Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 382
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 210
  • МИНДЕРА
и аз се записвам да следя темата от троян съм тук дори не са чували за такава игра обиколих всичките магазини не знам отчаях се и миналата година не успях да се снабдя с карта  Thinkingи изхвърлих всички мечета и сега се ядосвам на себе си ако някоя мама може да ми съдейства много ще съм щастлива !!!!!!!!!!!!!

# 211
  • МИНДЕРА
Преди малко мъжът ми е закупил пакет памперси от м-н Щъркел и са му дали карта, която е по различна от миналогодишната.
в софия ли се намира този магазин ? Embarassed Embarassed

# 212
да
Преди малко мъжът ми е закупил пакет памперси от м-н Щъркел и са му дали карта, която е по различна от миналогодишната.
в софия ли се намира този магазин ? Embarassed Embarassed

# 213
 Cry Tired Cry Tiredмоляви помогнете с карта

# 214
  • Бургас
Днес си взех карта от магазин Полием в Бургас.Имаше доста карти и никой не те задължава да си купиш пакет памперси за да получиш карта.Играчките са като миналата година,има една нова която е за 90точки.Условията са същите,не виждам никъде да пише до кога е крайният срок Simple Smile

# 215
  • В море от любов
Записвам се да ви следя.
Някой ще има ли възможност да ми вземе карта, че и аз търся и обикалям, но никъде не съм попадала на карта Rolling Eyes

# 216
  • МИНДЕРА
Днес си взех карта от магазин Полием в Бургас.Имаше доста карти и никой не те задължава да си купиш пакет памперси за да получиш карта.Играчките са като миналата година,има една нова която е за 90точки.Условията са същите,не виждам никъде да пише до кога е крайният срок Simple Smile
pojtenskata ti kutiq e prepylnena iskah da te pitam nejto ... Crossing Arms

# 217
може ли да   ми вземешедна  писах ти на лсЯя

# 218
Хм,миналата година пращах с турските мечки и нямаше проблем   Confused   С тия цени на Памперс не би трябвало да са така апокрифни тези карти .

# 219
Магазин щъркел се намира в София

# 220
И аз се записвам да ви следя!И ако някой намери карта в Стара Загора,да сподели с нас от кой магазин си я е взел! Mr. Green

# 221
  • Варна
здравейте, имам въпроси  към имащите карти.пратихте ли ги вече?и ако не сте бихте ли показали поне  една да видим как изглеждат?и си се чудя щом играта не е започнала,а карти явно има тук и таме как мислите ?ако ги пратите предварително няма ли да ви ги върнат барабар с мечетата?

# 222
Накой знаели в кои магазини в София/освен Щъркел/ще ги има картите?

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 00:18 от kami_nikolova

# 223
И аз днес обикалях за карта и не намерих. А Щъркел ми е ужасно далеч.

# 224
записвам се да следя темата,ако някой знае в Плевен къде има карти.нямам никакво време да обикалям по магазините. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт