Режимите на Ипократис 10

• 24 187
  • 349
  •   1
Отговори
# 315
голямо затишие тук newsm78
ейййййййй,да не сте се покрили и да хапвате непозволени неща,че ще има бой

# 316
Хаха, деска, незнам за другите ма тая сутрин аз правя кекс Simple Smile

# 317
Mи да,аз ядох кроасани досега.Нали е потоп.Между другото,Ипо ми прати новата диета в сряда и каза да си я започна от 3-ти ден,не от първи,за да може неделя да ми е свободен ден.

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 17:50 от ДесиХ2

# 318
щом е потоп може Laughing
аз  изместих моя потоп в събота

# 319
Айде момичета, часа е 12 без 22 мин! Кой квото е правил - правил, от утре - сериозни и режимни!
Аз изкарах едни ужасно нережимни 2-3-4-5 дни...  Embarassed Особено вчера и днес немам думи просто... смешното е, че продължавам да получавам комплименти, че съм отслабнала, ама от хора, дето не са ме виждали много отдавна  Joy А иначе последните дни кво ми стана, седя си вкъщи, тъпча се с кво ли не...солети и чипсове например...що и аз незнам Sad В същото време корема ми е подут и имам проблеми с т-та... пак заради тъпкането  Sad и ми е злеееееее ама зле  Sad Ходих на репетиция и едвам я изкарах...а обикновено съм ок...то не беше задъхване не беше чудо...От утре ще се постарая да вляза в релси...оффффф

Вие как сте, нещо верно голямо затишие? Да не сте по курортите ей? Без мене! Ауууууууу!  Crazy
Айчо, Солчице, mama_V и двете Дески - бързо на отчет!  Hug

# 320
Джидже, какво да се отчитам, предваканционно съм го ударила, то се е видяло че докато не се върна от Египет примерно ипократче от мене няма да стане. Предполагам че Айа си пътува от Щатите и други вълнения я тресат сега...

Закусвам режимно поне.. честно казано не ям много, но не следя режима стриктно. Ама като се върна ще следвам че съм обещала на Митко (мъжо). Не че ме притиска, но сме си казали че ако сваля тези 20 кила ще ми купи рокля на Версаче фук-фук (само дето като му казах че са над хиляда той се утеши с мисълта че едва ли скоро ще сваля, аз му казах да , поне 6 месеца)
Ако пък сваля 10 кила ще си подаря екскурзия някъде. Жива умряла, ще си подаря пък.  Laughing Ще пиша тук барем да не ям много тези дни преди заминаването

# 321
Режимна съм,все още не ми се гади и мога да спазвам режима.

# 322
Добро утро!

по кафенце за събуждане
аз нещо омотах режима и стана така че почнах 90 дневната диета(въпреки че първия път когато я правих с нея свали само 3 кг. за месец),още се лутам и се чудя на къде да тръгна,че доста се задържах на тези килограми и вече се изнервям
лек и режимен ден! Hug

# 323
Добро утро и от мен.
Аз направих цял уикенд потоп Twisted Evil. Не съм се мерила. Вчера бях ОК. Надявам се и днес и утре да съм така, та поне Ипо да не ми се кара за качени кг  Praynig
dess76, дай малко инфо за 90 дневната. Аз четох в темата, гледах табличката на момичетата и май все повече се навивам да се пробвам.
SharenaSol, завидях ти  Blush Ще чакаме снимки.
Giggerotta, в състава си организираме от време на време купони, но последните 2 пъти бяха в "Наше село". Незнам защо го предпочитат? В "Сите Българи" май не са ходили повече от година, или поне откакто аз ходя.

# 324
mama_V,закусва се всеки днес с плодове, иначе са 4 дена който се редуват
1 - белтъчен
2 - варива
3 - въглехидрати
4 - плодов
и има 3 дена само на вода това е всеки 29 ден
аз се надявам че ще имам някакъв резултат,защото предния път когато я правих хапвах поне двойно на това което ям сега,а и ядях и хляб и не правех никакви упражнения
ако те интересува друго питай Hug

# 325
dess76, с основните неща се запознах. Имам няколко въпроса относно 90-дневната, но няма да разводнявам темата. Ако реша да я започна ще питам на лични.

# 326
Хей, къде се скрихте всички? Само аз ли съм режимна? Crossing Arms

# 327
Аз също, ама днеска за първи ден Simple Smile
Закуска - 1 мандарина и половин портокал
Обяд - пилешки филенца с туршийка зеле и краставички
Кафе...
Дъвка...

И съм до тука Simple Smile

А ти довечера на танци ще ходиш ли? Аз не Sad

# 328

А ти довечера на танци ще ходиш ли? Аз не Sad

В 18,30 съм при Ипо  Confused
После отивам на танци.

# 329
  Здравейте момичета,

От понеделник бях без компютър и полудях... някакъв вирус ми скапа лап топа.... и съм като болна...леле като наркотик е този компютър. След 4те не режимни дни  Rolling Eyes в понеделник бях 55 кг ( демек + 2 кг..) От понеделник не съм точно на определен режим, но гледам основните неща да спазвам. Отчета за понеделник е зак. 1/2 активия; 1 ябълка; обяд пържола с домат , след обедна закуска мандарини ( Гиги заради теб съм само на мандарини  Laughing) вечеря пържола с краставица и домат. Вторник 1/2 акивия ; 2 мандарини ; обяд активия натурална и 1 ф. черен хляб, след обедна зак. 2 мандарини ; вечеря пилешка пържола с домат; 5 мандарини. Днес зак. 1/2 активия ........ 15 часа 5 мандарини ... и чак ще вечерям.. че цял ден скитам и нямах време да ям а и нямаше какво (диетично)   Сутринта кантара показа  54 кг.

Гиги страшна снимка си си направила  Hug

а сега сядам да ви чета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт