Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 222
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 765
 Пише си го. Само изброените участват :
 "Всички пелени и мокри кърпички на Pаmpers® ще участват в тази промоция : Pampers ® New Baby ( всички размери и опаковки ), Pampers ® Active Baby ( всички размери и опаковки ), Pampers ® Let ' s Go ( всички размери и опаковки ) и Pampers ® Wipes ( всички опаковки )."

А за народност едни са турски, други полски, само 6 май беше немска.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 15:01 от Елия

# 766
за мен Памперс Актив бейби и Актиф бебек е едно и също, независимо на какъв език е изписано

# 767
Разменям карта на памперс за 10 мечки от пелените .

# 768
  • до Пловдив
Разменям карта на памперс за 7 мечки от пелените .

# 769
А някой знае ли каква ще е цената на играчките, някой беше споменал 40 лв за жирафа

# 770
  • Лондон/Пловдив
Аз имам жирафа от предната игра малкия още се кефи.Гледах в нета че е 50лв някъде

# 771
Мами не си давайте мечетата за карти , обадете се на този тел. 02 489 94 91 другата седмица и ще ви изпратят карта . Аз одеве се обадих. Питах за турските мечки и ми казаха че неса за предпочитане

# 772
  • Банкя
И аз се записвам, да следя темата, пък да видим откъде и кога ще намеря карта. Peace

# 773
Мами не си давайте мечетата за карти , обадете се на този тел. 02 489 94 91 другата седмица и ще ви изпратят карта . Аз одеве се обадих. Питах за турските мечки и ми казаха че неса за предпочитане
Мда, свърши се търговийката Laughing

# 774
  • София, Дървеница
Да, как може да искат 20-30 и повече точки за една карта  Naughty
Миналата година дадох една излишна карта без да искам нищо в замяна...

# 775
Peace
Да, как може да искат 20-30 и повече точки за една карта  Naughty
Миналата година дадох една излишна карта без да искам нищо в замяна...
Peace

# 776
и то каква търговийка? как ли пък няма да пратя на непознат мечета и да чакам да ми прати карта? ами ако ме излъже?

# 777
# 778
  • у нас
и то каква търговийка? как ли пък няма да пратя на непознат мечета и да чакам да ми прати карта? ами ако ме излъже?

ако искаш карта трябва да се довериш.  Peace Същата работа е и като купуваш нещо от продавалника - на доверие  Peace

# 779
Разменям карта на памперс за 10 мечки от пелените .

Е,стига сте се излагали!!!

Общи условия

Активация на акаунт