Движение на българските майки Русе - 7

• 15 758
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
Поздравления за резултата от базара и от мен. Hug  bouquet
kabzimalka обеща ми линка на един сайт за плетиво Party Peace

# 181
За събота го дават 3градуса и дъжд явно няма опъваме маса на центъра.
Ива_Николова доколкото си спомням миналата година бяха обявени от медиите парите от базара както и после се съобщи в кой дом каква сума отива .

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 09:22 от Iliana_

# 182
Eййй, с всяка година ставаме все по-добри и по-доходоносни с базарите  Hug Hug

Та след като вече събрахме паричките искам да спомена, че дома в Дружбите за бебенцата и малките дечица имат нужда от нов аспиратор - това е уред, който спомага за прочистване на дихателните пътища при заболявания и съответно за улесняване на дишането. Ще се опитам да дам и приблизителна цена тия дни  Peace

# 183
Момичета , бях на работа предните три дни и не успях да мина да си взема костенурчето . Казвайте кога и от кого  Hug
Ще се радвам да се запознаем  Blush

# 184
Честито и от мен за резултата   bouquet Аз исках още няколко неща да купя,ако има снимано някъде какво има още пуснете някоя снимка да помисля  Peace Кои са тези прословути чаши,аз нещо съм изпуснала май  newsm78 А какво е това за Брестовица?

# 185
Честито и от мен за резултата   bouquet Аз исках още няколко неща да купя,ако има снимано някъде какво има още пуснете някоя снимка да помисля  Peace Кои са тези прословути чаши,аз нещо съм изпуснала май  newsm78 А какво е това за Брестовица?
Всеки месец празнуваме с рожденниците от дома носим им подаръци и почерпка.Тръгваме към 9ч от Икономическия Техникум.
Имаме огромна нужда от още хора за посещенията.
Май само аз не разбрах какъв е резултата Crossing Arms

# 186
Общата сума от тазгодишния базар е 2965лв /вкл. и от кутията за дарения/.

Hug

# 187
Общата сума от тазгодишния базар е 2965лв /вкл. и от кутията за дарения/.

Hug

Благодаря   bouquet
Чудесен ни е резултата догодина -двойно  Laughing

# 188
  • Русе
Аз искам да изразя огромните си извинения иблагодарност на Джаста на, която винаги и единствено разчитаме за транспорта за цялото мъкнене и пренасяне и на всичко отгоре никой освен Иринка не отиде да помогне тази сутрин.Джаста, аз лично се чувствам ужасно виновна пред теб newsm51
Иринка, към теб също големи благодарности ти отнесе на гърба си голяма част от подготовката за този базар.И също извинения за това, че сутринта трябваше хукнеш спешно към къщичката  обаче от общината от 8,30ч. ми звънят да върнем ключа а аз съм с болно дете в къщи и нямаше как да изляза затова ти изпратих един ужасно сърдит мъж WinkБлагодаря много и на теб     newsm51

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 12:58 от луси

# 189
Луси Иринката не беше сама аз и приятелка на Джаста се включихме тази сутрин да помогнем.

В тази връзка много моля тези които ще си вземат нещата останали от базара да ми пишат на лични защото са при мен в офиса .От четвъртък не съм на работа и ще ви помоля до сряда да дойдете да си ги вземете.

# 190
поздравления момичета!!!отново страхотен резултат! smile3501
джаста знаех си че ще направиш нещо страхотно с чашите  newsm51

В тази връзка много моля тези които ще си вземат нещата останали от базара да ми пишат на лични защото са при мен в офиса .От четвъртък не съм на работа и ще ви помоля до сряда да дойдете да си ги вземете.
при положение че предпочитам нещата ми(не че са много) да се пратят за другите базари да идвам ли да ги взема?

вече официално съм си в русе и на следваши срещи,стига да съм добре здравословно, ще идвам.за съжаление за ходенията в брестовица категорично отпадам,макар че много ми се иска да ги видя.

# 191
Та след като вече събрахме паричките искам да спомена, че дома в Дружбите за бебенцата и малките дечица имат нужда от нов аспиратор - това е уред, който спомага за прочистване на дихателните пътища при заболявания и съответно за улесняване на дишането. Ще се опитам да дам и приблизителна цена тия дни  Peace

Ако не се лъжа,понеже не съм запозната много с техниката такъв апарат се  закупи за Брестовица.Доколкото си спомням,Кабзи беше казала че има каталог с такава апаратура и от там си го бяха избрали.Цената по спомен мисля,че беше около 600лв.Нека тези,които са по запознати и действаха тогава по въпроса те да кажат.Щом имат нужда, и ние можем да им го подсигурим,ще го направим.Предполагам ,че всички ще се съгласят с това.

Илиянка беше оповестено мисля само еднократно какво се е събрало като сума,но за кой дом какво и колко поне на мен не ми е попадала такава статия или нещо друго. Hug

Въртят ми се разни мисли из главата,но не мисля че тук е мястото да ги казвам,по скоро на поредната работна среща да ги обсъдим помежду си.

За прибирането съжалявам,че не можах да помогна,но от събота мъжът ми е до 18.30-19.00ч. на работа и аз съм сама с малката.А и никой не каза кога и как ще се прибира.Снощи щях да дойда с Дидка,но тя каза че вече всичко е прибрано и само чакате да се изнесат нещата към офиса на Гали.Съжалявам ,че се е получило така и са се натоварили само някои със задачата.
Благодарности към всички  newsm51  Hug

# 192
Аспиратора необходим на бебчовците в дома в Дружбите струва приблизително 440 лева. Какво мислите, дали можем да им помогнем купувайки го?

За пореден път благодарим на Джаста,  че е най-натоварена с пренасяне, прибиране, извозване и т.н.   bouquet  bouquet  bouquet

Иринка, Гали, както и всички момичета, които активно мръзнахте по базара - страхотни сте   bouquet

# 193
Нещо съм се поповторила ...   Embarassed

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:40 от Sillveto

# 194
Аничка мисля че твоите неща ги сложихме в колет за изпращане мисля че си оставихме само малко свещички за пролетния но ако искаш ще отворя колета и ще сложа и тях

Общи условия

Активация на акаунт