Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 353
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 180
Момичета бях в русенския Штъркел нямали защото се смениха магазина с 10 метра и дистрибуторът ги пропуснал. Ходих и в Ян Бибиян, но там пък и миналат година нямали. Хайде някоя мама от Русе ако има инфо да каже

# 181
  • София
Момичета карти има в магазин Штъркел на Стамболийски 188 - информацията е от тази сутрин в 10 часа. Дават само по една карта на човек и трябва да си купиш продукт на  Памперс.
Благодаря за информацията,следобяд ще мина със сигурност Simple Smile

# 182
  • Плевен
А, някой знае ли в Плевен къде има или ще има?

# 183
  • Бургас
В магазин щъркел-Бургас няма и не знаят за такава игра

# 184
Rolling Eyes   а защо и вие се редите за инфо  Thinking  като е толкова унизително

Защото инфото е толкова ,,тайно,, че се обсъжда по форумите. Като че ли сме някакви изпаднали прошляци и със зъби и нокти се борим за някакви играчици....Вместо да ни ухажват като потребители и то сериозни и за дълго време ни поставят в положение да шушукаме и да тичаме като обезумяли за едните карти. Трябва да има карти 2 пъти повече от памперсоползващите бебета в БГ, за да можем да съберем по колкото искаме играчки и то спокойно. А не да се бием за тях....И не само ползващите Памперс да участват, а и тези, които ползват други марки да си кажат - яяя, дали да не купя Памперс, каква готина промоция. не е ли идеята да ни накарат да куъпуваме техния продукт. Аз заради тези идиотщини /и лошото качество на Памперс от няколко години насам /преминах на друга марка Peace. Не е ли обидно Crazy Всяка година е едно и също...

# 185
  • хасково
Момичета,аз съм от Хасково и тук освен Кауфланд,нямаме друг голям хипермаркет,миналата година май са раздавали там,но аз бях бременна и не знаех.За това и аз да помоля,ако може някоя мама,която се снабди с повечко карти да ми изпрати.Аз ще продължавам да следя,дано и тук да пуснат.
Благодаря предварително!

# 186
Здравейте,
днес се сдобих с карта. Продавачката каза, че тази година нямало да има по Кауфланд и Била, а само по бебешките магазини. Въобще не ми е ясно това деление на магазини тип "тука има, тука няма"???!!! Нали все Памперс продават??? Май и аз ще взема да ги сменя тези пелени newsm78 или пък още по-добра идея ми хрумна: Абе, дали производителите са наясно какво точно правят техните представители? Много ще ми е хубаво да ги светна с едно e-mailче. Само да намеря време.

# 187
Хайде и аз на опашката за карти  Mr. Green
и при нас няма много големи хипермаркети  наскоро отворига "мол" и в него има "пикадили"надявам се там да има,ако някой знае дали в "пикадили" ще има от тези карти да свирка  Whistling,а ако на някоя мама са и в излишък,ще се радвам ако да хвърли някоя насам,мога да дам мечета на някоя мама за карта,знам че сигурно всички са  понасабрали доста но все пак,аз да кажа  Blush
хубав ден   bouquet

# 188
  • до Бургас
Аз вчера взех една карта от Бургас от"Полием" и какво означава това?

# 189
Rolling Eyes   а защо и вие се редите за инфо  Thinking  като е толкова унизително

Защото инфото е толкова ,,тайно,, че се обсъжда по форумите. Като че ли сме някакви изпаднали прошляци и със зъби и нокти се борим за някакви играчици....Вместо да ни ухажват като потребители и то сериозни и за дълго време ни поставят в положение да шушукаме и да тичаме като обезумяли за едните карти. Трябва да има карти 2 пъти повече от памперсоползващите бебета в БГ, за да можем да съберем по колкото искаме играчки и то спокойно. А не да се бием за тях....И не само ползващите Памперс да участват, а и тези, които ползват други марки да си кажат - яяя, дали да не купя Памперс, каква готина промоция. не е ли идеята да ни накарат да куъпуваме техния продукт. Аз заради тези идиотщини /и лошото качество на Памперс от няколко години насам /преминах на друга марка Peace. Не е ли обидно Crazy Всяка година е едно и също...
newsm10 newsm10 newsm10

И за мен като потребител на Памперс това е много обидно. По начина по който раздават карти по-скоро биха ме отказали от техните продукти, отколкото да ме накарат да ги ползвам. Току що питах в кварталния магазин и там ми отговориха, че ще имат карти най-вероятно утре, но те ще са само 5-6 броя. И сега какво - да се редя на опашка ли вече??????? Да взема да направя списък като за чакащите пред яслите и да дежурим денонощно, пак току виж сме се сдобили с ценните карти. Смешно е.

# 190
Лоша новина. От Кавен Орбико ми отговориха, че мечетата от Прима няма да важат. Цялата игра направо опошля. Изпаднах в един безсмислен спор по телефона. Това стана голяма простотия. Карти малко, в определени незнайни магазини (щом от фирмата-организатор не знаеха в кои магазини ще има карти ...), два дни се умува кои мечета ще важат, т.к. не съобразили, че има и други вносители, а това с Прима никъде не са го упоменали. Ако някоя майка прати от турските мечета и номера мине, да пише.
 А аз ще моля за карта! baby_neutral

# 191
  • София
Цитат
ако някой знае дали в "пикадили" ще има от тези карти да свирка

Две или три страници по- назад писах, че през януари няма със сигурност да дават и т.н.

# 192
  • София
ПЪк аз вобще не съм знаела за тази игра, и колко мечета отидаха в кофата за боклук .....  ooooh! Ние от както сме се родили сме само с Pampers пелени....

# 193
Какви са тия Прима, на които мечетата няма да важат?

# 194
  • София
Турските, на които пише aktif bebek

Общи условия

Активация на акаунт