Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 376
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 195
Къде го пише това?

# 196
Момичета,някои знае ли кьде вьв Варна има карти?
Днес питах вьв Бебчо,но там нямаха.

# 197
Ако някоя майка прати от турските мечета и номера мине, да пише.
baby_neutral
Не знам за кои турски мечета говориш, но пелените на памперс, които се предлагат на БГ пазара са само турски, а гащичките са полско производство. Обърканата партида миналата година на пелени на Памперс с ластик бяха пак полски, като гащичките, а сегашните пелени с ластик са отново турско производство.

П.П. Защо просто не сравниш мечките, тогава. Ако няма разлика, значи стават.

# 198
Здравейте и от мен. Редя се на опашката за карти. Ако някоя мама иска може да и пратя мечета за една карта, тъй като в нашия град няма никакъв шанс да си намеря такава. Миналата година пропуснах играта поради същата причина- в малките градове няма карти. Благодаря предварително

# 199
 :cry:i az sam na opa6kata za karti molqvi sabirame me4eta ot 2007 ooooh! Heart Eyes

# 200
Преди малко мъжът ми е закупил пакет памперси от м-н Щъркел и са му дали карта, която е по различна от миналогодишната.

# 201
Ако някоя майка прати от турските мечета и номера мине, да пише.
baby_neutral
Не знам за кои турски мечета говориш, но пелените на памперс, които се предлагат на БГ пазара са само турски, а гащичките са полско производство. Обърканата партида миналата година на пелени на Памперс с ластик бяха пак полски, като гащичките, а сегашните пелени с ластик са отново турско производство.

П.П. Защо просто не сравниш мечките, тогава. Ако няма разлика, значи стават.
Става дума за пелените Prima - те са на Pampers, на самите пелени пише Pampers, но пелените са за турския пазар и върху опаковката има надписи на турски. При мечетата има разлика - надписът Active Baby е изписан на турски - Aktif Bebek, така че няма как да се пробутат за промоцията. Предполагам, че в България ги внасят малко неофициално. Хубавото е, че те винаги са с ластици и го няма това треперене "какво ще ми се падне в пакета"Simple Smile

# 202
Здравейте,
днес се сдобих с карта. Продавачката каза, че тази година нямало да има по Кауфланд и Била, а само по бебешките магазини. Въобще не ми е ясно това деление на магазини тип "тука има, тука няма"???!!! Нали все Памперс продават??? Май и аз ще взема да ги сменя тези пелени newsm78 или пък още по-добра идея ми хрумна: Абе, дали производителите са наясно какво точно правят техните представители? Много ще ми е хубаво да ги светна с едно e-mailче. Само да намеря време.

Може ли да споделиш къде в Сливен има карти?

# 203
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте.Искам да ви помоля на които му останат мечета и може да ми ги прати.Аз няма да събирам понеже вече имам всичко без уолкър,  но не ни и трябва, понеже сме големи.Обаче имам мечета и ми трябват още 15 за да го взема за племенницата която сега прохожда (1 годинка).Ако някои има излишни нека ми пише на ЛС.

# 204
Добре де ,дайте някакви координати на тези карти нищо ли не пише-телефон,адрес ,кой го организира.
Голяма тъпотия,толкова ли неможе да драснат два реда и да обяснят в сайта на хората ,сега ще тичаме като луди от магазин на магазин. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 205
Добре де ,дайте някакви координати на тези карти нищо ли не пише-телефон,адрес ,кой го организира.
Голяма тъпотия,толкова ли неможе да драснат два реда и да обяснят в сайта на хората ,сега ще тичаме като луди от магазин на магазин. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Peace Точно, и аз искам карта ама поне да кажат в кой магазини.Примерно както казвате вие зя Щъркел магазина,ами примерно в Стара Загора нямаме Щъркел  Crossing Arms ooooh!, да кажат в кой гарадове,кай магазини-как, що, защо и т.н  Crossing Arms ooooh![/color][/center]

# 206
Момичета, намъквам се нахално и нагло веднага
ви питам, защото искрено признавам, че не мога
да прочета всичко до сега. Та, питането ми е къде
има карти в София. Имам мечета колкото за една
от вибриращите играчки. Имаме котето, иска ми
се и едно куче или мишле. Благодаря ви искрено!

Hug Hug Hug

# 207
Аз досега разбрах само, че в Щъркел има.

# 208
Else, в Рошкото с-у градинката, където играхме. Grinning
Целувки и  Hug за Станимира от нас.

# 209
и аз се записвам за малко инфо за карти в Плевен. Моля някоя мама разбере нещо, да драсне едно лично съобщение. Предварително БЛАГОДАРЯ!

Общи условия

Активация на акаунт