Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 545
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Искам да се включа по въпроса с изчезващите предмети. Случи се у нас да изчезне тава с бъркана баница. И хич не се смейте, обърнах къщата на опаки, а знаех, че майка ми я е оставила на масата в трапезарията. Такова търсене не съм търсила през живота си. И аз не знам от къде и как се появи, но в един момент я нямаше, а след това се появи.

# 211

........Беше останал потресен. Кара си той мотора по главна улица на Варна, и тъй като е нощ през лятото, целият трафик е концентриран край морето и дискотеките. Та кара си той по пустия булевард с около 180км/ч. и наближава кръстовище. В този момент вижда, че от дясно идва такси и няма намерение да спира, а има знак стоп. В следващия момент той вече е в средата на кръстовището и се е разминал на косъм с таксито, но на метър пред него е островът с висок бордюр, който разделя двете платна. Казва че другото, което помни, е че вече е в насрещното и минава между две коли, които се движат успоредно и много бързо. Успява да спре след секунда и се оглежда, но от коли няма и помен! Казва че сякаш някой го е вдигнал с мотора и го е преместил в насрещното, за да избегне удара с бордюра, който е бил неизбежен! Мъжът ми е много добър щофьор, но за подобно нещо няма никакво обяснение!
[/color]
.
Определно това не е за тази тема . Както и други са написали-това е за тема "убийци и самоубийци".
Това, че някой фучи със 180 км/час и спира за секунда си е направо научна фантастика. А що се отнася до това, че "някой" го преместил- то народът е казал "Лудите и пияните господ ги пази" (ама не пази потърпевшите от малоумните действия на камикадзетата).
Явно на милата ти половинка му се губят минути, а не секунди.  Mr. Green

# 212
  • София
     Бях ученичка в друг град,живеех в дома на моя братовчедка,наскоро беше починала майка ми. Една нощ сънувам,че съм в леглото си,легнала по гръб,стаята е тъмна,а в един светъл кръг въждам майка ми,която играе хоро до леглото ми.Но по-скоро подскача до тавана.В този момент се събуждам/на същото легло,легнала по гръб и в тъмна стая /точно като в съня ми/Не мога да разбера дали съм сънувала или не,но съм вцепенена от страх,толкова много,че устата ми не ми се подчинява.Не мога да извикам,за да чуе братовчедка ми в другата стая.Стори ми се ,че мина ужасно много време,преди да мога да издам някакви звуци или да мога да се раздвижа.Когато се поокопитих и можах да извикам, дойде братовчедка ми и аз и разказах съня си.Нейното тълкуване беше,че ще почине някой.Когато се прибрах от училище същия ден разбрах,че е получена телеграма,че е починал наш общ братовчед.Бях много впечатлена и още си спомням случая.А сега чета и за подобни вцепенения при вас.
     След около 7-8 месеца ми се случи пак подобно вцепенение,пак свързано със сън,в който видях майка си като силует на прозореца.Аз пак в съня си лежах на едно легло в поза в която се събудих.Не можех да разбера дали е сън или истина,защото прозореца беше точно пред мен и всичко беше както в съня ми. До мен спеше леля ми/сестрата на мама/, но доста време мина,до като се окопитя и да я събудя.
      След това никога не ми се е случвало пак.Сега си мисля,че може би съм била в силен стрес от срещата със смъртта и загубата на мама и това е било причината за тези вцепенения.

# 213
     Сега се сещам и за случка на мъжа ми.Беше останал потресен. Кара си той мотора по главна улица на Варна, и тъй като е нощ през лятото, целият трафик е концентриран край морето и дискотеките. Та кара си той по пустия булевард с около 180км/ч. и наближава кръстовище
Мааайко, мила!!!!
Момиче, помисли малко
Колко е опасно това?!
За кого е опасно това?!
В твоя случай за съпруга ти, после за всички останали
И вие ли с твоя мъж смятате, че законите за движение по пътищата са нещо измислено и неприложимо......
Не се заяждам с теб, а те МОЛЯ да помислиш реално - нормално ли е съпругът ти да кара мотор със 180 ПРЕД КРЪСТОВИЩЕ!!!!!
А убийството как ти се струва като алтернатива..... или смяташ че теб и мъжа ти не ви застигат физичните закони!?

Изобщо не е по темата изтрийте поста ми, но не можах да се стърпя

ПП. Дими от Сленг  http://www.dnes.bg/article.php?id=53530
Сори ,че спамим темата така ,но и аз не можах да го подмина-даже в ДиС писах в темата "Сънувате ли починали близки" именно за мой познат ,който загина в катастрофа на 29 години.Да ,ама шофьора ,който карал с 250км/ч по магистрала Хемус си е жив и здрав ,а Вики го няма.Това е.По тези пътища ще излязат и нашите деца.Длъжни сме да бъдем внимателни!

# 214
  • София
Аз пък сънувам основно природни бедствия, катастрофи най-вече със самолет или буболечки. нещата, от които имам ужас. Наскоро сънувах, че преживявам страхотно земетресение и блокът ни се чупи на две. Омръзна ми постоянно да се притеснявам за близките ми или да ги губя насън. Защо сънувам тези неща? Не ги мисля през деня, честна дума ... Rolling Eyes

# 215
Аз пък сънувам основно природни бедствия, катастрофи най-вече със самолет или буболечки. нещата, от които имам ужас. Наскоро сънувах, че преживявам страхотно земетресение и блокът ни се чупи на две. Омръзна ми постоянно да се притеснявам за близките ми или да ги губя насън. Защо сънувам тези неща? Не ги мисля през деня, честна дума ... Rolling Eyes

Катастрофа със самолет означава някакъв срив в личния живот,драстични промени,а ако сънуваш земетресение,това пък е свързано с професионални успехи и повишаване в длъжност. Ако сънищата ти не означават горе описаните неща,това трябва да означава,че просто имаш страх от тях,който ти сама не си осъзнала. Той е активен в психиката ти,но на подсъзнателно ниво и се проявява в сънищата ти. Пребори си сама със страха,като се изправиш лице в лице с него и докажи,че си по-силна.

# 216
записвам се да ви следя  Flutter

# 217
  • Пловдив
Сестра ми понякога вижда разни хора,които ние не можем да видим.Пък нито е луда,нито дава признаци да е такава.Като ми разказва,направо ме хваща страх.Посъветвах я да ги пита дали искат нещо,но и нея я е страх.Аз пък преди години бях канена на сватба и сънувам,че баба ми умира в деня преди сватбата.Въпросната венчавка беше обявена за събота,а в петък майка ми се обади,че баба ми наистина е починала.Аз й казах,че не съм учудена и че съм го сънувала вече.Незнам какво да мисля,бях го забравила,но сега, като ви чета и се сетих.

# 218
  • София

Катастрофа със самолет означава някакъв срив в личния живот,драстични промени,а ако сънуваш земетресение,това пък е свързано с професионални успехи и повишаване в длъжност. Ако сънищата ти не означават горе описаните неща,това трябва да означава,че просто имаш страх от тях,който ти сама не си осъзнала. Той е активен в психиката ти,но на подсъзнателно ниво и се проявява в сънищата ти. Пребори си сама със страха,като се изправиш лице в лице с него и докажи,че си по-силна.

Благодаря ти  Hug Сънувам катастрофи (самолетни и с коли), както и земетресения, предполагам заради страха си от това. Осъзнавам го, не е неосъзнат  ooooh! Предполагам заради това сънувам подобни неща.
П.п изчисти си кутията, пълна е  Heart Eyes

# 219
Сестра ми понякога вижда разни хора,които ние не можем да видим.Пък нито е луда,нито дава признаци да е такава.Като ми разказва,направо ме хваща страх.Посъветвах я да ги пита дали искат нещо,но и нея я е страх.Аз пък преди години бях канена на сватба и сънувам,че баба ми умира в деня преди сватбата.Въпросната венчавка беше обявена за събота,а в петък майка ми се обади,че баба ми наистина е починала.Аз й казах,че не съм учудена и че съм го сънувала вече.Незнам какво да мисля,бях го забравила,но сега, като ви чета и се сетих.
Диляна Ш ,какви хора вижда сестра ти?Силуети,страшни,благи,казват ли и нещо........?Интересно ми стана.

# 220
Това и на мен ми стана интересно-ще чакам да се включиш ,ако решиш да разкажеш нещо повече.
Зорка80,
опитах се да ти пиша ЛС ,но кутията ти е пълна Wink  bouquet

# 221
Диляна,сестра ти е надарена с "трето око",което е способно да вижда невидими фигури за останалите хора,тя или е много душевно чист човек или има дарба,наследена от някоя баба,прабаба и т.н. Страшничко е да виждаш такива неща,но за да го можеш,значи така трябва.Кажи и да не се страхува,когато дойде момента,тя ще може да комуникира с тях,това са може би души,които или я закрилят или търсят някаква помощт. Кажи и също да освети кръсче или Богородичка и да ги носи,те ще я пазят. Не е лошо понякога и да ходи в църква и да почита мъртвите,като им пали свещичка,но когато е там,първо да почита Исус и Девата,т.е,да пали свещички първо на тях ,след това за здраве на семейството и най-накрая на мъртвите. Няма нищо страшно в това,нека да бъде спокойна.

# 222
 И аз тук.Цял ден чета.Направо ми скрихте топката! #Crazy

# 223
Сега в момента трудно се сещам за нещо конкретно...Всички злополуки в нашето семейство стават на празници.Брат ми катастрофира лошо на Димитровден.Дъщеря ми има две лоши падания,които завършиха в Пирогов.-едното ден преди Именния й ден(Рая),а другото на именния и ден след 1 година.Ходя по това време и им паля свещичка за здрава.Аз ако не успея-майка ми.

Другото странно нещо е,че в нашата рода има сякаш някакво равновесие.Когато почине възрастен човек,много скоросе ражда бебе ,което е същия пол.

# 224
    Записвам се, че ви изтървах и се връщам да чета назад.

Диляна разказа за сестра ти ме накара да се замисля за сериала "Шепот от отвъдното"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт