Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 432
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз имах от месец май стара карта и изпратих след 15 ноември мечета за жирафчето  и ми пристигна съвсем скоро. Мечетата повечето бяха турски  Peace

# 226
Да се включа и аз в следенето на темата.  Hug
Някоя варненска мама сдоби ли се с карта от някъде?Ние проверихме в Пикадили,Кауфланд и Бебчо,но никъде няма.  Sad
Дали във варненския Щъркел ще има?  newsm78

# 227
Моите мечки всички са от турските памперси, ще ги пратя ако се снабдя с карта пък ако минат

# 228
  • В море от любов
Моите мечки всички са от турските памперси, ще ги пратя ако се снабдя с карта пък ако минат
Tedi, ако намериш вземи и на нас Praynig, и аз ще потърся при нас на нашия ''Щъркел'', но си спомням, че миналата година ги даваха на Kaufland. Дали и тази няма да е там? newsm78

# 229
Иве, довечера след работа на Ники съм му дала задача да мине през Штъркела и да ме снабди с карта. Ще видим какво ще направи и ще пиша

# 230
  • В море от любов
Иве, довечера след работа на Ники съм му дала задача да мине през Штъркела и да ме снабди с карта. Ще видим какво ще направи и ще пиша
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз Hug

# 231
  • София
Е не може само в един магазин да ги има тези карти в цяла София  #Cussing out. На мен също ми е безкрайно далече този Щъркел. В магазините около мен питах - нищо не знаят и казаха, че едва ли ще има при тях  Sad.
Не мога да го приема това, че фирмата, която организира играта не знае в кои магазини ще има карти (някоя мама по-горе беше написала) - не знаят ли на кого си продават стоката  ooooh!.
И не е ли редно вече да има информация в сайта на фирмата за правилата на играта  Crossing Arms
Тук има да си пишем и да гадаем  - според мен черно на бяло трябва да напишат в правилата на самата игра ще има ли мечета (както стана дума за турските Prima), които няма да важат в играта.
Стана пак - "хубава работа, ама българска"  Tired

# 232
  • Плевен
Момичета, не се шашкайте излишно. Явно играта още не е започнала официално и здатова са кът тези карти. Ние още бързаме. Естествено, че ще бъде обявено къде ще има карти и всички желаещи ще могат да се снабдят. Миналата година беше така  Peace

# 233
  • София
Едно гневно писмо трябва да им напишем  #2gunfire

# 234
  • Варна
Едно гневно писмо трябва да им напишем  #2gunfire
Peace

# 235
Момичета ей сета звънях на Штъркела,карти има,но трябва да си купиш памперси
Пакет Jumbo а цена 33,20лв Mr. Green
като всяка година промоцията е под всякаква критика

# 236
  • Карлово
Момичета, за тази цялата мистерия си има някаква Комисия за защита на потребителите или каквото там трябва да е. Навита съм да напиша едно мейлче, само кажете към кого. Не може да има някаква промоция, а да я няма никъде обявена! Рових и из сайта на Памперс и на тез Орбико или квито бяха там. Памперс даже мейл за връзка нямат. По тел хич не ми се говори, че бързо побеснявам.

# 237
Момичета, за тази цялата мистерия си има някаква Комисия за защита на потребителите или каквото там трябва да е. Навита съм да напиша едно мейлче, само кажете към кого. Не може да има някаква промоция, а да я няма никъде обявена! Рових и из сайта на Памперс и на тез Орбико или квито бяха там. Памперс даже мейл за връзка нямат. По тел хич не ми се говори, че бързо побеснявам.

Съгласна съм  Peace И аз гледах и в сайта на Памперс и в Кавен, но нищо.

П.П. Ето какво намерих
http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=26
предлагам от различните крайща на страната да пишем по едно писъмце  Peace

# 238
Тази игра ни прави разногледи smile3517

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:49 от kami_nikolova

# 239
  • Варна
Да се включа и аз в следенето на темата.  Hug
Някоя варненска мама сдоби ли се с карта от някъде?Ние проверихме в Пикадили,Кауфланд и Бебчо,но никъде няма.  Sad
Дали във варненския Щъркел ще има?  newsm78

днес взех от Варненския м-н "Штъркел", обаче дават само по една и то само на редовни клиенти, (което вбеси мъжа ми, защото промоцията е на Памперс, не на магазина #Cussing out), но не ме накараха да купувам Памперс.
така им били казали да дават .....

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 12:02 от Teia

Общи условия

Активация на акаунт