Движение на българските майки Русе - 7

• 15 735
  • 329
  •   1
Отговори
# 240
Свекървата обеща да гледа малкия в неделя. Wink Бройте ме за Брестовица. Обаче, ако някой ме ориентира за тези подаръци, почерпки и т.н. ще съм му благодарна. newsm78 Доколкото разбрах за почерпка всеки купува по нещо, но с подаръците как стои въпроса? newsm78 Thinking С транспортните разходи?  Thinking
С щанда в РУ нещо стана ли? Ясно ли е вече ще го има ли или не?

# 241
  • В море от любов
И  аз малко още не съм в час Peace
Кажете, ако трябва нещо да се купи Peace

# 242
kabzimalka аз за коледна почерпка точно питах.
 taylor_jo , ivaaa  май всичко е уредено за това ходене.

# 243
  • В море от любов
Ок, ако има нужда от нещо съм насреща Peace

# 244
Свекървата обеща да гледа малкия в неделя. Wink Бройте ме за Брестовица. Обаче, ако някой ме ориентира за тези подаръци, почерпки и т.н. ще съм му благодарна. newsm78 Доколкото разбрах за почерпка всеки купува по нещо, но с подаръците как стои въпроса? newsm78 Thinking С транспортните разходи?  Thinking

Ами,за почерпката - който може купува каквото може и колкото може.Обикновено на месечните си срещи събираме помежду си пари /кой колкото може да отдели - няма определена сума/,с които купуваме подаръците за рождените дни,често и почерпка.На следващата среща заповядайте - ще обсъдим финансирането на подаръците и др. неща!

Илиянка,   newsm10

# 245
Относно почерпката да кажа и аз. Обикновено носим за всички деца нещо за почерпка - сладки, соленки или др. + допълнително за рожденниците /вече в по-малко количество/.

Сега да се опитам да обобщя за това ходене, да не пропуснем нещо. Имаме подаръците /от Биско и Илиана/; почерпка и плодове за диабетиците, коледна почепка за всички деца /от Филюдка/, сокове. Сега да питам, имаме ли отделна почерпка за рождениците и плодове за всички деца /освен диабетиците/. Биско ,аз видях че си писала и за плодовете освен за пижамите /да не кажеш, че не те броя за човек Wink  bouquet/, ама се опасявам, че много се товариш /с риск да се намеся където не ми е работата, за което се извинявам/  Hug

За транспортните разходи е мое мнение, че не бива да товарим мамите с коли, макар, че някои не щат и да чуят за плащане на гориво!

# 246

Sorry, ама нищо не стана. Не защото са ми отказалаи, а защото изобщо не можах вчера да стигна до пом. ректора. А и като се изпратят част от нещата, не мисля че ще остане нещо кой знае какво. Може да се пробваме с по-добра органицация за Великден. Предполагам че никой няма да ни откаже място за щанд.

А Дадо Коледа идва вчера за децата на преподаватели и служители, а днес (не знам от колко часа) ще има в Педагогическия празник и дядо Коледа за децата от дом Надежда, организирано от студенти специалност Педагогика и техните преподаватели.

За Брестовица нищо не мога да кажа. Доста ми е натоварено (с поводи за маси) тези дни и не знам дали ще се измъкна.

# 247
Пижамите са на линия.Имаме ли подаръчни чантички?
Момиченцата искаха фибички,чанти,червила,лакове.По-големите момчета искат пръстени.

# 248
Пижамите са на линия.Имаме ли подаръчни чантички?
Момиченцата искаха фибички,чанти,червила,лакове.По-големите момчета искат пръстени.
И ранички........който има да носи.
Ще мина да ги взема през магазина утре за да ги опаковам .

# 249
  • Русе
http://www.bgpetition.com/fond-asistirana-reprodukcia/index.html

Който иска нека подкрепи тази петиция!

# 250
За съжаление няма да мога да дойда в неделя.Много съжалявам,но просто ми изникна неотложен ангажимент,който не мога да пренебрегна Confused

# 251
Последно преброяване за утре......
Биско пижамите в магазина ли са?

# 252
Аз! /преброих се/ Laughing
И съм с доста багаж - един чувал и три Кауфландски чанти, но ще си взема изпращач, че ако не остане място да върна чувала. В него има домашни чехли - 39 чф.

# 253
  • В море от любов
 bye И аз Peace

# 254
И аз се броя Peace

Общи условия

Активация на акаунт