Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 764
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Ирина кажи бе мила как свали 23 кг. за 3 месеца.  #Crazy Аз свалих с раждането и досега само 14 кг. искам и аз още поне 10 и тогава ще си отдъхна. Ако бях като тебе щях с пета в дупето да се ударя. Браво! Ако има диета, дай я насам.
Бланш не само на Азис мила, ами и на Софи Маринова, Славка Калчева, Милко Калайджиев и орк.Кристали  hahaha Joy Joy Joy

# 61
Цитат
Бланш не само на Азис мила, ами и на Софи Маринова, Славка Калчева, Милко Калайджиев и орк.Кристали
  ааа Доне ,искаш да кажеш ,че не харесваш Мариан Шоколадката? hahaha 

# 62
  • София
Благодаря, мами, много сте мили.   bouquet (ама аз това го знаех.)
Бланш, има, има. Всичко се забравя. Даже тия дни си ровех из старите постове в дир бг и си препрочитах сама постовете за Павката по това време. Не е истина просто колко интересно ми беше - открих Америка.  hahaha hahaha
Мамадона, а как се качват 47?  Joy Joy Joy Аз първия път качих 24, втория-32, третия - 47.
И понеже са много над моите кг, в началото лесно се свалят. После на последните е труднооо. За диета на мен много добре ми подейства Дюкан миналото лято. Но тогава бях решила от 53 да стана под 50.  Joy Joy Joy Сега просто си летят сами. Ама след още десетина ще се закучат и тогава ще му мисля.  newsm78

# 63
Ирина,видам ,че си мама на трима !На мен ми говорете за кг ,аз качих ,вместо да отслабна Tired!Но ...мноо важно !Искам само шкембето да се прибере.

# 64
  • София
Мишимади, аз и в многодетните се бях записала, ама нещо не пиша там.  Embarassed Още не съм свикнала явно, не съм като теб.  Wink
Мамадона, а тези темички знаеш ли ги?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355995.0;all

# 65
Миши-и аз, откак съм излязла от родилния съм качила 3 кг ooooh!Ми то не беха овесени ядки, не бяха варени жита....дано като спра да кърмя да се оправя, че първия път беше без проблем, но тогава бях на 26 Tired
Дони-имаше и един сладуран, май Амет се казваше или нещо подобно, и той е неустоим Joy

# 66
Иринка, от кога се каня да ти благодаря за поздрава по случай РД на сина ми.   bouquet Много, много благодаря, много мило!  Hug Благодаря и за линка за темата на набор 2003, щото да си призная не знаех, че има. А кога ще смогна и там да се запиша , че и да пиша - не знам.

Калоян се дерееееееееееее

# 67
Добро утро и от нас!

Мамадона, поздравления и от мен за темата!  bouquet

Ковачева, давай го насам този ресторант.  Laughing Сега е доста студено, но като се затопли ще отскачаме често до Щутгарт, че то само на село живее ли се. Wink

# 68
Миши-и аз, откак съм излязла от родилния съм качила 3 кг ooooh!Ми то не беха овесени ядки, не бяха варени жита....дано като спра да кърмя да се оправя, че първия път беше без проблем, но тогава бях на 26 Tired
Дони-имаше и един сладуран, май Амет се казваше или нещо подобно, и той е неустоим Joy
Леле като заговорихте за "славейчета" Чинията на Ай Ти Ви-то ни се беше развалила от бурята и интересно как само ТВ планета имахме. Много странно Simple Smile Та да споделя сега има един Илиянчо дето го раздава много фиешън Simple Smile Оххх 1 седмица начуих всички песни. Информирах се коя си е сложила или намалила силикона. Ния слуша френски шансони Wink Wink Simple Smile играчката над леглото и е от фр. сайт ларедут и пее само на френски. Ясно е че първо на френски ще проговори Wink
А иначе Азис аз много си го харесвам. Simple Smile
Ако се чудите кой ви е изял коледното прасенце, аз имам веществени доказателства

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:11 от graciana

# 69
Ковачева, знаеш ли, че поста си го пуснала в 5 часа  #Crazy Като каза за кифлата се сетих. на входа на нашия паркинг (при родителите ми) нерекъснато паркира някой. една вечер 5 коли чакат 40 мин и не могат да излязат от паркинга. Народа се беше много ядосал и заканил на шофьора. По едно време дойде някаква, направиха и забележка и тя ги наби, всичките 5ма мъже  Shocked Мисълта ми е, че в софия в последните години се утай боклука на обществото и да се нервираме няма сми.  Tired а за полицията думи нмам. преди години с една приятелка ни нападна наркоман. На 30 метра от мястото събудихме един полицейски патрул, който нямал бензин да гони олигофрена, но щели да ни закарат да дадем жалба,а всъщност ние какво сме правели по това време навън сами  #Crazy

хайде хубавите неща
Честито на Викито! да е жива и здрава и да расте щастливо дете!
Честито и на Момчил и Божидар!

Лотето спи на рамщайн  Mr. Green Износена е на хард рок и хеви метъл това имаме в колата. Но абсолютно любима и е една холандска песничка.

# 70
Искам на *Ирина* подписа  Flutter Hug

# 71
и тук при нас има една мама с 5 и една с 3 деца, трябва да им кажа за многодетни

# 72
Добро утро (или може би ден newsm78)!
Мерси за кафенцето и закуската на мамдона и Муциту. Кафе не пия ама хапване не отказвам newsm22.
И аз гледах Слави снощи и нямам думи, макар да знам за този проблем отдавна. Имам близка приятелка с такъв проблем и знам колко е тежко. Дано на тъпите политици поне им стане неудобно от гласността и се откажат да налапат и този път парите предназначени за стотици хиляди бебчета. Въпреки, че едва ли изпитват такива чувства. Абе взех да загубвам надежда, че тази държава някога ще тръгне на добре.
Другото доказателство за това е случката на Ковачева. Ама защо си мисля, че дори и да беше дошла полиция мацката с джипа щеше да извади пачката и накрая виновна можеше да излезе и Ковачева?
Айде стига съм дрънкала.
Честити месечинки на Вики, Божидар и Момчил. Да са много здравички и щастливи!

Докато бях бременна не съм слушала специална музика. Пеех си детски песнички и всяка вечер с мъжо четяхме приказки на нероден Петко (не се смейте ей Crazy!).
Чао за сега, отивам да превеждам и после ще налягам над лекциите. А кога ще гладя и простирам ooooh!!

# 73
Ооо ,Граци,знаем  го Илианчо - акнето! Joy

Ея ,ти що не вземеш на детето такава въртележка - на французки!Или те ,младите ще си говорят на български?

Днес ,ако не получа БАН ,няма кога !Спам след спам пускам.Скучно ми е бе .Станахме в 6 - оправих всичко до 8 .Миши си легна в 9 .АНичка и тя де мрънка,де спи,де яде.И аз скучая.

Брит,кажи им,кажи им  - добре са дошли!

# 74
  • Бургас
Здравейте и от мен в новата тема!
Дони, страхотна тема! Много добре си се справила   bouquet
Гледам пак за килограми си говорите  Confused На мен ми останаха още 4 ама до там ... то няма такова тъпчене. Имам чувството, че постоянно ми се яде нещо сладко  Embarassed
Като бях бременна на дребния и аз му пусках Nightwish, GNR и други подобни  Grinning
Ще ме уморите не мога да си публикувам поста, постоянно нови отговори  Laughing Аз едва дочетох старата и новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт