Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 892
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Момичета аз като че ли се уредих за по-ранно излизане довечера,обаче след малко излизам и цял ден няма да съм в нас, така че ако се разберете за по-рано моля звъннете ми на мобилния да знам!

# 211
Добро утро Simple Smile
Аз днеска съм свежарка въпреки, че последните вечери си лягам след 3 поне...
Та за днеска какво разправяте...да се видим по рано, да се подкрепим...няма лошо, аз съм за, само някои да каже къде и в колко, пък татковците да се оправят.

А пък нашият татко е почнал да се радва така на Жаки "Мутричката на тати"  Mr. Green

Айде бягам, че Жаки незнайно защо "пее" с пълен глас, ама то направо врещене  Sick чак ме заболяват ушите, а и понякога е гарнирано с юмрук в устата  Joy

# 212
Прежаднелите гледам още не са станали, ама то е обяснимо, а представяте ли си какво ще е утре?  Sick

Ни мъ уважаваш ти мен, трябва довечера да се крия като пия Joy
По-късно ще се включа, щото сега станах и още очите си не съм мила. Дони-юркай мъжо, аз имам къпане и хранене в 21,30 и съм на линия след това

# 213
Хей,добро утро на всички от мен
Казвам се Неделчо,на 25.08 роден,
снимката ми е вече качена на колажа
за да мога и аз с гордост да се покажа

родих се в 18:34 в един понеделник
дата писах вече,беше делник
мама с мен  малко се поизмъчи
но съм красив така се получи

тежах само 3.290 и дълъг 53см бях
но сега  с храна аз доста наедрях
сега съм 6.850,но не съм се мерил
и радвам се че сред вас място съм намерил

ако знаех снимката как тук да кача
да ме видите как съм аз сега
щеше хубаво да се получи
но надявам се мама скоро да се научи

поздрави от мен и приятен ден

Мама Диди и Малкият Неделчо
 давам линк дано ме видите
там е кака Руми с 9 год по-голяма

http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=297750

# 214
добро утро Sunglasses
ама от сутринта едни смешки, едни закачки  Laughing опасни

стоя и мисля къде може да организираме нещо по-рано newsm78 давайте идеи, добре би било в центъра.
какво мислите за Olives а Графа? щото е голямо..има ядене за който е гладен
друго какво.. newsm78 а да, точно под Брилянтин на 1вия етаж имаше птрди един много симпатичен бар-малък такъв, обаче сега не знам дали все още съществува,..

ние сме ок, пеем и викаме  Laughing
хайде кафенце-реално сега после пак ще спамя Mr. Green

# 215
Бланш мноо та важавам - никакво криене! А сега отваряй очите и чети по-надолу, мисля че се уредих!  newsm53 Аз нямам претенции за мястото, важно е да събереме!  Mr. Green Аз след малко изчезвам, звъннете да ми кажете!  smile3552
Дид_Нед  welcome Много сладко представяне, ама не мога да отворя албума да ви видя, иска парола. Ще те кача на първа страничка. Кажи от къде си ,на колко си години и т.н. подробности.

# 216
Добро утро!
Ех, че празнично настоение, да са ни живи и здрави Брилянтинките да ни радват все така Heart Eyes.
Попи, аз не слагам газ. Слагам тривитаминола, стимулант на "Икаров", жълтък, ракия и мед. Държа 2-3 часа и мия 2-3 пъти с шампоан. После си мажа корените с ампула п/в косопад.
did_ned, добре дошла! Много оригинално представяне Peace. Ще направя колажчето със снимка на Неделчо за заглавната страница и ще дам на мамадона адреса да го качи. Но това ще стане или утре или довечера, защото след малко тръгваме за Стара ЗАгора.
На всички Брилянтинки желая да си изкарат супер довечера и утре към обед ще чакаме снимки Peace.

# 217
Ей, пожелавам ви страхотно парти довечера!

После другите ще потанцуваме със снимките.  Wink

Did_ned, добре дошли с  Неделчо!

# 218
Влизам набързо, да ви пожелая приатно изкарване довечера и да знаете, че чакаме снимки с нетърпение Simple Smile

Добре дошли, на Неделчо и Диди!!! Много оригинално представяне Wink

Хайде ние отлитаме.....може да си направим една коледна срещичка в Русе bowuu

# 219
Благодаря за чудното приемане
сега за мен ще пиша малко
и дано от времето не ви отнемаме
докато прочетете нашите слова

Деяна се казвам аз
представям се пред  вас
от гр.Айтос на 33г.
с две деца красиви

Каката е на 9г,помощница голяма
и не случайно казва се  Румяна
А името на дядо си  Неделчо
носи бебето викаме му Дечо

Аз не зная снимки как да сложа
но паролата тек ще приложа
тя се пише ей така -rumiana
и дано да видите снимките на двама

мисля че това е всичко за мен
в този декемврийски дъждовен ден
ако имате въпроси ми пишете
и с коледно настроение напред вървете

# 220
Браво, Руми и добре си дошла и от мен.
Наистина предизвика усмивка на устата ми в този сив декемврийски ден.

# 221
Здравейте:))
Добре дошла на стихоплетката:))

Велин май става на 4... месеца:) Поздрави и виртуална почерпка от нас:)

Хубаво изкарване довечера:)

# 222
Добре дошла Диди.
 За "ин-вивото"го гледах и аз.За съжаление няма да се разбере кой е бил-всички ще прикрият историята.
  Аз за друго се включвам-дайте да сме добри и дас съберем по някой лев за депутатите,че милите може да останат без баница с късмети.Какво ли ядът незнам по цяла нощ ги мисля.Ей ако не съдеха бих ги избила един по един и то мъчително.А за нас няма пари за инвитро да не говорим.Прекалиха този път.А в парламента вчера нямаше и 30 човека. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3511  stopuu
 За довечера приятно изкарване ви желая.Малко ви завиждам,ама ко да се прави.
  Маминия златен паразит тази нощ беше много неспокойна-заспиваше за малко пробуждаше се люлеехме се -абе бремето  на мама.Ето и сега дремна малко и я чувам че е будна,но още не и се показвам-нали не трябвало да свиква все да има човек при нея.Нямам нищо против да седим заедно,ама тя бързо губи интерес към всичко и се почва едно мрънканееееееееее.

# 223
 Сега по хубав повод
 ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИИ НА МИРОСЛАВА,МАТЕЙ,ЛАЗАР,НИКОЛАЯ,МАРТИН  1 и 2 И ВЕЛИН!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
 А моето зверче не се е събудило а се е пънло да се отвие!

# 224
Момичета, докато си пиша аз тук, моето малко патенце се обърнало само за пръв път от гръб по корем !!! newsm44 newsm44

Ей много съм щастлива, но сега ще трябва да внимавам, защото милото се беше завряла под шезлонга и като нищо ще се изтърси от динава някой път.

Общи условия

Активация на акаунт