Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 042
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Честита Баба Марта на всички!
много здраве, щастие, късмет и пролетно настроение!

# 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 212
  • Разград-София
Честит 8-ми март   Hug  bouquet 

# 213
Честит 8 март на всички да сте много обичани и да ви слушат хората около вас

ето нещо по наща тема

1. Една клетка на човек съдържа 75Мб генетична информация

2. Един сперматозоид съдържа 37.5Мб

3. Един миллилитър съдържа около 100 млн сперматозоиди

4. Средно еякуляцията продължава 5 секунди, което прави 2.25 мл спермa

5. И така пропусквателната способност на мъжкия полов орган е равна на:
(37.5Мб x 100M x 2.25)/5 = (37 500 000 байт/сперматозоид x 100 000 000 сперматозоид/мл x 2.25 мл) / 5 секунди = 1 687 500 000 000 000 байт/секунда = 1 687.5 Терабайт/секунда

От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен firewall...

Обаче този един пакет, който тя пропуска, срива системата за цели 9 месeца...

От Валентин Караилиев и Митко Шопов

# 214
  • София
Честит 8-ми март

# 215

От тук се получава, че женската яйцеклетка издържа тази DDoS-атака с 1,5 терабайта в секунда и пропуска само един избран пакет от данни и е най-добрия в света хардуерен firewall...

риииспект!!!

# 216

риииспект!!!

Joy

Аз да се оплача  Blush напоследък мойто Мило "компютърно маниаче" е толкова заето, че като се прибере късно вечер ми идва да го трЕсна с нещо тежко   Twisted Evil да не се мъчи  Mr. Green

# 217
приготви му една нормална вечеря - почисти му работното място, сиреч не пипай нищо Simple Smile сложи една купа чипс и 2-3 ледени бири под ръка, и вселената изведнъж ще придобие нови измерения ...

# 218
Нови измерения за него ... Rolling Eyes а аз искам за мен  Mr. Green Както и да е, тигана помогна  ... влезе в правия път  Mr. Green

# 219
  • Разград-София
Аз да се оплача  Blush напоследък мойто Мило "компютърно маниаче" е толкова заето, че като се прибере късно вечер ми идва да го трЕсна с нещо тежко   Twisted Evil да не се мъчи  Mr. Green

И аз съм в същото положение  ooooh!  . И аз се застоявам ама неговото не е за траене ... всяка вечер от вратата на компа и това е компа и майка и баща ...  #Cussing out  Rage Rage .... Та ... и вкъщи скоро ще играе тигана де ..  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  ще информирам как е след "тиганотерапията"  Mr. Green Laughing  Mr. Green

Вие как сте милички ? Къде се губите ?  Похвалете с нещо   Rolling Eyes  Flutter

# 220
Аз да се похваля, че успях да накарам съпружеското тяло да ходи на фитнес  Laughing  докато аз бременеех, доста занемари фигурата си  ooooh! бил солидарен с мен  Wink ... плочките му станаха на една възглавничка  Crazy  след тренировката ми благодареше, че съм успяла да го вкарам в правия път  Mr. Green отново имал power  Grinning

# 221
Похвално, похвално  bowuu Ние и двамата сме мързеливци. Всъщност, само на масата, не ни мързи  Laughing

Аз се поизгубих, защото моето диване иска все повече внимание. Докато не заспи преди обяд, не мога дори да се измия  Rolling Eyes Вече седи, но за кратко се занимава сама. Иска да стои, но с помощ. Любимата й игра е да хвърля и някой да се навежда с нея да го вдига и пак отново  Crazy И така докато издържиш  Laughing

Само "та-та-те-те" повтаря и баща й не може да й откаже да я гушне, каквото и да прави  Simple Smile

# 222
Хе хе Simple Smile много добре това с фитнеса  Peace По този повод, ние уикенда си купихме велоаргометър, то не защото сме някакви физкултураджии, ами от нужда, обаче милото се е нахъсал сега и вчера сутринта направи една бърза физзарядка... много добре му се била отразила... да видим днес дали пак ще има...  Rolling Eyes
Иначе аз мъча една дипломна тука, че съм решила да се дипломирам най-накрая, та ме мъчат разни срокове и нямам много време да пиша... че и на работа не е като да скучая... Но пък чета редовно  Grinning

# 223
Моят съпруг-програмист e фен на почти всякакви спортове. Даже онзи ден ме изненада като си купи ролери. Преди години беше подарил и на мен, и аз взех, че си счупих китката.  Rolling Eyes Сега вече с предпазни съоръжения се оборудвахме и карахме двамата, а даже той успя и да гледа детето в същото време, което тичаше насам-натам и се катереше по всякакви стълби, където види.  Laughing

# 224
Здравейте момичета,
Ох, позагубих се малко, ама много работа, а и малката реши да се разболее.. не го беше правила от месеци и докато се сетя как се процедира, тя взе, че оздравя..пу- пу. А мъжО не оздравява, дори все по- болен става на тема wow. Чак почва да ми писва, а уж съм търпелива. Та както някоя "колежка" спомена- ще има тиганотерапия. Но първо терапията- "не ти говоря"...
А относно спорта- спортува, всяка неделя ходи на мач, ама това не помага.. пак си е бременен в 4ти постоянен!

Общи условия

Активация на акаунт