Движение на българските майки Русе - 7

• 15 756
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Луси, Hug
Важното е че се справихме.По планграфик бяхме решили да изнасяме в неделя вечер,но за съжеление микробуса и моето тяло бяха заети и нямаше как,за това се разбрахме за понеделник сутрин.Иринка ти си нашият ангел тази година и ще почерпя сериозно този,който те прати от небесата при нас  bouquetА теб-двойно Heart EyesИ Гали ще отнесе почерпкаHeart Eyes
Чашите са платени,така че към общия оборот прибавяме 20лв.Ще прибваим и сумата от запазените бутики шампанско на Филюдка и Шоколина,както и двете купи на Раматахата.Напомням,че имам още една чаша,която ще направя в цвят желан от евентуален купувач.Така,че сумата ще се закригли с 3 отпред Wink
Линка е на предната страница.

Силвето,естествено че трябва да помогнем на Дома за бебчетата.Нали това ни е целта-да откликнем за най-необходимото.

Днес спретнахме един голям кашон за Горнооряховското/Търновско звено на ДБМ,мисля че е редно да ги подкрепим за базара им този уикенд.Моля всеки,който знае,че има останали неща от тези,които е правил да каже иска ли да пратим.
Идеята за щанд в РУ  е добра,имаме какво да изложим.Въпроса е КОЙ има възможност да застане зад него.Моля помислете скорострелно и пишете,за да може МагиА да търси съдействие от управата за това.Един ден е достатъчен.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 15:03 от DjastaPrasta

# 196
Идеята за РУ и на мен ми допада,но аз не мога да кажа все още дали ще мога да се включа.Тогава вече Ралица няма да е на ясла,че са сборни групи и ако мъж ми е на работа няма да мога,а ако си е в къщи не е проблем,стига да не съм в София.Ще мога да кажа със сигурност във петък вечерта. Hug

# 197
  • Русе
Илианка,извинямай,че пропуснах,....естествено,че ще има бутилка и за теб.Една чака да я приключа във суров,неоцветен вид. HugИ мисля,че има една излишна от запазените  при мен,ама мисли....не съм сигурна. Laughing

# 198

...Всеки месец празнуваме с рожденниците от дома носим им подаръци и почерпка.Тръгваме към 9ч от Икономическия Техникум.
Имаме огромна нужда от още хора за посещенията...

Браво,това е чудесно  Hug Моята бебка все още е твърде малка да я оставям на някого за по-дълго и засега не мога да се присъединя,вие уикендите ли ходите или и през седмицата?

# 199
jerry момичетата ходят през уикендите,през седмицата повечето са на работа.Уговарят се предварително кой кога може и така. Hug

# 200
jerry момичетата ходят през уикендите,през седмицата повечето са на работа.Уговарят се предварително кой кога може и така. Hug

Мерси за отговора  Peace Момичета,може ли да видя за какви чаши и бутилки става въпрос?И имаше едни бродирани като възглавнички с ангелчета и дядо Мразовци и едни бели ангелчета за елха,има ли още,че искам да взема,събота или неделя ходя с малката при свеки на центъра и имам възможност да притичам да ги взема,иначе съм в Здравец-изток,има ли начин да се уговорим с някого?

# 201
От нещата, които правихме с Били за базара мисля, че останаха няколко - шит Дядо Коледа, пингвин и снежко + малко шишарки. Слагайте ги за Горна Оряховица ако ги намерите сред нещата  Peace

# 202
Ако има останала стока и ако искате да се опнем един ден в университета- на линия съм Simple Smile Можете да разчитате и на някоя друга моя колежка да се включи Peace

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 19:57 от peonia

# 203
Ако си спомням добре,на последната ни среща,когато умувахме датите за базара,се съглрасихме събраната сума да се подели между бебешкия дом и Брестовица.Така че,аспиратора ще бъде закупен.Тази седмица ще вземем каталога от Брестовица и ще го занесем в бебешкия за да си изберат.

Гали,утре ще ти се обадя.

Аз нямам физическа възможност да дежуря  за базар през седмицата,а в неделя ще сме при децата,а в събота аз съм на работа.

# 204
За масата в РУ-ако е в понеделник ще мога,във вторник ми е почти невъзможно.

# 205
Може да сложите и от моите ботушчета за там ,за където ще пращате.Останалите ще ги взема пък дано да пласирам някое по празниците,че доста съм се престарала с бройката,а артикула се оказа "невървежен".
Много се радвам ,че  дзиндзирикането и труда на майсторките спечелиха толкова парички за дечицата.Браво ,момичета!
И представа нямам как да кача клипчетата,които снимах,но пък ги свалих на дискове.Така ,че който иска да се види в действие да ми пише или да дойде в магазина  да му дам.

# 206
Идеята за щанда в РУ е супер. За кои дати става дума? И за кои дни от седмицата? Мисля,че ще мога да се включа за 1-2 часа смяна.
Моите "произведения" може да ги пращате в Горна Оряховица. Дано там поне някой се излъже да ги купи. Confused Embarassed За следващия базар ще трябва да се насоча към нещо, което по ми лепне. Mr. Green Та по този повод Кабзи щеше да ми пращаш нещо   Praynig
  bouquet за основните действащи лица в реализирането на базара   bouquet

# 207
Момичета, аз предложих или понеделник или вторник (22 или 23.12) и то да е за няколко часа да кажем в пиковия момент м-у 10 и 14 ч. но ще трябват още красоти - бутилки, чинии, вази. (до колкото се носи слух в събота ще имаме парички)
Ако решим да правим ще лепна един плакат с датата

# 208
Така, аз проучих към кого да се обърна! Говорих съ секретарката на рекотра и тя предполага, чен яма да има проблеми. Обаче, до утре на обяд трябва да сме се уговорили кой ден ще бъде и евентуално ако някой има написано нещо като писмо молба да ми го препрати.

# 209
Момичета, относно масата в РУ, аз не мога да дойда, защото съм много зян с гледачите и на всичкото отгоре чакам да ми се занижат гости от други градове, лудница ще е! Само да напомня, че ако ще се прави това нещата трябва да се вземат от Гали до четвъртък.

Сега относно ходенето до Брестовица, дайте да се броим, да видим с колко и какви коли ще ходим и да се организираме, кой ще ходи за подаръци, кой за почерпки и т.н. Време няма! Трябва да се обадим по от раничко

Общи условия

Активация на акаунт