Режимите на Ипократис 10

• 24 190
  • 349
  •   1
Отговори
# 330
(Гиги заради теб съм само на мандарини  Laughing)

Гиги страшна снимка си си направила  Hug

Хахахаха, ама добре ти влияя а? С тез мандаринки Simple Smile И ти на мен също, направо ме засрами с този режим, довечера и аз на домат  Hug
И пак да кажа - радвам се че вече си наблизо!   bouquet  Сега верно че ще ти е мъчно за мъжа, ама то неможе всички добрини на едно място Simple Smile

А за снимката - голема съм убавица ааа Simple Smile Мома-англичанка  Grinning

# 331
Giggerotta страшна си  Heart Eyes а иначе той толкова страда  Cry ужас.... ама така е няма идеална ситуация... а за менюто измислям си сама режим... ама ще мина на някой  Laughing

# 332
Хейй момичета, здравейте!!!
Няма с какво кой знае колко да се похваля откъм режима затова и няма да спамирам...

Aia честито ти прибиране и съм сигурна че това временно положение с океана помежду ви ще заздрави връзката (и като се прибера да си окльощавяла и да не може да те познае, а да реши че си от калибъра на Виктория Бекъм)

Giggerotta много си арт тука  Hug
(и подобни тоалети са били доста удачни за прикриване на тлъстинки, макар че проблема с талията няма как да скриеш без да се задушиш от корсета)

mama_V какви са резултатите от прегледа? Ипо как изглежда, отслабнал ли е още че от маса време не съм го навестявала  Embarassed Mr. Green Laughing

bouquet и за трите ви, и за другите

# 333
Айче, Солчице, благодаря!  Hug
А за прикриването на тлъстинките - да бе, тогавашната мода показва само хубавите работи - демек - талия и бюст, а днешната...  ooooh!
Солчице, ти кога ще заминаваш за Египет? Айде, ходи и се връщай и да си удряме среща Simple Smile

# 334
Малиии на тая среща ще съм не като Солчица ами като Слоница  Laughing

ама нищо, така пък с всеки следващ път ще ме виждате по слаба и по слаба

в събота е заветното отлитане (ако България Еър изобщо отлетят, че вече два пъти променяха часа на полета, ама да не ви занимавам с глупости). Днес бях при сестра ми в Подуене в градинките и там понеже самолетите летят баш над главите им само си мечтаех как се качвам. Там ще си хапвам все пак съвсем нова култура за мен ама върна ли се.. хладилника е празен вече!

а пък ей сега си поиграх малко Дунавско хоро сам самичка с MP3 плеъра и ми беше тоооолкова хубаво, ей това народните танци са ми мн любимо нещо

а, и връщам се на 14ти февр... ама предлагам срещата да е в свободен ден, така че края на февруари или през март ми се виждат напълно реалистично

ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ОТКРИХ МОМИЧЕТА!!!!

http://www.ipologia.com/

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 01:53 от SharenaSol

# 335
Айче, добре дошла в БГ!
SharenaSol, резултатите са отчайващи - пак не съм свалила и грам. Crossing Arms Този път дори не ми подейства стимулиращо и мотивиращо.  newsm78 Иначе ми смени режима - силно казано де. 2 от храненията за деня са ми определени, за другите аз решавам какво да ям. Май му казвахте "споделена отговорност" или нешо подобно  newsm78 Не съм убедена, че ще има ефект  Thinking.

# 336
 Здравейте сладурани  Heart Eyes!
 Хрупам си ябълка и ви чета  Grinning.
 mama_V, не се отчайвай. Някой (май Деска) беше казал, че този режим - на споделената отговорност има ефект. Дано и при теб да е така  Peace.
 Aia, добре дошла  Hug!
 SharenaSol, ох как ти завиждам! Пожелавам ти едно незабравимо преживяване! И после да разказваш и да показваш  Simple Smile.
 Сега ще почета блога на Ипо /солчице браво, че си го открила/.
 Лек ден на всички   bouquet!

# 337
здравейте,момичета! Hug
Гиги,много си готина на снимката Heart Eyes
Аиче, добре дошла Hug
Солчице, приятно изкарване и после да покажеш снимки Hug
Мама_В, не се отчайвай, все ще мръдне кантара. Peace
аз да си кажа без бой но почнах друга диета Embarassed,надявам се че няма да имате нищо против да пиша при вас
засега 4 дена вече съм без прегрешения да видим какъв ще е резултата,защото си направих равносметка,че някъде 5-6 месеца съм била все едни и същи килограми
лек ден! Hug

# 338
dess76, благодаря! Тая снимка седи и прашасва в нас и на мен кво ми хрумна да я правя на аватар незнам, ама има голям успех  Joy
А на mama_v новия аватар също е много хубав, пролетен... И на солчицата...абе явно всички сме решили да се обновяваме тия дни Simple Smile
А за писането тук - по-скоро ще се разсърдим ако не пишеш! Hug
Успех с новата диета, дано има резултат!   bouquet
На мен нещо днес хич не ми се седи на работа и не ми върви работата, много зле...и само се чудя кво да хапна разбира се...

# 339
и аз това гледах че и Солчица и мама В,са си сменили аватарите,личи си че иде пролет
Благодаря,Гиги! и на теб успех Peace,че още някой месец и айде пак лято

# 340

аз да си кажа без бой но почнах друга диета Embarassed,надявам се че няма да имате нищо против да пиша при вас
засега 4 дена вече съм без прегрешения да видим какъв ще е резултата,защото си направих равносметка,че някъде 5-6 месеца съм била все едни и същи килограми
лек ден! Hug

аз пък да ти кажа - мн хубаво си направила. Най малкото малко да смениш мисленето и да не се затормозяваш върху един и същ режим.

взех си цяло кило ябълки, за д ане се тъпча със сладки тази вечер и засега днес се храня направо диетично

mama_V , това със споделената отговорност ми звучи като нова възможност, шанс нещо да се промени този път и да почнеш да слабееш. Абе я де вземем накрая да се вдигнем всичкит еи да ходим в дебелариума в Лъки за няколко дни пък после ще си говорим  Laughing
Ипократис ми каза че там е Много Добре
само да се запролети може да си направя една активна почивка. Последния път с мъжо там хем слабеем хем чист въздух хем  luvbed
и все пак ми се ходи повече  с жени не с него  Crazy (той постоянно пропускаше упражненията). А и нали вечер има хора и после хора в кръчмата - живот!!

# 341
"Споделената отговорност" я правих, имаше голям ефект.

# 342
Здравейте момичета,

Аз малко бях доста заета и нямах време да пиша а вечерно време направо спя... съсипах се от ходене на зъболекари  Tired направо ми писна. Зъба , заради който си дойдох за жалост вече беше за вадене имаше киста и ме кюртираха въобщеееееее не ми се говори за 4 дни сутринта бях -2 кг. и вече съм 53 кг. Вчера хапнах 1/2 активия после отидох на зъболекар, той ми оправи 2 зъба , но за този зъб , който ме болеше каза да отида на хирург понеже имаше киста,  после се прибрах и тъкмо да ям ... ми звъннаха, че са ми записали час при хирург... тръгнах уж на консултация а той като го видя по спешност го извади.. и от 2 до 4 не трябваше да ям... в 4 изядох 2 мандарини и малко соленки... в 6 изядох 2 пържоли със домати... и малко телешки салам бях умряла от глад... въобще още 1 такава седмица и ще стана кожа и кости . Днес съм на 1/2 активия и 1 ябълка... по късно ще дам отчет

SharenaSol  то както в тръгнало направо ще стана кожа и кости до 2 седмици  Laughing Ей от къде го намери това за Ипо... приятен път (въпреки , че обслужването на България еър ееееее... мани мани....) и да разказваш а за срещата съм съгласна!

Giggerotta  днешната мода показва къси поли и клющави мадами  Heart Eyes

mama_V , bibobi , dess76   благодаря  Hug

Hug Hug

# 343
Олеле, Айааа, ужас, все едно съм в дежа вю......
Спомням си колко ужасно ми беше като ми вадиха коренит еи то бяха само 2 от 3, а и бях психически подготвена, така че не ми беше толкова стресиращо. И аз имах малка кистичка на края на корена и ми казаха че добре че съм го извадила че иначе с тая киста може да стане голяма беля със синусите
Милата....... добре че си се прибрала   Tired

тц, лоша работа, ама си има и предимството че и да ти се яде не можеш да седнеш да мааш  Laughing

а за Ипо го намерих от фейсбука му, влез ми в приятелите и ще го видиш сред тях, пуснал си някоя и друга снимка и някакви гаджета там е публикувал  Wink малко да поклюкарстваме за него  Mr. Green

# 344
менюто за днес : (не че съм на точен режим... а свободно хранене както той казва) закуска : 1/2 активия ; 1 ябълка; обяд активия натурална с 1 ф. черен хляб; вечеря пилешка пържола със салата...

SharenaSol  уфффф направо едвам едвам ям  Tired това със зъбите е ужас... вярно е че и да искам не мога да ям от 1 страна ми е ваден зъба а от другата страна ме боли зъб  ooooh! май най - добре се чувствам на мляко с хляб (демек попарка с кисело мляко  Laughing ) сега ще трябва с предните зъби да ям пържола  Joy А иначе и аз го намерих във фейсбука, но съм си срамежлива и не смея да го сложа към прятелите  newsm78 ужас

Hug

Общи условия

Активация на акаунт