Любители на кучета - 4

• 37 026
  • 420
  •   1
Отговори
# 240
mamahrisi,дано да я намерите по-скоро  Praynig Praynig Praynig

# 241
Дано да я намерите  Praynig Praynig Praynig

# 242
Стискам палци  Praynig

# 243
  • Варна.....
Момичета, искам да попитам следното: чакаме бебо всеки момент. Имаме си малка булонка на 2 години, ваксинирана, гледана и обезпаразитявана редовно. Не влиза в спалнята /където живот и здраве ще е и бебо/, на вън почти не излиза - научена е да ходи в банята.
Та - какво трябва да спазваме като чакаме бебе? Питах ветеринаря - той каза, че след като редовно обезпаразитяваме, другото било да се мият лапите и дупето всеки път след като ходи на вън, но това и без това си го правя всеки път когата се случи. И каза, че било добре за детето че имаме животно, рискът от алергии бил по-малък.

Нещо друго трябва ли да знам?

Благодаря   bouquet

Къдравелка, и аз съм на същият хал- чакаме бебе, имаме си и куче и за сега нямам намерение да я махам. Пък и сърце не ми дава. Кучето не влиза в стаята, където ще е бебето, а и всепак не е канибал, че да му направи нещо.
Момичета, къде да прочета повече за отглеждането на бебе и куче??

# 244
ТУК има интересни и полезни съвети  Hug

# 245
Мама Хриси, дано скоро намерите вашата сладурана Praynig  action032
На всички- весело посрещане на НГ!!!

# 246
Весело посрещане на Новата година,момичета  Hug

# 247
  • София
Честита Нова година! Всичко най ви желая!

# 248
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Много здраве, любов и само положителни емоции през 2009-та!
мамаХриси, какво става с вашата принцеска? надявам се на добри новини Praynig

# 249
Честита нова година , момичета!
Ето малко снимки на малката топка, мъж ми не хареса името Берта и я прекръсти на Хайди Mr. GreenВсеки ден водя с него горещи борби, за да остане ooooh! и хич не ми е лесно...
Вижте я ...

# 250
  • СОФИЯ
Честита нова година , момичета!
Ето малко снимки на малката топка, мъж ми не хареса името Берта и я прекръсти на Хайди Mr. GreenВсеки ден водя с него горещи борби, за да остане ooooh! и хич не ми е лесно...
Вижте я ...

Страхотна е - не се предавай - стискам палци  Hug Heart Eyes

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ   Hug

# 251
  • София
Олеле, каква е мъничка, каква е сладичка... Ама не се предавай - как няма да остане, та нали и име вече сте й дали ;] А и в тоя студ, не може да я остави навънка. А и като порасне достатъчно, тя вече ще е свикнала с вас и няма да й е лесно да се върне отново на улицата... Опитай с тези аргументи, ако не си ги използвала вече ;] Успех! Hug

# 252
Всеки ден по малко го навивам, не бързам и действам много внимателно , да не стане сакатлък... Laughing Laughing LaughingЩом го навих днес да иде до ветеринаря и да пита кога да я доведем Party можеше и да откаже  Naughty, но се нави  Grinning
Така че щом отвори очички сме там Heart Eyes

# 253
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

Бъдете здрави всички двукраки и четирикраки и все така любвеобилни!

# 254
  • София
Предварително се извинявам за намесата и отклоняването на темата, но вместо да пускам отделна ще си позволя да задам въпроса си тук.
Преди няколко дни си взехме кученце на 2 месеца. Сега се оказа, че има глисти. Въпроса ми е това опасно ли е за дъщеря ми, която е на 2 години и половина и естествено непрекъснато се търкаля по земята и си играе с кучето. (Кучето прави "бели", почти навсякъде, въпреки, че се мъча да го науча в банята)

Общи условия

Активация на акаунт