Движение на българските майки Русе - 7

• 15 736
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
луси кой ще взема пижамките?

# 226
Момичета, предният път взех доста неща за диабетиците като си мислех, че са 5-6 а те били 2 едва ли са им ги дали.Може би е хубаво обаче и за тях да има по-едно пакетче щом за останалте ще има.
Считайте го за уредено Simple Smile Peace

Аз имам въпрос...ние ще празнуваме рождените дни само ли, или по-скоро ще ги съчетаем с Коледа?

# 227
Луси, нали върнахме един подарък, защо да са останали 2-ма рожденици? Единият нали го оставихме там!

# 228
  • Русе
Отиваме за Р.Д...но ще им дадем и коледната почерпка...или там каквото сме нагласили.Офицялното им коледно тържество е на 23.12,Директорът пита дали ще отидем,но аз казах че сме говорили за неделята и че нямаме възможност да дойдем още веднъж в рамките на три дни,а не върви да комбинираме коледното им парти с това на рожденниците.Ако някоя от вас обаче има желание и възможност да отиде на 23,ще е добре дошла:hug:
В този ред на мисли,освен торбичка лакомства какво може друго да им подарим?

Момичета за щанда в Ру...мен не ме бройте.Нито като продавач,нито като разносвач,нито като творец...изчерпах се емоционално,физически и материялно,но най вече от към време и семейни взаимоотношения.Имам две красиви рисувани бутилки,които ще ви дам в случай че предприемете нещо, от моите неща почти нищо не е останало след базара- само една чиния и една дъска и бутилка.Можете да вземете и тях разбира се.

# 229
Луси, нали върнахме един подарък, защо да са останали 2-ма рожденици? Единият нали го оставихме там!
И в мен има един комплект пижама №46.
Искате ли да се видим в събота да се уточним ?

# 230
Не е ли малко късно в събота? Да не затвори магазина! В кого е списъка с номерата /рождениците/? Последния път като ходихме се бяхме подготвили със 7 подаръка. Там имаше 5 рожденика, единият подарък го оставихме там, а другият си го върнахме. До колкото си спомням Люси говори с възпитателката по този повод, така че в крайна сметка колкото каже тя - толкова Hug
Мислех си за подаръци за децата, но не се сетих нищо свястно индивидуално, което можем да финансираме и организираме да им купим за тези 2-3 дни. newsm78
По принцип какво трябва да съдържа подаръка: пижама, душ-гел. чаша, гъба, дезодорант? Последния път със сигурност не сме носили чаши и гъби, мисля, че трябва да ги допълним! Ама да каже някой по-отдавнашен Laughing

# 231
            Да исках да добавя момичета, че ще донеса пликчета и корделки да вържем двете пакетчета за диабетиците, за да станат еднакви, да не се почувстват децата изолирани. Това е за сега, просто нямам търпение да се запозная с всички ви!  Желая Ви лек ден!
                                                               ФИЛЮДКИ

# 232
  • Русе
Не сме оставяли нищо там ако не ме лъже паметта newsm78Две от момчетата бяха някъде на санаториум и единият подарък трябва да е при Иринка а другият мисля, че остана в колата на Илианка.
Пижамите аз ще се опитам да ги купя въпреки, че ми е доста сложно с организацията ама ще видя как ще го измисля.

# 233
Не е ли малко късно в събота? Да не затвори магазина! В кого е списъка с номерата /рождениците/? Последния път като ходихме се бяхме подготвили със 7 подаръка. Там имаше 5 рожденика, единият подарък го оставихме там, а другият си го върнахме. До колкото си спомням Люси говори с възпитателката по този повод, така че в крайна сметка колкото каже тя - толкова Hug
Мислех си за подаръци за децата, но не се сетих нищо свястно индивидуално, което можем да финансираме и организираме да им купим за тези 2-3 дни. newsm78
По принцип какво трябва да съдържа подаръка: пижама, душ-гел. чаша, гъба, дезодорант? Последния път със сигурност не сме носили чаши и гъби, мисля, че трябва да ги допълним! Ама да каже някой по-отдавнашен Laughing
Последния път взех шампоани ,д-нти и сапуни и затова не взех гъби.

Имаме четири рожденнички на по 10,12,20 и 22години  и осем рожденника на по 14,10,9,11,18,17,21, и 16 години.

луси при мен е №46/пълен комплект подарък/ другата пижама кой номер е?

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 11:21 от Iliana_

# 234
Подаръкът, който е в мен съдържа: дезодорант-мъжки, шампоан и пижама 46

Взела съм зелени ябълки за диабетиците и 3 бутилки пунш /сок/ - от предния път останаха 4, предполагам ще стигнат.

Така като гледам последните 2 страници сигурните за неделя сме: Ивааа, Илиана, Духчето, Биско, Филюдка с внука си, Пеониа, аз. Плюс почти сигурно Тейлър. Значи 8-9 човека. И май 2 коли се заформяме: на Илианка и на Ивааа.
Още някой? А някой да съм изтървала?

# 235
относно масата за РУ чух 4е утре от 10 часа ще има тържество с дядо коледа от някоя детска градина в централен при елхата и предполагам че ще има доста хора

# 236
Пуснах колета за Горна Оряховица утре ще бъде при тях.

# 237
  • Русе
Днес говорих с Биско тя ще вземе пижамите много и благодаря за което Hug

# 238
Взех шампоани ,сапуни гъби и дезодоранти .
За коледни подаръчета какво решихме?

# 239
Взех шампоани ,сапуни гъби и дезодоранти .
За коледни подаръчета какво решихме?

Илианка,за всички деца ще има индивидуално пакетче с почерпка.Не знем дали ще имаме финансова възможност и за подаръци за всички,освен рождениците.У Деб има някаква малка сума,но тя може да каже колко точно е.Ако решите нещо да се купува,трябва да се действа бързо.А и предполагам,че предколедно на всички вече са им отънели джобовете.Но това е мое мнение.

За ходенето в неделя - може да съм на работа,но до събота няма как да знам 100%.

Общи условия

Активация на акаунт