Сънищата ми все повече ме озадачават-едно бебе гушках 3 поредни нощи и моя близка се разболя.Просто донякъде предчувствам проблемите,но не мога да ги предотвратя,не искам да се примирявам с думите:"Така е било писано!"
и тя кажи мамо на мом4енцето да си ходи .-мамо той се разплака и не иска ,ама каза щом не го искаме и тука ще си трагне.Какво беше това 4удо така и неможахме да си го обясним
и тя кажи мамо на мом4енцето да си ходи .-мамо той се разплака и не иска ,ама каза щом не го искаме и тука ще си трагне.Какво беше това 4удо така и неможахме да си го обясним

често Ви чета, но досега не съм писала тук. Имам доста интересни случки и преживявания, но не ми се пише за тях сега. Напоследък няколко дни наред сънувам един телефонен номер. Първите дни беше малко неясен или може би аз забравях част от цифрите, но вече два пъти го виждам и съответно го помня целия. В съня си знам, че трябва да звънна на този номер и то задължително, но не знам защо. Звучи ми малко шантаво - вече 6-7 дни едно и също. Ще ми се да се престраша и да звънна
А тая вечер сънувах адреса, но помня само името на улицата и име на човек, който ме търси по телефон. Нито телефонният номер, нито адреса и името ми са познати. Чудя се какво ли означава този натрапчив сън? Какво мислите вие?