Отговори
# 45
  • в сърцето на един мъж...
Честито на всички, които празнуват! Много късмет, любов и щастие! А на кандидатите за новата специалност - много късмет и скорошно завършване!  bouquet

# 46
Момичета,образува ми се съсирек върху раната и много кърви ,какво да правя  Weary

# 47
  • в сърцето на един мъж...
Цецито, вземи си направи гаргара със смрадлика или лайка, но да не е гореща. И двете успокояват и помагат при кървене. Другото е да вземеш натопено в смрадлика памуче и да го сложиш на самата раничка, то ще изтегли кръвта.

# 48
Geia  благодаря миличка,смрадлика нямам със сигурност но ще проверя за лайка,и ще го направя,много благодаря  Hug.Аз си навих малко салфетки и така притисках и малко се поуспокои  Crazy
Незнам дали е нормално ,но върху самата рана се образува съсирек,точно толкова голям колкото беше зъбчето , и сега така си седи ,незнам дали не е свързано със заболяването ми>???? newsm78

# 49
 Hug Hug Здравейте и Честит празник на именниците  bouquet
Cecitooo, съчуствам ти мила дано бързо се оправиш.
Аз съм очарована от Велико Търново макар, че пристигнах по тъмно, беше украсено, резервациите ни бяха за ресторант "Щастливец" - страхотен е ! Hope, следващия път ще ти се обадя да пием кафенце/дано остане време/ Wink
Сега ще си лягам, ще се включа по-късно.

# 50
Здравейте банда  Hug Hug Hug
[/color]
Как сте сладурки ? Отдавна не съм ви писала и се надявам като прочета всичко да се радвам само на хубави новини.
Аз в момента съм болна  Confused явно някакъв вирус ме е лепнал и ще ходя до аптеката защото май няма да стане със самолечение.Не ви писах дълго време защото съм изпаднала в кофти състояние.Няма да ви разказвам защото не искам да развалям хубавото настроение в темата.
Честит празник на именниците -бабата на Черната РЛозичка и майката на Ники -да са ви живи и здрави момичета.
Ники честито и на малката Алекс нека следващата месечинка си я празнувате вкъщи всички заедно.
Искам да ви нагушкам всички но няма да изброявам за да не пропусна някой  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 51
Алоооооооо съквартирантити, де сте бре ? Да са появявате тутакси , че сме изпаднали на втора страница Laughing Laughing Laughing
Я някоя вднага да слага винцето и мезето да н`и въ плющя  Joy Joy Joy

# 52
Маринекс,слагам,хайде всички на масата Hug

Честит празник на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Опа, айде сега да видим с какво да се нагостим.
Аз правя това на милото да се почерпим, мирише страхотно, ама съм майстор.

п.с. Сложих елхата, не съм слагала от 5 год. изкуствена, ама стана супер.

# 54
хе хе намествам се и аз на масата Hug ха наздраве
Ники  бива ли така да ни изкушаваш Hug
Ели Маринекс Hug

# 55
  • близо до София
Честит имен ден на всички ,които носят името Анна.  bouquet

# 56
   Наздраве и от мен, софрата е много яка, не мога да и отстоя, а виното е само едно червеното !
kali 7, Ники:chef:, Ели:chef:, Маринекс  Hug Hug Hug  

# 57
  • тъгата в мен
Добре деееееее,айде сместете се и за мен!
Винце,винце,ама кака ще удари една малка рИкийка (може и в юзче-от ония,дето Розичка ги събаря небрежно по масите Joy)
Елсинор,оправяй се ,кукло Hug

# 58
Свраче, значи ракийка- ами наздраве тогава, аз наминавам  и изчезвам, Wink

# 59
Здравейте кукли,аз не мога нито да ям нито да пия.Такъв автогол си вкарах днес с този зъб не е истина,сега се върнахме с мишето от спешното.
Зъболекарката като разбра в последствие, че пия всеки ден аспирин и лошо й стана,та звъняхме на хематолога в София,че той каза  каква инжекция да ми сложатза да спре кървенето  и така ,ей сегичка се прибрах.Та нито се наспах днес ,нито си починах,настискаха ме на козметика,извадиха ми зъбчето  и за капак цял ден изкарах в тоалетната над мивката................ Sick ,е такова нещо не ми се беше случвало верно ви казвам.
Сега не смея да си махна тампона от устата,ами ако текне пак какво ще правя вече незнам  Sad
гушкам ви всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт