Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 040
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Разград-София
Добър вечер милички  Hug  Heart Eyes
Къде се губите ? Какво ново около вас ?
Темичката на 2ра страница беше изпаднала.Хайде отчетете се кой какво прави днес .
Аз лично днес си върших домакинската работа и след това се рових из нета .
Скучно ми е ... милото го няма вече 8 дена  и изкуквам . Мразя като ходи по командировки  Twisted Evil Ама няма как ... Tired

# 196
  • София
Оооо, гледам още един зооманяк,ти май не пишеш в темата на зоото нали???
моят ден беше скучен и моето мило беше на работа...чакам го да си дойде да го целуна за лека нощ.....

# 197
  • Разград-София
Оооо, гледам още един зооманяк,ти май не пишеш в темата на зоото нали???
моят ден беше скучен и моето мило беше на работа...чакам го да си дойде да го целуна за лека нощ.....

Къде има тема за зоо-то ?  newsm78
Явно пак не съм догледала . Ей сега ще я потърся .

И аз нямам търпение мойто да си дойде да го намачкам и да го нацункам  Blush Heart Eyes

# 198
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372467.0
заповядай, но да знаеш, че ако почнеш да пишеш там, ще те ,уведомят, че трябва да си махнеш лентичката от подписа - Tatti ни помоли и за да не ни изтрият на всички и темата и линковете и подписите, ние ги махнахме.....

# 199
Къде се губите ? Какво ново около вас ?
Темичката на 2ра страница беше изпаднала.Хайде отчетете се кой какво прави днес .

хе хе Simple Smile навреме видях да се вредя да пиша за днес  Mr. Green
То не че утре ще е по-различно, ама...

Пишем с милото дипломна (и аз и той) и сме се заробили тука из интернет и някаква документация... мъка мъкааааа... няма свършване...  smile3529 вече ми се иска да   comp03

Та така... иначе деня беше добър... хубаво време, не мога да се оплача, пък и успяхме да поизлезем за среща с един негов приятел... чудех се днес какво да спретна, че нали знаете - като имате нещо дето трябва да го свършите спешно ви се прави всичко друго, но не и това което трябва... та и ние така, ама нещо ни притискат някакви срокове и не ни се удава да се помоткваме...

Та това е от мен... утре ако нещо по-интересно има - пак  Grinning

# 200
  • ул. "Мечтание"
Предполагам, че щом има програмисти, има и съпруги на програмисти  Simple Smile

Като от опит знам, че е една нелека титла  Laughing Защото се бориш за внимание с неодушевени предмети, които често им обсебват мисълта, дори и да не работят в момента, което е рядкост  Wink Неведнъж ми се е случвало, като го питам моя  за какво мислиш и той да ми отговори "за една... база данни"  hahaha

Та ще ми е любопитно да разбера дали има и други в моето "положение"  Simple Smile

И аз да се включа в отбора, като съпруга в същото положение!  ooooh! Laughing

Само дето напоследък сме си поразменили ролите... Аз от чакане да си свърши работата съвсем се пристрастих към компютъра и сега той мене трябва да чака и да ме ревнува от "любовника". Joy

# 201
Само дето напоследък сме си поразменили ролите... Аз от чакане да си свърши работата съвсем се пристрастих към компютъра и сега той мене трябва да чака и да ме ревнува от "любовника". Joy

Joy

И ние го имахме този период... преди доста време... Той тогава се беше зарибил по Булфлийт и аз като нямах какво да правя си накупих 2-3-5 книжки(аз обожавам да чета) и стой та гледай... ни приемам, ни предавам... И така... дойде и той на моя акъл... и вече и двамата си обръщаме повече внимание  Mr. Green

# 202
Ние ходихме на заболекар и после имахме малко гости. Нищо интересно Simple Smile

# 203
Здравейте  Simple Smile Вчера бяхме на гости, днес чакаме гости  Laughing пълна програма, ама в това лошо време какво друго да правим  Rolling Eyes дори успявам да си свърша цялата дом. работа Crazy

# 204
Добро утро и от нашата къща  Hug
Сещате ли се, че бях споменала едно бюро и компютър за местене преди 2-3 седмици. Е, вчера го премести  Joy
А онзи ден успя да смени маркуча на пералнята, защото течеше - златен мъж си имам  Heart Eyes

# 205
Добро утро и от мен  bye

Днес традиционното - дипломна, а с този сняг вънка май се очертава и да си седим в къщи...
Сега един бърз "преглед на печата" и се залавям  Mr. Green .. довечера пак  Wink

Лек и спорен ден на всички от мен

п.п.
Сещате ли се, че бях споменала едно бюро и компютър за местене преди 2-3 седмици. Е, вчера го премести  Joy
А онзи ден успя да смени маркуча на пералнята, защото течеше - златен мъж си имам  Heart Eyes

Наистина златен твойто мъж... само две три седмички... на нас ни отнема 2-3 месеца да се мобилизираме...  Rolling Eyes

# 206
  • София
Честита Баба Марта на всички  Hug

# 207
 Честита баба Марта! Heart Eyes

# 208
  • ул. "Мечтание"
Честита Баба Марта на всички!

Живи, здрави и щастливи!  Hug  bouquet

# 209
  • София

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes