102ра немска тема

• 18 267
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Как е, дружина!?
Котаранката още не се е отчела със снимковото доказателство.
Може ли да се събудя средата на януари и всичко да е нагласено и подредено? Желаещи да свършат това чудо?

Друг бебок няма ли на хоризонта?

Хайде един шанс и от мен за Шанс. Grinning

# 241
Какво сте направили днес след обед. Упуснах ви края нещо.

Аз пиша с фонетика от Уиндоус и си имам всички букви - з, ч ш, щ. Е малко ми трябваше време да ги намеря.
Сбъдната още ли не се е обадила? Дано всичко да е минало успешно при нея и просто да няма време да се обади.
Сега малко офф. Имам нов тиган от Силит, на който пише, че е за церанови котлони(така ли е на български). Обаче този тиган ни надраска много яко котлона и се вижда на дъното на тигана по ръба, че се е олющил. И сега съм леко бясна, понеже котлоните са нови. Половинката още повече. Та имам ли право някъде да се оплача и да ми възстановят щетите за котлона. Тигана е от Реве купен с точки. Ако имате идея ще се радвам да споделите.

# 242
Мадами, до момента нищо със Сбъдващата мила. Ще полудее горката, бебето не иска да излиза от вече 3 дни...
Дано, дано, дано утре стане чудото!

# 243
Петка щом котлоните са нови би трябвало да са в гаранция, а "виновния" тиган не можеш ли да го върнеш обратно.
Маймунке, желанията към дядо Коледа  Wink zа снимките помолих zа отсрочка, трябва да наглася пак прическата и да уговоря съпружието да ме снима Whistling

# 244
Мадами, до момента нищо със Сбъдващата мила. Ще полудее горката, бебето не иска да излиза от вече 3 дни...

Дано  Praynig

# 245
  • Germany

Praynig Praynig Praynig
Вечка ще излезе права, че третите се запират на финала  Crazy

# 246
Горката сбъдваща. Дано скоро излезе бебето.
Скисам палци и да има сили. Защо я мъчат толкова. Като не излиза толкова време не правят ли цезарово?

Петка щом котлоните са нови би трябвало да са в гаранция, а "виновния" тиган не можеш ли да го върнеш обратно.

Имат гаранция, ама това дали се покрива от нея. Ако се покрива всичко ще е Ок. Ама той котлона си работи още newsm78

# 247
Четох по диагонала и последните 3 страници го прескочих, че ще правя любовна изненада на мъжа Laughing Като ме пита къде е вечерята, ще му се сервирам  Laughing  Mr. Green

Гледам някакъв Шанс има тук. Добре дошъл!

Дълбок консерватизъм бил в Амберг.  Mr. Green  Йела тук да те питам, кон боб яде ли. Направо ми се тели волът. Роптая обаче юнашки и не се давам.
Както всички знаят, нямам си хоби и затова мъкна дъщерята по лекари ден през ден. Смених поредния , който ми каза , че дробът е чист, след като детето се изхрачи с 5 см храчка един час преди това. И му се развиках. И го запуках с терминология на латински/ много се впечатляват на село! от мен да знае бъдещата амбергчанка, не немски, ми латински да зубривикам / искам рентген, или е пневмония или е астма.Той вика великодушен> Искаш ли антибиотик. аз отговарям - Не, искам диагноза. И ми даде направление за една детска лекарка на 30 км от тук. Жената ме изслуша, преслуша детето, диагностицира >  Спастичен бронхит, инфекциозна астма  . След което сканира писмото от болницата и каза, че лично ще се погрижи да ми се изпрати писмено извинение.И тя беше на мнение, че писмото звучи"комиш, сякаш ти си измисляш несъществуващи симптоми" Беше явно притеснена, че ще се разправям.
Баси на циганин трябва да се превърнеш тук!
Както и да е, предписа на Мая един гранулат и детето не се дави, преди малко заспа.

Аз както се досещате, съм бясна и съм си наумила да си взема всичко, което ми се полага. И понеже не съм мила вече, взеха, че ми връчиха ръководното място по няколко проекта. Не ми завиждайте, пачка няма да взема.. Какво се правя на ангел, като съм кобра, не мога да разбера. Очевидно не ми се отдава да се преобразявам, пък и комфортно не се чувствам. Затова отсега> Бий, за да те уважават!

# 248
Риен,

казах ти аз че ти трябва специалист. Дано да си попаднала на такъв. Ако педиатърката е добра, просто води децата само при нея, независимо че е на 30км от вас.

Надявам се положението да се овладее и всичко да е ок.

Но тук е така, здрави нерви трябват за всичко, особено що се касае до детска педиатрия. Имай предвид че и в Мюнхен е така, не само при вас, хем е голям град.

Аз днеска водих детето на зъболекар. Учудащо, как го прикоткаха да си отвори устата и да му направят 2 пломби. Няма рев, няма нищо.

# 249
Здравейтеееее!
Влизам пак по тъмниците, но да се отчета,че през деня няма да имам време за форум.Тук съм,жива съм,дишам.  Laughing
Та  да почерпя  за здравето на моята Мики,която става  на 2 годинки.

Мистик,честит рожден ден и на половинката ти.Много здраве и щастие!Скромен армаган,но от сърце. Wink Mr. Green

Мишле,честита дъщеря.Да ти е жива и здрава!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 00:26 от *ВЕСИ*

# 250
Добра ве4ер!
Е,не6тата вървят 4е искам не искам амберг4анка 6те ставам,ама хич не ми се мърда от Мюнхен,обичам си го града и това е!Много добра оферта има мъжа ми за работа,не е за пренебрегване ,пък и е за 3 години......знам ли   Thinking ще дивна там знам си!Ще послушам Риен и се хващам с латинския  Grinning дано си улесня комуникацията. Mr. Green
Tatjana ,хората които те заобикалят са важни да,но не може6 ги опозна бързо!Ще видим как ще я караме там ooooh!,но добро градче ми се вижда,бившиявсе още нешеф на мъжа ми е родом от там  Simple Smile ,ще ни идва на гости  Party
Много ще ми липсват приятелите  Cry
surfline  ,добър гид си да   Wink ,но Лауф си е дале4ко от Амберг за пътуване всеки ден,аз мислех да навивам мъжа да взимаме жили6те в Нюрнберг,луда съм аз! Mr. GreenОт Мюнхен до Амберг сме за 2 часа и нещо!Бързо оздравяване,на вси4ки болни също!
dezita ,ясно е че трябва да се види мястото където ще живее6,но не винаги можеш да прецениш вси4ко на 100% ,важното е как ще живе6!
В къ6ти имаме 2 календара единия с шоколад ,а другия на стената от плат.На ден по сто пъти малкия застава под календара от плат и се надига да бърка по джобовете LaughingВ него аз слагам пар4енца плодове.
Подарък за Коледа все още не съм купувала,родителите ми идват за празниците и ще видим нещо да комбинираме.Имате ли идея за някаква музикална играчка,в смисъл детето да свири на нея?Синът ми е на 2 годинки,само да чуе музика и започва да тананика нещо и да подскача Grinning
Не можах да ви изчета до край,но се радвам че намерих време за писане!
*ВЕСИ* ,честит рожден ден на Мики!Нека да бъде жива и здрава и да радва татко и мама! Grinning
Мистик,весел празник!
Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 01:37 от Sesiliq

# 251
Аууу аз от бързане Забравих да почерпя. По повод рождения ми ден който беше на 10, хапнете си торбичка

А гледам Че има и друга наша дружка която помъдрява днес, Мисти да си жива и Здрава, само Щастливи мигове За напред

# 252
благодаря за почероките Mr. Green нямаше нужда такова от толкова вкусно посрещане  Mr. Green  Hug

честито на всички празнуващи и празнували!   bouquet

# 253
  • UK
Шанс, ти каза, че си живееш тук, нали? Смяташ ли да заминаваш за Германия, или просто от любов към нея си наоколо? Simple Smile

# 254
Шанс, ти каза, че си живееш тук, нали? Смяташ ли да заминаваш за Германия, или просто от любов към нея си наоколо? Simple Smile

не мога да кажа, че е любов към ДЕ, но имам едно особено такова чувство към нея, леко носталгично - което даже ми е странно, защото там ми беше тъмно и студено  ooooh!  НО! Обожавам немския език!!! това за мен е нещо страхотно - няма такъв език! Влюбена съм в него - и като структура, и като звучене, и всичко! Общо взето затова съм наоколо.. макар че вие по-скоро майчини теми обсъждате и тук по се знаете Simple Smile но нещо интересно културно може да хвана Simple Smile а и ако пуснете снимки на weihnachtsmarkt-овете около вас, направо  Hug Hug Hug

засега нямам намерение да заминавам натам, но човек никога не знае...

Общи условия

Активация на акаунт