Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 526
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Досега ви четях само, но  е време и аз да се включа. Simple Smile
Сънувах преди месец някъде баба Ванга. Та тя ми гледаше в съня и ми каза ,че дъщеря ми е много агресивна и че трябва да отида да налея вода от една чешма която се намира в двора на училището , което е до нас и да и давам от нея.Също така ми поиска едно парче кашкавал и стотинки. Беше много странен сън и много ясно си го спомням. Отидох аз до чешмата наистина да налея вода , но беше замръзнала и не течеше. Дъщеря ми според мен не е агресивна , напълно нормално 2 годишно дете , но знам ли. Thinking Интересното в случая е , че на другата сутрин след като го сънувах този сън отидохме на гости у бабата на моя съпруг и както седяхме тя ме помоли да отида до магазина да и купя хляб и кашкавал. Досега никога не ме е молила аз да отида винаги е казвала на мъжа ми или свекърва ми ако е там , но този път подчерта че държи аз да отида. Не знам дали има някаква връзка със съня , но ме побиха тръпки от това съвпадение честно казано. Не знам как да го тълкувам този сън и дали трябва да направя нещо , но е факт че вече месец не ми излиза от главата.
Нистина странен сън и голямо съвпадение Thinking

# 196
И аз да се включа в темата. И на мен ми се е случвало това със сънната парализа! Беше много страшно. Лежах в леглото завита по гръб и гледах телевизия. До леглото имахме холова гарнитура и на нея седеше мъжът ми и също гледаше. В един момент усетих някакво ръмжене и леглото започна да се тресе цялото, а аз не можех да помръдна. Нещо имаше сякаш под възглавницата ми и тресеше леглото адски силно. Гледах към мъжа си и се опитвах да го извикам, но той си гледаше филма все едно нищо не се случва! Накрая помня, че с нечовешки усилия успях да размърдам пръстите си и всичко изведнъж затихна. Питах го дали ме е чул да го викам или да мърдам, а той каза Не! А разстоянието помежду ни беше около 70см.
    Сега като прочитам какво се е изписало тук по темата и настръхвам, но поне ми стана ясно какво ми се е случило!

# 197
  • Пловдив
случвало ми се е на сън да искам да извикам, а да не излиза никакъв звук от гърлото ми...Много гадно! Още по- смразяващо е, когато сънувам, че се" вкочанясвам" - почват насън да ми изтръпват първо челюстите, и страшно ме боли (това насън разбира се)  И на всичкото отгоре съзнавам че сънувам и си казвам - сега ще свърши, ще се събудя. ..Обикновено се събуждам, но ме е страх после да заспя, защото понякога тези случки са ми няколко за една нощ...много неприятно.

# 198
И малко да поспамя, ама не мога да не споделя, с надеждата, че някой ще разтълкува сънищата ми!
      Много често, от дълги години, сънувам че ме гони динозавър. Аз бягам из града в паника и се крия из мазета и магазинчета разни. Но не съм сама. Целият град бягат с мен и се крием а динозавъра ни гони и винаги е на косъм да ни хване! Понякога съм с близки, понякога не познавам хората около мен, но винаги има много хора! И го сънувам поне 5-6 пъти в годината!
        Друг сън, който се повтаря периодично и винаги е идентичен е, че се намирам някъде из града или на плажа и виждам в далечината как цялото море е една огромна вълна, която бавно приближава. Аз започвам да бягам, но на сън да бягаш... все едно вървя бавничко, а вълната приближава все повече. Накрая осъзнавам, че не мога да избягам и ще се спася като легна по корем и се хвана за нещо. Така и правя, а вълната ме залива и усещам напрежението, все едно ме дърпа навътре в морето докато се изтегля със страшна сила, но странното е, че не ме завлича и мога да виждам и да дишам под водата! Накрая като се изтегли аз ставам и съм суха!
     Сега се сещам и за случка на мъжа ми.Беше останал потресен. Кара си той мотора по главна улица на Варна, и тъй като е нощ през лятото, целият трафик е концентриран край морето и дискотеките. Та кара си той по пустия булевард с около 180км/ч. и наближава кръстовище. В този момент вижда, че от дясно идва такси и няма намерение да спира, а има знак стоп. В следващия момент той вече е в средата на кръстовището и се е разминал на косъм с таксито, но на метър пред него е островът с висок бордюр, който разделя двете платна. Казва че другото, което помни, е че вече е в насрещното и минава между две коли, които се движат успоредно и много бързо. Успява да спре след секунда и се оглежда, но от коли няма и помен! Казва че сякаш някой го е вдигнал с мотора и го е преместил в насрещното, за да избегне удара с бордюра, който е бил неизбежен! Мъжът ми е много добър щофьор, но за подобно нещо няма никакво обяснение!

# 199

Сега се сещам и за случка на мъжа ми..... Кара си той мотора по главна улица на Варна....около 180км/ч. ....

Темата за серийните убийци е по-нагоре.

# 200
  • Варна
Мдамм. Колкото и добър шофьор да си, да караш в града мотор със 180 км/ч си е престъпление. Да не говорим, че е безумие. Вместо да се потриса от такива случки, не е зле да си преразгледа поведението на пътя. А ако беше изскочил човек на пътя? А някое животно? Със сигурност ще се пребие с такава скорост.

# 201
Ако търсех критика щях да кажа на майка му! Пък и темата не е "С колко карам в градаи правилно ли е!"
Извинявам се за спама!

# 202
  • Варна
Е ти ръкопляскане ли очакваше? Сори, ама при такова престъпно поведение на пътя не мога просто да си замълча и да махна с ръка. Заради такива камикадзета има толкова много  нещастни случаи. И за съжаление често го отнасят напълно невинни хора!

# 203
Преди около 2 месеца се нанесохме в новия апартамент. Преди 3 години в него е живял един мой съсед, който почина от рак на 30 години.
Много тъжна история.
И до сега се случва да изчезват разни неща, които съм убедена,че са били там, а дедето знам,че не ги и пипало, нито аз, нито, мъжът ми.
Вярвате ли в такива неща...

# 204
  • Варна
Не знам дали точно изчезват, но като че ли понякога стават невидими за нашите очи... Не знам как да го обясня. Веднъж например ми трябваше една патентна декларация на една фирма. Всичките и документи стояха в един класьор. Патентната трябваше да е някъде там. Прерових го няколко пъти обаче и просто я нямаше. А нали знаете какви са червени и се набиват на очи. После колежката дойде и тя да види, гледахме документите буквално лист по лист - няма и няма декларация. Тръгнахме да търсим по чекмеджетата, после пак отворихме класьора - декларацията си беше там! Само като поразгърнеш малко и се виждаше! Е как не я видяхме преди това, нямам обяснение. Помня обаче, че тръпки ме побиха.

# 205
Могат да изпадат в нещо като пространствени дупки.

# 206
мда, и мъжа ми много често така му изчезват чехлите, а после се оказва, че са точно там, където са си били винаги

пространствената дупка при нас е по-скоро нежеланието да го откриеш Embarassed

# 207
Ако търсех критика щях да кажа на майка му! Пък и темата не е "С колко карам в градаи правилно ли е!"
Извинявам се за спама!

ми тогава защо го споменаваш в темата.
оставаше и да го подминем ooooh!

# 208
Камелия,ще се опитам да разсъждавам над сънищата ти. Според мен,динозаварът е човек или грипа хора,които са те уплашили или наранили в миналото,ти се страхуваш от тях,също може и да е нещо по-мащабно,страх от война или природно бедствие. Вълната,която те залива,според мен е също страх,но от конкретна ситуация,страхуваш се да не ти се случи дадено нещо,а ако наистина ти се случи,ще видиш,че съвсем не е толкова страшно,както си го представяш и че ти си по-силна от него и си в състояние да се справиш. По-принцип,за мен сънищата ти не вещаят нищо лошо. Това са по-скоро психологични неща,страх,притиснение,несигурност,предпазливост,уплаха от нещо,което си преживяла и от нещо,което не искаш да ти се случва. ще спреш да ги сънуваш,когато се пребориш с тези неща и се успокоиш. Успех

# 209
     Сега се сещам и за случка на мъжа ми.Беше останал потресен. Кара си той мотора по главна улица на Варна, и тъй като е нощ през лятото, целият трафик е концентриран край морето и дискотеките. Та кара си той по пустия булевард с около 180км/ч. и наближава кръстовище
Мааайко, мила!!!!
Момиче, помисли малко
Колко е опасно това?!
За кого е опасно това?!
В твоя случай за съпруга ти, после за всички останали
И вие ли с твоя мъж смятате, че законите за движение по пътищата са нещо измислено и неприложимо......
Не се заяждам с теб, а те МОЛЯ да помислиш реално - нормално ли е съпругът ти да кара мотор със 180 ПРЕД КРЪСТОВИЩЕ!!!!!
А убийството как ти се струва като алтернатива..... или смяташ че теб и мъжа ти не ви застигат физичните закони!?

Изобщо не е по темата изтрийте поста ми, но не можах да се стърпя

ПП. Дими от Сленг  http://www.dnes.bg/article.php?id=53530

Общи условия

Активация на акаунт