Съпруги на програмисти - има ли други?

• 17 975
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Леглото как да е, ама моя ходи с лаптоп-а в wc  hahaha
И моя  Joy абе я направо да им напишем всичките магарии  Mr. Green и на терасата го взима , докато пуши  Rolling Eyes друго за сега не се сещам  Simple Smile

# 91
Накарахте ме да се почувствам по-добре  Laughing Благодарско   bouquet

Васко е само лекия случай - носи го "само" в леглото и то рядко. Но за сметка на това си виси на бюрото и докато се натутка да прикючи, аз вече съм заспала  Crazy

# 92
Гнидка пак заповядай  Hug

# 93
А ние също като се върнем от работа веднага се взима лап топа и където ни падне ходим с него.......,напоследък понеже децата почнаха да го базикат си пуска през ГСМ и нещо се занимава Laughing

# 94
Добро утро на всички   bouquet

Аааааа  Naughty лаптопа в къщи аз съм  го окупирала (не че го ползвам толкова...) Но пък за семетка на това компютъра е голяма конкуренция   #Crazy  #Cussing out А сега има и още един в къщи за инсталиране... не мога да го отделя от тях  ooooh!

# 95
У нас компютъра е мой, лаптопа негов.Аз не му пипам лаптопа и като го видя на моя компютър ...  #Cussing out

# 96
  • София
 55 Ама и аз съм за тука бре  Joy

# 97
Епа екстра  Grinning Добре дошла на борда  Hug

Не знам вашите мъже разсеяни ли са, но моят бие всички рекорди  Close Днес трябваше просто да си вдигне телефона, за да вземе нещо, което го бях помолила...

# 98
  • Варна
Здравейте! Може ли и аз да се присъединя? Ние сме и двамата в бранша. Мъжът ми доскоро се занимаваше с поддръжка на хардуер и софтуер, а сега е програмист на Delphi. Аз работя във фирма за уеб дизайн и съм била програмистка на php/msql, а сега съм мениджър проекти и пиша технически задания. Simple Smile
Вкъщи естествено сме с два компютъра, а като се появи малкото щурче не знам какво ще правим, може би ще вземаме трети Simple Smile
Иначе нямам проблеми с неговото заседяване пред компютъра, защото и аз правя същото... Често си помагаме с някой по-заплетен алгоритъм, пишем си по icq-то през деня като сме на работа. А се запознахме в една интернет зала, той тогава работеше там Simple Smile
Въобще IT семейство от всякъде  Laughing

# 99
Добре дошла kеit   Hug

И ние сме IT семейство, ама вие сте по-от нас Simple Smile Аз като се прибера не искам да поглеждам компютър, ами се занимавам с други неща... Милото обаче е залепен по цял ден...

# 100
Добре дошла, Кейт  Hug Щом и двамата сте в бранша, е по-лесно, щото сте си на един акъл, така да каже  Simple Smile Ама като се появи човечето, малко се променят нещата, за теб най-вече  Grinning

# 101
  • Бургас
Здравейте!!!
Не съм очаквала, че ще има такъв клуб - точно за него съм!
Както и очаквах, основната събирателна е - многото работа, невъзможност програмиста да има свободно време. И да има - мисли и така пак е зает! Wink
И докато шофира пак работи, а пък не е шофьор на такси все пак, просто програмист! Laughing

# 102
  • Разград-София
Добре дошла rolela   Hug  bouquet

Как сте момичета ? Къде се губите ?

# 103

Peace

Аз съм си съвсем налична  Laughing

# 104
Тук сме, тук сме... ама сме малко заспали още (или поне аз съм...)

Да ви почерпя едно виртуално кафенце за добро утро  Wink :

А за тези като мен, които не пията кафе - горещ шоколад  Mr. Green :

и разбира се не може без....

Общи условия

Активация на акаунт