Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 363
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 165
1 мечка е 3 точки, ако е от пелени, независимо от номера, 1 точка за мечка от мокри кърпи.

# 166
Записвам се да следя темата. Имам и едно питане различната големина пампи различен брой точки ли носят т.е. 3-ка по 3 точки от мече, 4-ка по 4 точки от мече?

Всяко мече носи три точки, независимо кой размер е

# 167
  • Sofia
Благодаря Ви за отговорите  Hug

# 168
  • Карлово
В Казанлък днес намерих карти, но ги даваха само ако си купиш пакет памперси. Дано не свършат докато отида утре  Praynig
та кой каза, че е магазина в Казанлък? имам роднини в града и мога да се пробвам да ме снабдят

# 169
  • ВАРНА
А някой към варненския Штъркел да е минавал...?

# 170
.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 00:08 от terre

# 171
Към тези, които са взели вече картите - дайте телефона за контакт, който е посочен там, да им звъним за инфо за картите  #Cussing out

# 172
Това вече е гадно! Аз винаги пазарувам памперси от големите магазини - най-близкия малък магазин ми е на 20 минути пеша. Познайте как се ходи до там с количка в това време.
Пак някой не е доизмислил нещо.

# 173
аз пък купувам памперси от метро, там някога раздавали ли са карти?

# 174
  • до Пловдив
а някои знае ли от къде можем да вземем тази карта в пловдив а докога е играта

# 175
За мама lovd55

Играта се провежда за трета поредна година. Номерът с картите е все един и същ - намират се трудно, раздават се на определени места и информацията за тях идва след като вече не се раздават (дано да ме разбра).  Събират се мечетата, които са на пакетите с памперси. Има мечета и на пакетите с мокри кърпички. Ако си обърнала внимание на пакетите с памперси мечетата са в правоъгълничета и са по две на пакет, а на кърпичките има по едно мече в кръгче. Мечетата от памперси носят 3 точки (т.е. от пакет памперси имаш 6 точки), а мечетата от кърпичките носят 1 точка. И така събираш, събираш и после ти трябва една прословута карта и плик, за да ги пратиш и да си получиш играчката, но тук идва проблемът - картите ги раздават на специални места и те са тайна  Sad  За играчките: прозрачна пластмасова сфера с вода и плуващо пате - 18 точки; играчки, които са под формата на животинче (коте, мишка и куче) и като дръпнеш връвчица издават звук и вибрират- 36 точки; жираф с кухо тяло и вътре се пускат едни кубчета и пее - 60 точки. Това бяха миналата година, а сега разбрах, че има и играчка за прохождане - 90 точки. Дано съм ти написала всичко и дано да съм ти била полезна. Ако искаш да питаш и друго смело питай.

Благодаря много за изчерпателния отговор  bouquet Ще поразпитам и аз насам-натам, имам познати дистрибутори в тази област. Ако разбера нещо веднага ще пиша Hug

# 176
stasita, като разбереш дали ще важат мечетата от турските памперси напиши моля те, че моите всички са такива. В миналата игра важаха

# 177
stasita, като разбереш дали ще важат мечетата от турските памперси напиши моля те, че моите всички са такива. В миналата игра важаха
Това Prima ли са (на мечетата пише Actif bebek)? Че из аз имам такива мечета.

# 178
Това Prima ли са (на мечетата пише Actif bebek)? Че из аз имам такива мечета.
да

# 179
  • София
Момичета карти има в магазин Штъркел на Стамболийски 188 - информацията е от тази сутрин в 10 часа. Дават само по една карта на човек и трябва да си купиш продукт на  Памперс.

Общи условия

Активация на акаунт