Движение на българските майки Русе - 7

• 15 760
  • 329
  •   1
Отговори
# 165
Или да снимаме каквото е останало и  желаещите от Русе да могат да си го закупят newsm78.

# 166
  • Русе
Идеята за маса е добра,обаче в неделя трябва да ходим до Брестовица по план график...
Друг вариянт е да пуснем тема в която да има снимки на останалите неща и всеки,който пожелая да си ги купи,защо не и от страната.Хубаво ще е да пратим малко и на Горна и Търново,поне дреболиите,които тази зима са много.иииии що така стана,не знам newsm78

jerry ,добре дошла сред нас,имаме нужда от допълнителни чифтове сръчни ръце винаги.Това ни е вторият Коледен базар,за Великден имахме само скромен щанд на Карнавала,който организирахме също с благотворителна цел.Страхотно е че искаш да се включиш.
Мисля,че медиите вече се подиграват с нас....
Понеже никой не каза цена за чашите....пък и човека е много наш дето иска да ги купи(често помага с по някой лев)......си мисля,че цена от 10лв е ок.нещо против?
pezi_ru ,имам още една чаша,мога да ти я направя....дори си с предимство да си избереш цвят.Тези двете са комбинация сребърно+кафяво и златно+кафяво,естествено гарнирани с кристали.

# 167

Понеже никой не каза цена за чашите....пък и човека е много наш дето иска да ги купи(често помага с по някой лев)......си мисля,че цена от 10лв е ок.нещо против?
Ти пък ,естествено ,че не .Поне едно шампанско за мен ще има ли?

# 168
Джаста и аз давам поръчка за още едно шише с мацка Crazy

Ще ходим ли до Брестовица другата неделя?

Можем да опънем масата в събота Peace

# 169

Ще ходим ли до Брестовица другата неделя?

Задължително.
Момичета дайте по-сериозно да се заемем да привлечем още хора.

# 170
  • В море от любов
Джаста, не си ме забравила за утре нали? Blush
А за Брестовица за другия път и аз съм с вас Grinning

# 171
Момичета,знам,че тръпнете в очакване за крайния резултат от базара.Извинете ме за забавянето,но предполагам,че ме разбирате!Общата сума от тазгодишния базар е 2965лв /вкл. и от кутията за дарения/.Можем да се поздравим.Въпреки,че вчера и днес времето не беше на наша страна,ние успяхме.Благодаря на всички,които се включиха в подготовката и осъществяването на базара,както и на тези,които ни посетиха и си купиха от красотите ни!

# 172
Ехееее да са ни честити   bouquet
Поздравления за всички сръчни майсторки и за всички с големи сърца, които ни помогнаха Simple Smile
За неделя с удоволствие ще дойда с вас до Брестовица:)

# 173
... Доста по-слабо от вчера е, обаче.

Оказа се почти като вчерашния.Днес ни посети и уважи съветника на г-н Божидар Йотов - г-н Валентин Христов!Сърдечно му благодаря за подкрепата и тази година!  bouquet

Джаста,от моите неща спокойно можете да заделите за Търново и Пловдив.Ама трябва още тази седмица преди сряда да им ги пратим,че в събота им почват базарите.

# 174
  • В море от любов
Кабзи, много благодаря за снежкото  bouquet
Честито за постигнатите резултати и много благодарности на всички  bouquet Heart Eyes

# 175
Ей, браво на нас! Не очаквах толкова, честно - бях поувесила нос гледайки как върви човекопотока последните два дни!
Браво на всички сръчни и сърдечни майчета и момичета, които се включиха в инициативата и от двете страни на "щанда" Laughing
Относно масата в събота пропускате и важния момент, че за да я опънем ни трябва разрешение от Общината + ентусиасти да мръзнат на открито, особено ако времето е като вчера и днес + някой който да поеме ангажимента за превозване на стоката и "инвентара" сутринта и вечерта.

Това за снимките ми изглежда по-реално, но за по-скъпите неща, защото предполагам ще се изпращат с куриер в повечето случаи. За нещо, което струва два лева никой няма да плати 4 лв. куриерска услуга.

Между другото в кутията "Заделени" останаха някои неща като тиква, костенурка и др. Някой да си е запазвал и да не е взел нещо има ли или да ги смесваме с останалите неща.

Относно пращането в Търново и Пловдив има ли някой който ще си иска нещата или не желае да бъдат пращани, да знаем какво ще заделяме, защото това ще стане вероятно утре преди обед.

За Брестовица с колко коли ще ходим?

# 176
Поздравления на всички за успешния базар   bouquet  bouquet  bouquet.Вярвам,че от тук нататък ще са още по-успешни,защото хората вече научават много повече за нас,но не трябва да се отказваме и постоянно трябва да им напомняме,защото само един път или два пъти в годината да се появяваме не е много добре.Правим нещо,искаме хората да дарят,но не им даваме после никаква информация какво се е случило с техните дарения.Мисля,че ще е хубаво някъде да се оповести,каква сума е събрана,все пак хората да чуят и да видят че не е на шега.А след това когато се закупи или се направи др. нещо пак ще е хубаво да се напомня чрез някоя и друга статия,че с паричките от базара или карнавала,каквото и да е е купено или направено еди си какво.Това е мое мнение  Hug,не е отправено като упрек към никого,дано ме разберете правилно   Peace.

До колкото разбрах от Дидка от моите неща са останали само две.Мислех да си ги взема,но щом ще пращате в др. градове,нямам нищо против,пращайте ги.

# 177
Поздравления за резултата!
относно даването на публична информация- поне местните медии нямат ли интерес? Север и Утро биха могли да се включат- с репортаж и статия. все пак мероприятието не е само локално, а общодържавно.

# 178
Аз предлагам другия понеделник или вторник (по-добре) да се опъне(м) Simple Smile във фоаето на РУ една две маси и за няколко часа да се види какво може да се направи. Много предпразнично ще бъде, надявам се и заплати ще са дали тогава. А и служителите ще са сигурно до 14ч и има къде да се прибере стоката. Само трябва да се намерят ентусиасти да продават, защото повечето ще са на работа. АЗ мога да укажа съдействие, но на пресекулки, защото ще съм малко заета. АКо има желаещи да решим до ден два, за да мога да говоря с Ректора и да искам официално разрешение.

# 179
Поздравления за събраната сума!
Nely# беше писала да `и запазим костенурка, обещах на МагиА да `и изплета зелено зайче.
И за моите неща нямам нищо против да бъдат изпратени по другите градове,само тази чантичка ме интересува дали се продаде,защото Мадлена от Бургас си я беше харесала.
п.п.Идеята на МагиА ми допада,само да видим дали ще има свободни хора.

Общи условия

Активация на акаунт