Сънувах преди месец някъде баба Ванга. Та тя ми гледаше в съня и ми каза ,че дъщеря ми е много агресивна и че трябва да отида да налея вода от една чешма която се намира в двора на училището , което е до нас и да и давам от нея.Също така ми поиска едно парче кашкавал и стотинки. Беше много странен сън и много ясно си го спомням. Отидох аз до чешмата наистина да налея вода , но беше замръзнала и не течеше. Дъщеря ми според мен не е агресивна , напълно нормално 2 годишно дете , но знам ли.
Интересното в случая е , че на другата сутрин след като го сънувах този сън отидохме на гости у бабата на моя съпруг и както седяхме тя ме помоли да отида до магазина да и купя хляб и кашкавал. Досега никога не ме е молила аз да отида винаги е казвала на мъжа ми или свекърва ми ако е там , но този път подчерта че държи аз да отида. Не знам дали има някаква връзка със съня , но ме побиха тръпки от това съвпадение честно казано. Не знам как да го тълкувам този сън и дали трябва да направя нещо , но е факт че вече месец не ми излиза от главата.