102ра немска тема

• 18 259
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
О, аз съм като теб - живея си в София, нямам деца, нямам никаква работа тук принципно казано. Simple Smile Даже не знам немски, тепърва ще го уча. Simple Smile Тук съм, защото останалите са добронамерени и позитивни, и ми е уютно и приятно, нищо че нямам много много какво да кажа по темите, които се обсъждат. Може би и в много други теми е така, но се ориентирах към тази, защото бях детегледачка на сина на една от мамите тук в продължение на цяла година и сега ужасно ми липсват, защото си се прибраха обратно в Германия. Simple Smile

# 256
хаха, е значи да не се чувствам толкова самотна  Hug моят съвет - хвани да учиш немски, страшен е!

# 257
  • UK
О, да, определено, от другия семестър в университета ще го уча. Никога не съм, а знам доста, все пак цяла година всеки ден го слушах и то на ежедневно ниво - учех го заедно с детето, защото има един такъв момент, че трябва да знам какво му казват да направи и неща от този тип. Той почти не говореше като се запознахме, де, а после започна на двата езика комбинирано, скоро се сетих как викаше на шоколада като беше малък, и колко време ни отне на двете с майка му да разберем какво, за Бога, е "кмка" и за какво се бори... Сега ходих преди две седмици в Германия за рожденния му ден, толкова пораснал за някакви си четири месеца, и говори, и всичко знае, и пак ревнах. Изобщо - изпаднала съм в жестока депресия...

# 258
Добре дошла на Шанс. С това хубаво никче как да не й дадем шанс  Wink !
МГМ, какви са тези депресии бре? Няма да се натъжаваш по Коледа я! Hug
Сбъдващата да ражда вече и да й е леко!  bouquet
ЧРД на Мики и Мистичната половинка!  bouquet
Вечка да се оправя! Hug
Майра, догодина голямата среща е задължителна! Peace
На Сю утре лично ще й честитя и ще полеем повода по лимбургски! Laughing
Ето по 1 късмет тук http://banici.net/Heart Eyes

Нали ви бях разправяла за съседката, дето я изнесоха с кран. Уж сме приятелки, а какво се случи. От болницата не пусна дори 1 смс, мъжът й не звънна да каже какво става  ooooh! . Мислех си вече най-лошото, защото той спря да ходи на работа след инцидента и дори не излизаше от вкъщи няколко дни. Вчера вечерта го срещнахме пред магазина и той само ни поздрави с усмивка  Rolling Eyes . Оказа се, че тоя тулуп не ни се е похвалил, че имат бебе. И днес тя и бебето са се завърнали. Аз не смеех да ги питам нито нея по смс, нито него лично, защото се притеснявах да не са загубили бебето и не знаех дали тя е добре. Все пак очаквах поне той да звънне и да каже, че всичко е наред  Whistling ! Просто нямам думи какви са сладури, откакто тя забременя. Разбрахме случайно, че е бременна в 5тия месец, след като тя на кафе симулираше, че е неразположена  Crazy . Пола не ни го издадоха, въпреки че питах поне 3 пъти...Ама това с крана и мълчанието надмина моите разбирания за немските взаимоотношения между хората.  Naughty А като си помисля, че след като я изнесоха съм я мислила цяла нощ дали е жива.  Stop За мен- нераждалата - това си беше повече от екшън!  Crossing Arms Е, сега е жива и бебето също, но аз съм много обидена и вече не проявявам любопитство към малкото съседче. Да си го държат в къщи поне 40 дни и после само в кашон да го изнасят, за да не го видим! Tired Егати тъпунгерите  #2gunfire , а аз толкова обичам бебета и се радвах  Cry#Crazy Айде  hahaha пак оспамих темата... Joy

# 259
  • UK
Може да е от някакъв вид суеверие, знам ли... Има такива хора. От суеверие крият бременността, пола, изобщо, има. Обаче да не пише един смс от болницата...

Досега не беше ме хващала истинска, съвсем категорична депресия като сега. Просто ми се струпаха много неща, обстановката вкъщи не предполага спокойствието което ми е нужно за да се оправя, нощем не мога да спя, денем не се интересувам от нищо, пуснала съм се по течението тотално. Ще се оправя, сега си отивам за празниците във Варна и ще се отърва от главния дразнител за известно време, дано ми просветне. Simple Smile

# 260
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата, но влизам да ви съобщя прекрасна новина:

ДНЕС,  СБЪДВАЩА МЕЧТИ Е РОДИЛА ПРИНЦЕСАТА АННА, 3530ГР., 48СМ!!!
Да им е жива и здрава, много да ги радва!
newsm51 newsm51 newsm51

# 261
дай е е живо и здраво момиченцето!!!  Hug

# 262
Охо, още една мечта се е сбъднала!
Честито на вече тройната мама Мише и добре дошла на госпожицата! Да са живи, здрави и в най-скоро време да минат да ни поздравят със снимки  bouquet

Сиу, на патерица - честито!

На хер Пешев също - наздраве! (А бе какво го пиша това - ще взема да му се обадя)

Оооосвен това голямо честито и на рожденничката Мики на оси-мама Веси! Да ви е жива, здрава и винаги усмихната. Наздраве и на вашата къща! Hug  bouquet

4 поздрава в един пост. Утепах рибата! Laughing

# 263
Честито момиченце   bouquet Да ви е жива, 3драва, красива и кротка, а на мамето бър3о въ3становяване.  Grinning

# 264
Ей сега си видях смс-а от Мишето,а то вече някой ме е изпреварил.

Добре дошла на Анна и много, много щастие на цялото семейство!!!   bouquet

# 265
  • Германия
Честита да е Анна! Здраве и късмет да не се отделят от нея!

# 266
  • Germany
СБЪДВАЩА, Честито!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 267
Честито на Сбъдваща и добре дошла на малката Анна  bouquet
Най-накрая Simple Smile Това третите деца наистина били с характер Wink

Честит рожден ден на Микито! Как я чакахме и нея преди 2 години  Laughing

И мосю Мистиков ли бил рожденник днес? Мисти, да ти е жив и здрав   bouquet

Сийке, и на теб честито със закъснение  bouquet 

Шанс, довечера ако остане време ще минем за кратко през щутгартския вайнахтсмаркт, че ще съм наблизо, и специално ще ти нащракам малко снимки, греяното винце обаче е от теб, че няма как да го пусна по жицата Wink Laughing
Всъщност в събота и неделя е за препоръчване вайнахтсмарктовете да се гледат на снимка, а не да се посещават на живо ooooh! така, че ти ще си по-на далавера Laughing

# 268

Шанс, довечера ако остане време ще минем за кратко през щутгартския вайнахтсмаркт, че ще съм наблизо, и специално ще ти нащракам малко снимки, греяното винце обаче е от теб, че няма как да го пусна по жицата Wink Laughing
Всъщност в събота и неделя е за препоръчване вайнахтсмарктовете да се гледат на снимка, а не да се посещават на живо ooooh! така, че ти ще си по-на далавера Laughing
Sunglasses супер! много ти благодаря Simple Smile

# 269
  • в сърцето на един мъж...
Честита Анна на Сбъдваща!  bouquet Ей, измъчи я тая малката бонбона ooooh! Да й е жива и здрава, много да слуша, да папка и да расте! А на Сбъдваща - бързо възстановяване!
Сиу, на патерица - честит рожден ден, много любов и скоро да станеш госпожа Wink
Мисти, да ти е жива и здрава половинката!  bouquet
Честит рожден ден и на Мики, да расте здраво и послушно дете!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт