Движение на българските майки Русе - 7

• 15 737
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
За неделя-потвърждавам,че ще дойда.

Без кола ще съм,кажете какво да взема ако трябва.

Може ли като уточним колите и багажа да видим дали ще остане място да вземем дрехи от склада?

# 211
  • В море от любов
Аз мога да дойда с колата Peace
В колко ще се тръгва?

# 212
  • Русе
Аз за брестовица най-вероятно няма да мога, но още не се знае със сигурност.
А за университета не знам ако малката се оправи до тогава там съм.

# 213
 irina_vas ,  EASpirit  , ivaaa  и аз сме за сега .
За почерпката -сокове има в мен .Ще купя вафли и соленки .
лусипо списъка ,който е в мен има 11 рожденници и един от ноември минава в декември -така ли е?
Ранички и чантички за кръста ако има някой да ги вземе.Козметиката ще я взема аз ,а кой има грижа за пижамите и чашите?

Аз мога да дойда с колата Peace
В колко ще се тръгва?
Ще е хубаво към 9ч. да се съберем пред ИТ до 9,30ч. да оправим подаръците и да потегляме Laughing

# 214
От предното ходене има един подарък в мен остана /дезодорант-мъжки, шампоан и пижама 46/

# 215
За щанда в РУ ме пишете дежурна. Peace Щом ще е в интервала 10-14 ч може по-лесно да се намерят хора. newsm78 На мен лично ми е по-удобно за 22-ри. На 23-ти майка ми е рожденичка и ще имам домакински задачки сигурно, но ако решите да е тогава пак ще го измисля някак.   Party
За Брестовица съм почти сигурна, че ще дойда. Laughing

# 216
Бройте и мен за Брестовица.Ще взема плодове за децата.
Дайте бройка, номер пижами за момиче и бройка ,номер за момче .

# 217
И в мен има един останал дезодорант-мъжки.

# 218
  • В море от любов
Кажете какво да взема и аз за децата Peace

# 219
             Момичета, здравейте и от мен. За Брестовица - пишете и мен. За почерпка на децата не се грижете, аз съм се погрижила, само за двете деца, които са диабетици не съм взела нищо. За тях ще трябва да се погрижите. Почерпката която съм им приготвила е достатъчно като количество, направила съм им по едно пликче с кроасан, близалка, шоколадче  и др. дреболийки, които децата знам, че обичат много, вързала съм ги с червена корделка, за да им зарадват освен душичките и очичките. Ако искате да вземета плодове - това е друг въпрос. Също така бих искала да взема с мен внук ми, който е на 10 години, за да види и да знае от сега, че има деца като тия в Брестовица, та да има мярка, когато вечно нещо иска.
              Това от мен, аз няма да мога да пиша тук в темата, но ще се обадя допълнително по телефона на Джаста, или на Кабзи.
              Ако има някакви промени, моля Ви обадете се на телефона на  дъщеря ми. Мисля че Деси   и Венито го имат, но така или иначе, ще им го напиша на лични или в скайпа.
              Лека вечер на всички пожелавам!

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 19:31 от ФИЛЮДКА

# 220
Момичета най-вероятно няма да успея да се включа в базара в РУ.Или в понеделник или във вторник си пристига майка ми от Гърция и ще трябва да я посрещна.Ако има някакъв вариант ще пиша пак.
Много поздрави на децата в Брестовица и весело изкарване.

# 221
  • В море от любов
Аз пък да се похваля с новите придобивки от базара Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319476&pid=9434532
Благодаря ви момичета  bouquet

# 222
И аз ще дойда неделя. Ще взема и почерпка за диабетиците  Peace

# 223
Аз ще взема още 3 бутилки сок и няколко зелени ябълки за диабетиците /нали зелени ябълки бяха newsm78/?
Филюдке  Hug Страшна си!!!

# 224
  • Русе
Илиянка, рожденниците за декември са 11 и двама от предният месец, които ги нямаше и не са си получили подаръците, но за тях трябва дя има купени ако не се лъжа.
Момичета, предният път взех доста неща за диабетиците като си мислех, че са 5-6 а те били 2 едва ли са им ги дали.Може би е хубаво обаче и за тях да има по-едно пакетче щом за останалте ще има.

Общи условия

Активация на акаунт