯ,ВЧЕРА СИ ВЗЕХ КАРТА ОТ М-Н ШТЪРКЕЛ.БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА,НО КАЗАХА ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА

# 134
ДА СПОДЕЛЯ С МАМИТЕ ОТ СОФИЯ,ВЧЕРА СИ ВЗЕХ КАРТА ОТ М-Н ШТЪРКЕЛ.БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА,НО КАЗАХА ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА
а, на всеки ли дават или трябва да си купиш нещо от тях

Общи условия

Активация на акаунт