Любители на кучета - 4

• 37 018
  • 420
  •   1
Отговори
# 270
Росченка, ще ме прощаваш, обаче и на мен Роки сега най  ми легна на сърце, с тоя поглед  Flutterголям сладур!
А колкото до Хайди, еми, лапичките са й малки, поне доколкото аз мога да преценя, но утре ще я водим на вет и после ще се отчитам Grinning Вече излиза от кашона и очите й са почти отворени Grinning
Ането, Джеси ще заминава при баба ми в Германия, така се разбрахме... SadМъчно ми е , но просто не се справям, а те имат хубава къща с дворче, пенсионери са и със сигурност ще им носи изключителна радост, пък и ще я виждаме често Heart Eyes

# 271
  • Варна.....
Честита Нова година на всички Вас и вашите четириноги членове на семейството.
Аз пък с въпрос, моята лабрадорка и беше време да се разгони - миналата годин беше на 24.12, после  по същото време юни, сега обаче и "закъснява".
Дали да се притеснявам или при кучетата не е като при нас хората да чакаме цикъл точно на дата??

# 272
Lady Death, Nightwish, ането, благодаря ви, момичета!
То аз много се впрягам явно. Сетих се, че имам ЛОК на Амуей, който е рекламиран като екологично чист, и засега използвам него. Не мирише силно като тези с белината, надявам се да е ок.

Lady Death, не бях мислила за тази страна на въпроса с произхода, а е логично. Ами кучето е от развъдник и, като му гледам паспорта, всичко назад е Фон незнамсикой Laughing Има поставени две ваксини, третата сега предстои през януари, обезпаразитен е. Гледала го е ветеринарка преди да го вземем, познаваме хората, така че май всичко е ок. Аз само задавам разни въпроси на мъжа ми - точно такива - ама опасно ли е, ама мога ли да го пипам, ама сега може ли на двора да излиза, не е ли опасно преди третата ваксина и други подобни, с което искрено го веселя, но нали знаете за новопокръстения католик...

ros4enka , благодаря ти!  Simple Smile Добре че ме попита, иначе изобщо нямаше да се сетя да кажа, че кучето се казва Гаро - такова име са му дали в развъдника и ние решихме да не го променяме.

Със сигурност ни чакат весели дни.
Хубава вечер и лека първа работна седмица на всички ви!

# 273
Да ви се оплача момичета, нашето кученце още го няма, и понеже имам доста обяви пуснати из нета и в града, не закъсняха и обажданията на идиотите, вместо парично възнаграждение, искат нещо друго с мен, сещате се какво .....  #2gunfire Не му останах длъжна, така го наредих, после пак ми звъни и ми иска адреса за да донесе кучето  Cry плаче ми се...

# 274
mamahrisi,много съжалявам, най - вече за това , че не сте намерили красавицата, а за идиотите - ми остави ги да пасат, не си го слагай на сърце  Naughty
Пожелавам ви  да я откриете още утре  Praynig Praynig Praynig

# 275
MамаХриси, има всякакви идиоти... #Cussing out Много се надявам да се намери миличката Praynig Дръж ни в течение

# 276
Сигурно ти идва в повече към напрежението и тревогите да се разправяш с подобни кретени, що за хора са това?
Дано се намери кучето...  Praynig Стискам палци!

# 277
  • София
Дано я намерите, mamahrisi! Стискам палци да е скоро!
Момичета, стискайте ми палци утре да имам с какво да се похваля  Wink

# 278
  • София /Абсурдистан
Здравейте момичета - аз имам въпрос отново.... Embarassed
На нашето булонче много бързо му расте козината и като порастне веднага се степва и започва да пада на отделни косми....има си четка и гребен - обаче колкото повече я реша, толкова по се степва. Вчера сложих повече балсам и успях половината да я разреша и доста косми паднаха - не смея да я водим да я постригват, защото вече е студено и все до дъно я стрижат, понеже не можело по-отгоре....та....дайте идеи относно това как да я поддържам тази козина и дали сега да опитам сама да я подкъся с ножицата? Thinking

http://media.snimka.bg/1758/009772068-big.jpg
http://media.snimka.bg/1758/009772078-big.jpg
http://media.snimka.bg/1758/009772088-big.jpg
http://media.snimka.bg/1758/009772163-big.jpg

Вземаш един по-едър гребен (за гъста коса) и ножица. С гребена определяш каква дължина искаш и всичко, което е над него внимателно го изрязваш. После връхчетата ги подравняваш. Съвсем същото е като при фризьор за хора  Simple Smile
Ако хайванчето много шава, стимулираш го да стои мирно с резенче саламче и продължаваш процедурата Mr. Green

# 279
Мдаааааааа - значи определено трябва да сме двамата с мъжо....  Peace

Много се надявам Чара да се намери  Praynig Praynig Praynig

# 280
  • Пловдив
mamahrisi, пусни снимка на кучето в темата за Варна, така ще има по-голям шанс някой да я види, стискам палци за това Peace

lady Death разгледах подписа ти и ми стана много мъчно за животинките, за съжаление тези неща продължават да се случват и след приемането на закона за защита на животните  Cry

# 281
mamahrisi, пусни снимка на кучето в темата за Варна, така ще има по-голям шанс някой да я види, стискам палци за това Peace
ooooh! Охх коя е тази тема, ровя се тук и се отпеснах по други теми  Embarassed Ще ми дадеш ли линк  Hug

# 282
  • София
Момичета, от днес имам малко кученце Simple Smile Хъски, на 61 дни, от развъдник. Днес му поставихме втората ваксина, както и микрочипа, държа се добре госпожицата, но не се справя добре с пишкането и акането, само 2 пъти уцели точното място  Mr. Green
Дано се намери кучето, mamahrisi, много ви стискам палци. donika.t , наистина е жалко, че въпреки закона това продължава... Затова е тази кампания всъщност...

# 283
# 284
Благодаря   bouquet ще пусна и в двете теми сега, почвам леко да губя надежда  Cry Почвам  да си мисля, че ако е взета от някой няма да ми я върне, тя е женска и може да ражда бебета, после да ги продават.... а е малка още

Общи условия

Активация на акаунт