Движение на българските майки Русе - 7

• 15 774
  • 329
  •   1
Отговори
# 150
Джаста  невероятни са,ама ти си знаеш  Hug Peace

# 151
и ние днес помръзнахме доста,ама то е за добро  Simple Smile.пожелавам ви утре да не вали и да продадете всичко  Simple Smile.вие сте герои с толкова много дни базар,успех   bouquet

# 152
Момичета последен напън днес,пожелавам успешен ден и всичко да се продаде.Довечера към колко ще прибирате,моя е на работа и незнам кога ще се върне,ако е по навреме да мога да дойда да помогна.
Velvet_s   успешен базар и на вас,много продажби и повече парички  Praynig Hug

# 153
Първа смяна отчет: мина сравнително добре. Повече студ, отколкото минувачи, но към обед се появиха хора по площада и се надявам нещата да вървят по-интензивно  Peace

# 154
  • Русе
Това гадно време ни изигра лоша шега...направо ни провали уикенда....

Я кажете една примерна цена за чашите,че имам евентуален купувач Mr. Green

# 155

Я кажете една примерна цена за чашите,че имам евентуален купувач Mr. Green
Е,зависи...ако е наш човек  Whistling

# 156
            Момичета, здравейте, не съм писала от два дни. Съжелявам много, че времето развали планвете за добра продажба. Колкото, толкова - каквото можахте - направихте.
            ДЖАСТА - чашите са СУПЕР страхотни. Браво момиче.
            АНИЧКА - това лекарство го няма тук по аптеките, няма го поне под това име каза АПТЕКАРКАТА, като си дойда искам да ми остави  една кутийка ли, обяснението вътре във кутийката ли, за да мога да покажа като се прибера тук, та така може би да ме разбере какво търся, защото може и да го има - но да е под различно име.
             ЛЕК ДЕН МОМИЧЕТА и ФИЛЮДКИ!

# 157
  • Русе
Дано днешния ден е минал по добре от вчерашния, че при тоя студ не знам, как сте издържали.Мога само да ви поздравя!!!   Hug
Джаста, чашите са не просто страхотни,а фантастични.Ако не са продадени вече, ми пиши цена, купувам ги.

# 158
Току що се връщам от къщичката,нашата беше единствената отворена.Днешния ден не е по-добър от вчерашния,за съжаление.По-точни резултати от последните мохиканки-Кабзи и Иринка.
Благодаря на всички творящи, продаващи и купуващи момичета!Радвам се,че ви познавам! newsm51

# 159
Току що се връщам от къщичката,нашата беше единствената отворена.Днешния ден не е по-добър от вчерашния,за съжаление.По-точни резултати от последните мохиканки-Кабзи и Иринка.
Благодаря на всички творящи, продаващи и купуващи момичета!Радвам се,че ви познавам! newsm51
А недейте така всеки ден ,в който сме заедно и правим  нещо е  добър Laughing
Беше брррррр студ .

# 160
току що на новините по бтв казаха, че утре ще има базар в русе.....някой желаещ да продава? Crazy

# 161
И аз тъкмо го чух! Аман- то не бе една седмица предварително, или един ден след приключването. Rolling Eyes
Ама и ние сме си виновни май, че не се обадихме да коригират датите в обявата на форума.
Точен отчет за деня - малко по-късничко! Доста по-слабо от вчера е, обаче.

# 162
Здравейте,момичета  Grinning В събота успях да се отскубна за половин час и връчих малката на свеки малко да си поиграят и беж при вас,че толкова много хвалби и си викам я и аз да помогна поне финансово,че късно разбрах за таз хубава идея с базара и не можах да се включа  творчески Rolling Eyes Има невероятни неща,браво на всички сръчни мами,то да се чудиш какво да избереш,всичко беше много красиво   bouquet И продавачките много любезни и усмихнати  Grinning До кога е базара и само по Коледа ли има?Аз преди доста неща правих,даже поканите за сватбата сама майсторих,така че ако за в бъдеще се предвижда нещо може и аз да се включа евентуално,ако може някой да ми разясни как стоят нещата ще се радвам да помогна  Hug

# 163
Моите хора май се активизирали да пазаруват вече като сте прибрали. Mr. Green  Joy
 И аз чух по Би Ти Ви за базара утре Thinking
Чакам с нетърпение резултатите от базара.   bouquet

# 164
Ако другата събота и неделя е хубаво времето  да извадим една маса за няколко часа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт