Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 504
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Nikifin,какво да те посъветвам,като и аз понякога изпитвам ужас от неща,за които дори не смея да разговарям с близките си!Откровен присмех срещам,не знам,може би само майка ми донякъде ме разбира,всички други ме питат какъв филм съм гледала предната вечер и неща от сорта.А е трудно да си държиш преживяното в теб и да не кажеш на никого.С най-добрата ми приятелка си споделях такива неща,но тя е в чужбина сега,по скайпа не е същото...
Сънищата ми все повече ме озадачават-едно бебе гушках 3 поредни нощи и моя близка се разболя.Просто донякъде предчувствам проблемите,но не мога да ги предотвратя,не искам да се примирявам с думите:"Така е било писано!"

# 166
  • Пловдив
 Cry леле какви неща се случват само

# 167
Не се замисляйте върху сънищата си то каквото е тръгнало да става ще стане .Не се натоварвайте излишно     Hug

# 168
преди 3 год. седим в  къщи с едни приятелки и по едно време  някакво драскане по вратата  на терасата ослушва ме се и аз казвам сигурно е котката и вследжаштя миг виждам 4е котката е във стаята но се оспокояваме 4е ниса е при4уло,но след малко се 4ува ясно по4укване на прозореца ,като 4е ли има някой на терасата истрапнахме вси4ки и 5 мин. след това детето на приятелката ми което спе6е през това време в другата стая го 4уваме да  разговаря влизаме в стаята и виждаме детето седнало на леглото и гледа в страни и си говори и приятелката ми го пита мамо с кого си говориш ,а то с едно мом4е иска да си играем .мамо мом4енцето каза 4е баща му много го бие и ни вси4ки smile3556и тя кажи мамо на мом4енцето да си ходи .-мамо той се разплака и не иска ,ама каза щом не го искаме и тука ще си трагне.Какво беше това 4удо така и неможахме да си го обясним Thinking newsm78

# 169
преди 3 год. седим в  къщи с едни приятелки и по едно време  някакво драскане по вратата  на терасата ослушва ме се и аз казвам сигурно е котката и вследжаштя миг виждам 4е котката е във стаята но се оспокояваме 4е ниса е при4уло,но след малко се 4ува ясно по4укване на прозореца ,като 4е ли има някой на терасата истрапнахме вси4ки и 5 мин. след това детето на приятелката ми което спе6е през това време в другата стая го 4уваме да  разговаря влизаме в стаята и виждаме детето седнало на леглото и гледа в страни и си говори и приятелката ми го пита мамо с кого си говориш ,а то с едно мом4е иска да си играем .мамо мом4енцето каза 4е баща му много го бие и ни вси4ки smile3556и тя кажи мамо на мом4енцето да си ходи .-мамо той се разплака и не иска ,ама каза щом не го искаме и тука ще си трагне.Какво беше това 4удо така и неможахме да си го обясним Thinking newsm78

Според психолозите било нормално децата така да си общуват. Означавало, че имат голямо въображениеи едва ли не било хубаво качество, някаква позитивна дарба  Shocked. Но лично аз мисля, че около нас бъка с всевъзможни същества, които за щастие не виждаме, не ни се показват  по една или друга причина. Но на децата се показват защото те по лесно ги приемат. И тук виждам че случката е свързана със спящо или току що събудило се дете. Може би в полусънено състояние се отварят някои от сетивата ни и тогава можем да усетим присъствието на тези същества. Според православната религия това са духове и трябва да се борим да се отървем от тях. Един вид който ги вижда е обладан, Бог го е допуснал по една или друга причина, обикновено обремененост с много грехове, като при децата е ясно, че обремеността е наследствена, не може дете да е толкова грешно. Ама има и много други обяснения, по малко страховити.

# 170
Много интересна тема.
Запис  Blush

# 171

Според психолозите било нормално децата така да си общуват. Означавало, че имат голямо въображениеи едва ли не било хубаво качество, някаква позитивна дарба  Shocked. Но лично аз мисля, че около нас бъка с всевъзможни същества, които за щастие не виждаме, не ни се показват  по една или друга причина. Но на децата се показват защото те по лесно ги приемат. И тук виждам че случката е свързана със спящо или току що събудило се дете. Може би в полусънено състояние се отварят някои от сетивата ни и тогава можем да усетим присъствието на тези същества. Според православната религия това са духове и трябва да се борим да се отървем от тях. Един вид който ги вижда е обладан, Бог го е допуснал по една или друга причина, обикновено обремененост с много грехове, като при децата е ясно, че обремеността е наследствена, не може дете да е толкова грешно. Ама има и много други обяснения, по малко страховити.

Мнението на църквта пък от къде си го измисли? Обладаните от зли духове не ги виждат, нито пък се усещат че са обладани.
А малките деца могат да виждат духове и често общуват с тях. Някъде четох или съм чула че тази способност се съхранява до 6 г. възраст. Духовете които са още на земята не винаги са зли духове.

# 172
xenia, щом съм казала, че е мнение на църквата, значи не съм си го измислила. Аз не измислям църковните канони... за съжаление...  Grinning
Ти обаче ме учудваш с каква увереност говориш за духовете на земята и за децата дето до 6 год си съхранявали способностите. По правилно е да кажеш, че някъде си го прочела, отколкото да го съобщиш като неоспорим факт. Освен ако не говориш от личен опит и нямаш необорими доказателства, че си права 
Аз съм чела различни теории за тези явления и всеки си избира на кое да вярва. Но никой не знае точно със сигурност каква е истината  Peace

# 173
  • Linz
NikiFin, не си и помисляй да намекваш, че написаното от xenia не е самата истина и да подлагаш на съмнение нейните познания Laughing

# 174
  • София
леле каква тема...страшни неща пишете...буквално!

# 175
NikiFin, не си и помисляй да намекваш, че написаното от xenia не е самата истина и да подлагаш на съмнение нейните познания Laughing

Виж как си е научила урока! Laughing

Никифин, когато ми дадеш конкретен цитат от легитимен източник на православната църква, тогава ще си продължим спора!  box

Църквата официално се занимава с екзорцизъм и знаят много добре що е то обладан от зли духове човек. Но обладан който да ги вижда и да си говори с тях, няма. Това противоречи на самия принцип на "обладаност" (вселяване в самото тяло на човек).

# 176
Миналата седмица мъжа ми беше в командировка. Лягам си аз, но не мога да заспя до късно. По едно време към 2 часа се унасям, в просъница изгасям ТВ-то и се обръщам към таблата на леглото. И чувам нещо да драска по вратата, ту от коридора, ту от кухнята. Стреснах се, седнах в леглото и веднага включих ТВ и взех да нареждам: То човек не може да се наспи, какви са тия глупости и т.н. Пък ходих същия ден на рейки и жената ми каза, че съм имала някакви способности, а на другия ден като мина сеанса ми вика, някой ще те посети в съня ти, да не се стреснеш - аз й отговорих, че вече ме е посетил. Сложих си иконка на Св.Киприян до главата и честно, много забавен съм сънувах.
Всъщност се оказа, че съседа отгоре не могъл да заспи и разтребвал.  ooooh!

# 177
Снощи ми се случи и на мен - т.н. състояние "сънна парализа". Хвана ме страх. Не знам защо. С огромни усилия на волята успях да си отворя очите и тогава се освободих от тази скованост. Надявам се да не се случва повече, защото ме обхвана паника.

# 178
  • Sofiq
Момичета Hug често Ви чета, но досега не съм писала тук. Имам доста интересни случки и преживявания, но не ми се пише за тях сега. Напоследък няколко дни наред сънувам един телефонен номер. Първите дни беше малко неясен или може би аз забравях част от цифрите, но вече два пъти го виждам и съответно го помня целия. В съня си знам, че трябва да звънна на този номер и то задължително, но не знам защо. Звучи ми малко шантаво - вече 6-7 дни едно и също. Ще ми се да се престраша и да звънна newsm78 А тая вечер сънувах адреса, но помня само името на улицата и име на човек, който ме търси по телефон. Нито телефонният номер, нито адреса и името ми са познати. Чудя се какво ли означава този натрапчив сън? Какво мислите вие?

# 179
Аз сигурно бих звъннала от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт