97 арабски принца омаяни от български принцеси

• 40 233
  • 289
  •   1
Отговори
# 210

Добро утро на всички.Направо ме изненадахте,нищо не остава скрито за вас.по-добри сте дори от Поаро и шерлок Хомс.Вземете и се почерпете.  bouquet

# 211
Добро утро и благодаря на Снежна за разнообразната и перфектна торта,

аз разбрах благодарение на Деси-тя е този Шерлок Холмс Mr. Green smile3530
ето и разнообразно кафе Hug

Шакира-изпратих картички-обаче питам съвсем сериозно-това ли е всичко,което можем да направим Tired-ми мисля ,че съвсем не е ...може би,освен протест междувременно трябва да се събират и пари-няма ли някакви сметки,по които могат да се внасят суми-предполагам,че ако има по-голяма чуваемост хората ще откликнат-
ето например вм`есто да се впускат като щури в покупки на куп безсмислени вещи-по-добре да дадат  част парите си за нещо такова Money
кажете как икъде ако е възможно-а в същото време се надявам хората да престанат поне от части да мислят само и единствено за себе си и да се замислят не какво могат да имат,а от какво биха могли да се откажат ..лично аз бих се отказала от доста неща за да помогна някому и съм сигурна,че много хора мислят като мен Hug-

Невена-колко жалко е това,което описа Tired-а пък и не знаех,че сте минаи през всичко това с вашето недоносено момченце Tired

Магде
-сигурно ние сме били,щото Мангъров ми каза,че има ливанско семейство,което той лекува-това пък сте били вие Hug-важното е,че оттогава-никаква боза не пия и въобще не ни липсва Flutter

Лили-зашеметяващо откривае на този хотел-и аз бих се впуснала в този разкош ,бих се пързаляла по пързалките-но не искам -защото на фона на световната бедност и нуждите на нуждаещите се  Sad,това ми се струва престъпление-докато някой се възхищава от неповторимото изживяване ,нощувайки за 35000дол.-други издъхват от нужда на лекарства,или някакви съвсем минимални нужди-ето примерно тази нощувка може да даде шанс на няколко бг семейства да имат бебе-какво му е на този милионер дето с лека ръка ги харчи,че не проумява #Cussing out-без да се товаря с някакви допълнителни емоции-просто правя констатация,светът вече е стигнал на ръба и скоро ще бъдем свидетели на неговото преобръщане Sick-каквото има да да става,ще става-кой каквото може да направи ,
нека се радваме на това,което имаме и се научим да се отказваме от ненужното-  bouquet-който иска де-да не ме сметнете за някакъв проповедник сега newsm78
...то за коледа и наште очакват подаръци от мен и стават част от целия този кръговрат-питат ме какво искам-пък като им кажа,че нямам нужда от нищо-сърдят се Crazy
била съм станала странна-всички правели така,та и ние трябвало-питам сесра ми-е ако всички се юрнат в пропастта и аз ли трябва да се мятам-а тя-не,не било същото-но аз пък мисля,че е същото newsm78-ма хайде да зарадвам наще хора-ще им купувам подаръци-може после да подаря пасатора дето ми е купила майка ми на някой дето няма Wink Laughing-така направих с кафеварката Joy

# 212
искам да благодаря на DUA за отговора който ми даде на лични
благодаря ти ще последвам съвета ти
Момичета искам да питам нещо мисля че ще има кой да ми помогне с отговорите
свекъра ми е много зле по точно чакаме го всеки момент да почине Sad
и така като не съм много наясно какво се прави в такива моменти при мюсюлманите искам помощ да ми обясните колко време примерно престоява мъртвеца в къщата как стой въпроса с погребението (знам че само мъже ходят) но като си е вкъщи жени могат ли да влизат в стаята и такива неща?
предварително ви благодаря
и тъй като явно има някъкво значение да кажа че те са сонити.

# 213
Два пъти почвам да пиша от вчера, и двата пъти дойде работа, но този път я дадох на друг да я превежда. Да ми се чуди човек, при толкова преводачи, .... не съм наред май с моя работохолизъм. Но накратко:

Снежна, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАТАЛИ!
(Много обичам това име)

Благодаря за тортичката.

Дуа, Лили го е казала. Почивай  thumbsup и повече време с децата - на мен като ми се усмихнат и  Kissing Heart всичко друго олеква.
Благодаря ти за кафенцето.

Лили, благодаря ти за линковете. Така наготово без да ровя из нета много обичам.  Hug

Невена,   202uu

mmm3, аз следя нещата в Гърция, отново има размирици, но те са повече в райони около университетите. Зависи вие къде сте, но не мисля, че ще тормозят хора, които не ги закачат така наречените кукулофори (хора с закрити с шалове лица). А и все пак другата седмица вече е Коледа и предполагам нещата ще затихнат и ще си изкарате супер.

Деси, следващия път по-дълъг клип, моля!  Rolling Eyes Naughty

Другарче, сигурна съм, че ще се получи!  Hug От сърце ти желая, мечтата ти да се сбъдне в най-скоро време.

Аз вече го карам по-лежерно. Чакам с нетърпение другата седмица.

# 214
Хайде мами, помогнете на Сани в този момент-
Сани-бъди търпелива и много силна-бъди до мъжа си ,утеши него и близките ви  bouquet

Мелани
-и на мен усмивката много ми помага-то аз нямам нужда от психологичека почивка,понеже не съм подложена на кой знае какъв стрес-просто бях в състояние на тежък цикъл,който мина Whistling-дано другия път е по-леко Wink-
дано нещата из Гърция утихнат Sad Praynig

Деси-трябва да ме научиш много техники,които ти умееш с компа-като ми затрябва ще потърся съвета ти-ако можеш да помогнеш Hug
примерно къде ги вземаш тези сменящи се снимчици дето слагаш в подписите ти newsm78

# 215
  • по пътеката
сани, аз винаги съм имала  интерес към бита, вклю4ая погребенията, ходила съм на гробищата, като бях "добрата снаха"! около нас миналата година само витаеш смъртта, но така и не отидох да видя отблизо! знам ,4е се коли теле, много народ ,ако идва, или друго по-малко животно ,ако е по малко народа! прави се традиционното блюдо за страната, салата,безалкохолно! през цялото време се пуска коранаи има хора,които са на бдение, 4етат и се молят! така е три дни! после се прави от семесйтвото подобно 4етене и пускане на корана до 40 ден когато пак се коли и събира на помен! дрехите се раздават като при нас!ина4е знам, 4е имат неЩо като сандък, ков4ег и 4овека ,измит и гол се увива в плат и така се поставя,без пръстени, украшения или предмети! носят го на една голяма дъска като платформа, мъжете отиват само, и бързат, като,4е бягат!аз един ден попаднах в една такава процесия, само дето не се панирах, бях и с малката!там какво става не знам, но предполагам имама 4ете за псоледно , молят се и го погребват!дано не ви изненада за  празниците, голямо ходене по мъките ще е!
жените и мъжете са разделени, тук да кажа имат оплаква4ки, но не знам вашите традиции как са!

# 216
сани тук ме хвана неподготвена,но от това което знам-след като по4ине 4овека го изкъпват и носят в джамията там се 4етът специални молитви,след това се носи в гробищата и се погребва,трупа не престиява в къщата,освен ако е по4инал ве4ерта след последната молитва
След това роднините на по4иналия приемат съболезнования 3 дни-т.е отварят една стая специално по този повод ,4ете се или се пуска запис на Корана

мелани ще се постарая,но пес4ето е лакомо и като ме види дяга към мен с мисълта 4е пак ще го храня Laughing Laughing Laughing и разваля клипа

моми4ета про4ететe това

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356857.msg9535763#msg9535763

дуа не си била вминателна в уроците-когато обяснявах как 4овек да си копне картинка,но този път ти е простено

www.flitpics.com

невена има нови снимки в албума

# 217

Шакира, аз не мисля, че на този етап в БГ е възможно 100 процентово финансиране на тези опити ин витро, съжалявам. Като оставим настрана, че на този етап държавата не финансира животоспасяващи операции и лечение на сърдечносъдови и раково болни и че палиативните грижи (за умиращи) са на, даже под ниво каменна ера остава проблема, че дори да стартира проекта, в БГ няма нужния брой специалисти и кувьози и неонаталната смъртност без това е като в развиващите се страни. Обяснявам:

Да речем, че се намерят пари за нужния брой процедури, водещи до бременност на тези двойки ( не е възможно при всички тях, но в най-добрия случай). Двойките са Около 200 000, тоест 100 000 жени (мъжете засега нема как да ги заплодим  Mr. Green). Тук във Франция, която е една от водещите страни и в която, между другото ин витрото рядко се поема от здравната каса, успеваемостта е около 20 процента. Тоест, от 5 опита един е успешен. Това във Франция. В БГ е трудно да се каже, тъй като в частните клиники е мижи да те лажем и всяка една от тях има интерес да завишава процента успеваемост за да набира пациенти. Да вземем като база френските данни. Да речем, че от 100 000 жени първата година забременеят 20 000. Една четвърт от доказаните ранни бременности не продължават. Три четвърти продължават до термин, от които 22 процента са близнаци, има и тризнаци ( в България може да са повече, тъй като там имплантирането на поне 2 ембриона е практика) . Това прави около 18-19 000 новородени в повече. При ин витро бебетата риска от вродени дефекти е двоен, те често се раждат недоносени или с ниско тегло, близнаци или тризнаци и имат нужда от интензивни грижи. Този бум на такива раждания няма да е съпроводен с увеличаване на броя кувьози и специалисти. Поне на 2 - 3000 от тези новородени ще им се наложи да прекарат известно време в кувьоз и под високоспециализирани грижи на неонатолози, педиатри, невролози, офталмолози, хирурзи и така нататък. Това са поне 200 нови кувьоза и безброй специалисти. Цената на кувьоз е около 100 000 евра, но в случая няма значение. Без тези грижи тези деца са обречени на смърт или тежка инвалидност - парализа, слепота ( до скоро ЗК не поемаше операцията на ретинопатията в следствие оксигенирането в кувьоза). Готова ли е здравната ни система да ги поеме? Има ли смисъл да се започва, когато няма готовност за адекватното отглеждане на тези бебета? От нещастни бездетни семейства да ги превръщаме в нещастни родители на нещастно болно дете. На мене това ми се струва недомислено, като поставяне на каруцата пред коня.

Моят син, роден 3 месеца преди термин с тегло 1 килограм и прекарал 2 месеца в кувьоз днес е прекрасно дете без видими проблеми и дори и лекарите тук, във Франция се учудват на доброто му здраве. Той се роди в Англия, водеща страна в неонатологията на недоносените. Дори и там не е лесно. Тъй като нямаше кувьоз ме транспортираха на 50 километра в друга болница с наличен такъв и ако не го бяха намерили щяха със въртолет да ме транспортират в Ирландия. В България можеше и да не оцелее. Тези деца имат нужда да бъдат следени от очни лекари, логопеди, психолози, зъболекари, пулмолози, ортодонтисти, гастро-, ортопеди и каквито ви дойдат лекари наум доста продължително време. Дори и тук ние плащаме много от тези визити от джоба си, ЗК не ги покрива и мютюела (допълнителна осигуровка) също. Сумите за година са астрономически, особено в началото.

Помислено ли е за тези деца? Ако да, аз ще подкрепя протеста.

Да не пълним инвалидни колички вместо бебешки!

НевенЧе не съм съгласна с тебе, Че ин витро бебетата рискът за вреоден дефект е двоен .Това зависи и от годините на жената ,каЧеството на яицеклетката и при нормално оплождане риск винаги има  Peace.Но никъде не е доказано ,Че с ин витро или икси рискът се удвоява .ИнъЧе оплождането няма ниЩо обЩо с протиЧането на бременноста ,риск винаги има и при нормалното и при изкуственото  .Никой в момента не може да ти гарантира на 100,Че Ще родиш живо и здраво дете .Никъде не е доказано съЩо ,Че децата от ин витро или икси се раждат преждевременно .Тук в Белгия процентът на успеваемост е 35 % .Вярно е ,Че децата родени преждевременно се нуждаят от специфиЧни грижи в наЧалото ,но си и зависи от самото дете .Някои много бързо настигат връстниците .То и родените  на термин деца трябва да се следят и ако има проблем ги  праЩат при съответния специалист .Моята дъЩеря е даже преносена с 1 ден и не е лежала в кувьоз и си напълно здраво дете (слава богу )и не само тя и други примери мога да дам ,но няма да изпдаме в подробности ...ДА съгласна съм с тебе ,Че в Бг връЩат прекалено много ембриона и се заЧеват понякога два или три ембриона и след това се извършват редукции ,но това съЩо трябва да се преразгледа от минестерството на здравеопазването и да се издаде стриктен закон за връЩането .Например тук  по закон за моите години е позволено само 1 -2 максимум ембриона и на мене ми върнаха 1 .А това ,Че в България има много дупки за запълване е ясно ,но нека да дадем шанс на ония жени ,които искат да раждат и да отглеждат децата си ,а не на ония, които ги захвърлят .А и не всиЧки от тези 270 000 се нуждаят специално от ин витро (просто това е груба бройка на хора с репродуктивни проблеми).Някои може да минат само с леки стимулации ,инсеминации ,изследвания ,леЧение и тн .
И оЩе неЩо осиновяването в БГ не е толкова лесно ,колкото ние си мислим  Peace.Там съЩо, ако не си "купиш" детето ,Ще има да си Чакашшшшш с години и с години .Някои от тези семейства са се записали за осиновители ,но си Чакат с години и все оЩе си Чакат .Пък и да осиновиш дете не е толкова просто -хоп искам дете ,което и да ми дадът Ще го заобиЧам веднага  .Не всеки е готов  на тази краЧка .И заЩо като има наЧини първо да не се опита за собствено  ,а нашите мили политици просто да намерят решение , как тези жени от малцинствата да не се разплождат с такава скорост .ЗаЩото и домовете се нуждаят от стабилен буджет...А и ако наистина държавата помогне да се родят поне 100 000 деца  това помага донякъде  да се справят с демографския проблем и поне със сигурност от тия 100 000 няма нито 1 да отиде в дом  Peace.

Никой не е длъжен  да се съглася с моето мнение  .Всеки гледа неЩата от разлиЧен ъгъл .Изпратете картиЧка само наистина ако мислите, Че България се нуждае от тези новородени деца  Peace

# 218
Ех,Дуа-в едни размисли ме хвърли...богати-бедни;лукс-крайна бедност.. Tired

Като чета Марси пак се убеждавам,че хората малко ги интересува какво е според Исляма,
и като,че ли всичко се върти около напълването на стомасите

sany81 -сега ще разкажа на кратко за погребенията и обичаите на мюсюлманите:

Мухаммад САУС е казал:,,Често си спомняйте за смъртта,която слага край на сладостите и веселбите''

Когато мюсюлманин почине,тялото му трябва да бъде измито според обичая:започва се от частите,които се измиват за молитва,като срамните места са заметнати с чершаф.
Мъжът се измива от мъж,а жената-от жена.Най-добре да е близък на покойникано може и от персонал на болница,обучен да прави това.
След като е измито и подсушено,тялото се завива с бял памучен плат и се слага на поставка.
Следва молитвата наречена Дженаз.
Мъжете и жените са в отделни помещения и следват имама.
Хората се нареждат по посока на Кааба и следват имама.В тази молитва няма поклони,и се чете следната дуа(на арабски)
,,О,Аллах!Опрости на живите от нас и на мъртвите и на тези,които присъстват,и на тези,които не присъстват,на младите,на възрастните,на мъжете и жените!'' и т.н.
хората повтарят тихо думите след имама.Това се прави еднократно,при сунните може в джамия,но по-популярно е в специално място за това.
Оплакване,реване,викове и подобни са забранени за жените.
После покойника се носи до гробището от мъже на ръце(казват,че ако починалия има грехове-трупа му тежи и носачите са затруднени)
ако гробището е далече:то не е харам да се ползва друг транспорт
при поставянто на трупа в гроба се казва:,,В името на Аллах и по сунната на пророка на Аллах!''

на гроба се четат дуи за покойника..
Жените не ходят на гобищата,не е задължително да слагат черни дрехи,дори е непредпоръчително.
Траура трае 3 дена,освен за вдовици-тогава има други правила,храна не се дава специално на идващите да изкажат съболезнования на роднините,да не говорим за заеми взети за целта Rolling EyesВсъщност е сунна съседите и познатите да носят храна на роднините на покойника,а не обратното.
В някои страни имат обичаи да не се върши домашна работа и да се заравят монети в гроба-тези неща не са от Исляма.
Това е общо взето.

много важно Сани за свекър ти е преди да почина да каже :,,Ла иллаха ил Алла!,,-Няма друг бог освен Аллах!''   
Човек,чиито последни думи са : ,,Ла иллаха ил Алла!''ще влезе в Рая.
                                                                                            Абу Дауд

Shakira26-не знам за ин-витрото,но защо се чака с години за осиновяване не ми е ясно Rolling Eyes...няма нужда от отговор-щом сме в България...
Извода е тъжен:всичко се купува с пари-дори децата Confused

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:20 от Water Lily

# 219
  • София
Здравейте арабелки,
Първо да честитя на  патерици празника на Натали и да й пожелая всичко най-хубаво!  bouquet
Цяла събота и неделя се мъкнахме по репетиции и концерти, та всъщност чак сега успях по-подробно  да прочета писанията ви  и съответно да си уплътня работното време Mr. Green с изготвянето на закъснялата награда и връчването й.Да изясня следното:
Отговорите на кръстословицата, но само  по маркираните вертикали, получих първо на лични от Невена.После в темата получих и тези на Дуа. В нейните отговори пък имаше минимални неточности, затова смятам да връча наградата и на двечките,за да няма  ощетени и сърдити LaughingИ тъй като последната се базира отново на загадка, могат да се включат и останалите...Току виж редом с победителките и те намазали.. smile3508Та да започвам..
На суахили думата сафари означава само „пътуване”, но за вас скъпи победителки, надявам се да означава нещо повече. Само при споменаването на думата „сафари” пред очите ви се надявам да изникната безкрайните златисти савани, ръмжащите лъвове и препускащите стада от гну.Да, правилно сте разбрали, отивате на сафари! Mr. Green
 Там ще почувствате естествения ритъм на живота в една недокосната от цивилизацията земя. Стада от слонове и антилопи, биволи и зебри, лъвове, гепарди, газели и носорози ще се разхождат само на метри от вас!Дано не сте шубета! Mr. Green
Невена,както знаете ми върна лампата, но Латеа е твърде заета напоследък за да я помоля да ми услужи с килимчето.Затова, скъпи ми победителки, ще се задоволите с един полет от София до Лондон, а оттам с още един до столицата на държавата-съседка на север  на тази, в която вие отивате на сафари.Време за жокерче, на местен диалект значението на името на града, в който кацате , е "хладни води".На следващите две снимки ще видите джипа, който ще ви очаква на въпросното летище, както и схема на сафари-маршрута.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409074
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409082
Качвате се в джипа и славно поемате към едно езеро, намиращо се на дъното на изгаснал вулкан, обградено с гори с буйна растителност.Околността е рай за много видове птици като щъркели, орли, соколи, пеликани, розово фламинго и дроздове.
Вечерта ще преспите в хотелчето на снимката, баш на брега на въпросното езеро.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409079
На другата сутрин, след обилна закуска в горното хотелче, отново се мятате на джипа и поемата в посока към един наистина райски остров.На въпросния коралов остров ще имате възможността да се насладите на множество редки видове животни.Ще видите и редица архитектурни  постройки, гробници и стари джамии.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409081
От този остров до друг от същата група, ще се придвижите с лодка на местните.На него ще видите сякаш безкрайни по площ плантации с джинджифил. Гидът, който ви чака там, няма да пропусне да спомене обаче и печалната известност на този остров с това, че в миналото е бил пристанището, от което до всички точки на света за отплавали уловените във вътрешността на континента роби.В следобедните часове ще имате възможността за гмуркане и подводен риболов.Вечерята и нощувката съответно ще бъдат в този хотел:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409085
На следващата сутрин поемате обратно към сушата и за да не севръщате назад по маршрута, на брега ще ви очаква нов джип, с който да продължите нататък.И така, качвате се в него и се отправяте към столицата.Разполагате с цели два дни да я разгледате.
Ето снимчица и оттам:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409077
Поотпочинали подобаващо в столицата, вече поемате пътя към новите предизвикателства, а именно близка среща с крокодили и хипопотами в езеро, което е разположено на територията на 4 държави.Този приятел ще го видите именно там: Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409087
Преодоляли шока от близката среща с подобни приятелчета, продължавате към още едно много известно езеро, което е своеобразен водоем  на африканските тропически порои.Там ви очаква круиз до близките рибарски селца на местните племена.По време на следобедния пикник на брега на езерото, ще имате възможността да се насладите на  прекрасен залез.
Следващата точка по маршрута е  местност, разположена сред тревисти и храстови савани.Там ще видите лъвове, леопарди,слонове, гепарди, хиени, зебри и др.Ето една нищожна част от местните животински обитатели..
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9409083
Последна спирка на сафарито - Целият ден е посветен на опознаването на този уникален природен феномен. Спускате се с джипа в кратера на угасналия отдавна вулкан, правите отново пикник сред дивата природа. Разглеждате  богатия животински свят – тук е едно от малкото места в Африка, където може да се срещне черногрив лъв и черен носорог. Често този резерват е наричан „Ноевият ковчег” – според местната легенда  Бог решил в рая да има и място за дивите животни и създал това място за тях. В този огромен естествен зоопарк, в който може да се разположи и цяла София е вечна пролет.Този факт благоприятства наличието на постоянна вода и храна за животните. Вечеря и нощувка ще получите  сред един от най-интересните природни декори в света.
На сутринта поемата с джипа обратно към летището в северната съседка.Пристигате в Лондон, а оттам летите за София.После влизате във форума и разказвате, пускате снимки и т.н...
Всичко това обаче само приусловие, че дадете имената на отделните спирки от горния маршрут, съответстващи на номерата от схемата по-горе!Успех и приятно виртуално пътуване! Heart Eyes

# 220
понеже само да видя минавам -реагирах ето так #Crazy #Crazy #Crazy

Теди,имай милост Praynig-май Невена сама ще преброди онзи маршрут-за днес ми остана време само за домакинстване и уроци Tired

Бей-като ми остане време ще ти пиша- Hug

Деси-видях снимките-Даяна на кон Wink,един много сладичък Оби и едни много забавни каки,малката от които е по висока от баш-каката Laughing-а освен Барни имаше и други дето не им помня имената,но )Даяна направо грее от щастие там Heart Eyes
мерси за линка-то лесно било newsm78

# 221
  • In a surreal moment!
Благодаря на Дуа за съпричастността !

Който може нека гледа Шоуто на Слави довечера - ще се даде гластност на проблема ни , ще има и митинг . Аз не можах да намеря другарчета за нощния влак на връщане и помолих братовчедка ми да отиде от мое име , че живее в центъра .

Дуа никого за нищо не искам да моля , на този етап се справяме , но знае ли човек ...

Невена
- за първи път чета твой пост и се сблъсквам с толкова остаряла информация . Нещата отдавна не са така в БГ . Клиниките по стерилитет са частни , модерни , техниката е на мн . високо ниво , специалистите също . Това не се отнася за обикновените болници , но не за това иде реч . Това е сайта на клиниката в Плевен , тя е с американско участие и ниво на работа , ето виж -  http://www.ivfpleven.com/index.php?l=20
Статистиката говори за 270 хиляди семейства с репродукт. проблеми - няма мъже , жени има проблеми . Някъде е съпруг , някъде съпруга , някъде и двамата . Но , прави сметка , че никой не брои конкубинат връзките и самотните . И те са хиляди , повярвай ми , само аз спокойно преброявам 20-тина около себеси .

Протеста е как да бъдат разпределени заделените вече от правителството 10 милиона лева за лечение на стерилитет . Ние искаме да са в отделен фонд и още от януари да подаваме документи, комисия да преценява и да се започне с реални процедури още от февруари - март .
Депутатите държат парите да се излеят в кюпа на здравната каса и да се започне с разкриването на инвитро отделения към държавните болници . Няма лошо , но намирисва на разпределяне на пари под масата , а и процеса ще е толкова дълъг , че я камилата , я камиларя . За това трябват други пари .А те гледат вече и към предвидените за догодина нови 10 милиона .

Клиники има , кандидат мами също - пари и държавна воля не достигат !
А увредени и болни си има и без ин витро , нека не търсим демони там където не са повече от на друго място - знаете , че работя в сферата на "демоните " , след изпита по клиника на олигофренията се питах как изобщо природата съумява да доведе до бял свят здрави хора , но и това е др. въпрос .

Водна Лилия - бъди щастлива в незнанието и мислите си , че то човек като знае , не му се ще да мисли !

Снеже да ти е жива и здрава Натали !
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 19:02 от Кълбовидна Мълния

# 222
здравейте Hug
другарче-искренно се надявам всичко да е наред и нещата да се подредят както ти желаеш Hug Hug Hug
либра сега е в софето,дано и при нея всичко е наред...
аз си търся работа,но безуспешно много съкращения има и незнам докъде ще стигнем ooooh!
чета и катето в магрибската тема радвам се и за нея Hug
много целувки на всички   love001  love001  love001
а мисля че принцеска утре е на изпит ако не се лъжа-късмет и знам че ще го вземеш  bouquet

# 223
Дуа благодаря ти Hug ,като пуснат форума на заЧатие ,Ще ти пусна линк с коледната инциатива за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми .С парите които се съберат(ако се съберат около няколко хиляди) Ще се финасират 3 двойки,като има 1 -во ,2- ро и 3- то място  .Има кокурс за  история и всяко двойка  описва изпитанията през които е минала .Мисля Че даже Д-р Владимиров се е вклюЧил в тази инициатива и дава 2 опта ин витро безплатно на двойките които Ще заемат 1- во и 2- ро място ,а 3 тото Ще е париЧна награда с парите които са събрали .Като пуснат форума Ще ти пратя линк ,Че може и да бъркам  Hug

# 224
  • In a surreal moment!
Шакира , ето , аз не знаех за това ....такъв океан е от теми и уж се ровя и следя пък .....веднага отивам да търся , то не , че имам някакъв късмет де , но не пречи да се пробва ...

Общи условия

Активация на акаунт