Любители на кучета - 4

• 37 011
  • 420
  •   1
Отговори
# 285
Мамахриси, това наистина е много притеснително  Cry, много е красива, а щом е млада и некастрирана, като нищо някой може да я е прибрал и да си я гледа  Cry
Пиши, има ли развитие?Пускала ли си обява в бездом?
Момичета, имам един въпрос, може би ще можете да ми помогнете - знаете ли как се казва розовата пастичка за обезпаразитяване на бебета - кученца? Rolling Eyes

# 286
  • София
здравейте аз съм нова и извинете за правописните ми грешки защото пиша на кирилица и че съм без запети Добре дошли дано да се развие тази тема и да има все повече Любители на кучетата

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 17:12 от Етка

# 287
  • София
Нашата докторка я тегли в спринцовка от един голям флакон според килограмите на бебето и едва ли се продава на дребно. Впрочем, до кога се дава тази пастичка, не може ли да се замени с хапче напр. след 3м.? Много трудно и я напъхвам в устата. Sick

# 288
  • София
И също да ви питам какви кучета имате ? Доволни ли сте от тях? Аз много ги обичам.Къде ги гледате?    При баба ми имах две кучета и те си имат бебета и ние ги дадохме малките и на всяко съм ревала с крокодилски сълзи Cry и си оставихме поне 1. Моля ви пишете да споделяме проблемите си с четириногите си приятели!

# 289
Мамахриси, това наистина е много притеснително  Cry, много е красива, а щом е млада и некастрирана, като нищо някой може да я е прибрал и да си я гледа  Cry
Пиши, има ли развитие?Пускала ли си обява в бездом?
Момичета, имам един въпрос, може би ще можете да ми помогнете - знаете ли как се казва розовата пастичка за обезпаразитяване на бебета - кученца? Rolling Eyes
Дронтал Пъпи се казва . И ние сме с нея.  Peace

# 290
  • София
Дронтал пъпи се дава само първите пъти (май до втори месец, не съм сигурна)... Малката е с Дронтал (хапчета), на 2 месеца е. Пак кучето се мери и се дава според (кило)грамажа Wink
Момичета, може ли да ви питам нещо? Откакто взех аз мойта сладурана (много я исках и още си я искам), се депресирах страхотно. Втори ден вече е при мен, а аз не спирам да плача и не мога да й се зарадвам истински. Обичам я страшно много, но постоянно си мисля, че няма да се справя с нея. Не издържам нито физически, нито психически. Тя е много жизнена, което е нормално, но постоянно ме следва и вече не знам какво да правя. Вляза ли в баня/WC, тя е след мен, ако я затворя, скимти и се изхожда за отмъщение пред вратата... Не издържам, най-вече психически, въпреки че се подготвях по всички възможни начини за нея, просто... Дори не мога да ям и спя нормално, ям, а нищо не усещам, все ми е присвит корема, пия, а съм постоянно жадна... Кълбо от нерви съм, не помага нито валериан, нито валидол.  Не искам да я връщам (дума да не става да я изхвърля или изоставя), но просто съм толкова зле, че дори не мога да играя нормално с нея. Някоя от вас имала ли е подобен проблем и какво мога да направя, за да се почувствам по-добре?

# 291
Момичета, може ли да ви питам нещо? Откакто взех аз мойта сладурана (много я исках и още си я искам), се депресирах страхотно. Втори ден вече е при мен, а аз не спирам да плача и не мога да й се зарадвам истински. Обичам я страшно много, но постоянно си мисля, че няма да се справя с нея.....
Миличка и аз бях така, не бях гледала куче от ученическите си години, и с голямо желание си взех нашето хъси, и се почна, първо проблема с акането и пишкането, чистех и плачех, с акането почнах да я усещам вече и бързо я вадех на терасата, но с пишането беше много трудно, защото както си върви така си прави локвички  ooooh! после пък тя много хапеше, направо ни беше направила ръцете на решето  ooooh! Много е трудно, защото и не се изкарва вън докато не се сложи последната ваксина, а те са много енергични... Почнете ли да излизате на разходки ще мине и депресията, ще се разтоварваш докато я гледаш как весело си играе с другите кученца  Hug , много ми липсват тия разходки. А после ще спинка сладко  Wink А за влизането в банята и моята беше така, дори се къпехме заедно, аз я пусках, кво да я правя милата, понякога ако не я пусна, скимти малко и ляга пред вратата да ме чака  Hug Хубаво е да свиква да стои самичко, защото все някога се налага да те няма за час-два...

# 292
Благодаря за отговора , момичета  Hug Сега като прочетох какво преживявате  ooooh! и като знам, че мен ме чака същото  Rolling Eyes Embarassed Дано да се справя и физически, и психически...
Малката отвори очи и предстои обезпаразитяване, вече се изправя на крака и се опитва да ходи, но се заваля на една страна, много е смешна Laughing Laughing Laughing

# 293
  • Пловдив
Lady Death, чувствата ти са нормални и аз бях един месец в депресия, крещях при всяко напишкване на килима, но сега вече като имаме изградени хигиенни навици съм по-спокойна, иначе моята госпожица е все след мен, където съм аз там е и тя Mr. Green
Но това е положението, просто свикваш Hug
Nightwish честито ви проглеждане и прохождане на малката топка  Grinning

# 294
  • София
Ох, момичета, много ви благодаря! Мислех си, че съм само аз и че нещо не съм наред Simple Smile Аз да се похваля - от вчера вечерта, откакто си я оставихме на "нейното" място, не е направила локвичка извън постелката. Даже първото аки беше на постелката, другите не, но вече не е с разстройство и се чистят лесно Simple Smile Играем си, хапем се, хвърляме се на чехлите и краката на хората и така...
Така ми олекна на душата, че направо...  Hug  bouquet
Nightwish, честито на малката косматка за проглеждането и прохождането Simple Smile И малката е много смешна - с едно такова дупе космато, направо изглежда дебелана, и като ходи как го върти, направо е за най-смешните животни Simple Smile

# 295
  • София
Здравейте как сте? Хей,  защо никой не пише какво става? Не сте доволни или какво? Хайде ще се забавляваме! Моля ви пишете!  PraynigЧакам вашите отговори. Ще я посещавам всеки ден за да ви отговарям на въпросите. Ще направим приятелство и ще разменяме мнения. Hug  Peace

# 296
  • София
Това по принцип е тема  ,но направих в нея анкета и затова стана така. И в същото време пишете моля!

# 297
  • София
Мамахриси, какво стана с твоята красавица?
Искрено се надявам вече да си е у дома! Hug

# 298
  • София
Здрасти, аз също обичам кучетата. Имам булонка, мъжка на 3 годинки ще стане, казва се Коуди и е лигльото в семейството.  animal037

# 299
Ама къде се изпокрихте всички? Rolling Eyes Hug
Добре дошла, iv_mikova!

Общи условия

Активация на акаунт