Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 534
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
*fenix*, потърси номера в гугъл - може да излезе от някой телефонен указател.  Аз ако бях щях да се обадя сигурно. Макар, че сега се замислих, че ако някой ми се обади някой непознат и  ми каже - сънувах ти номера и се обаждам, аз незнам дали много ще му се зарадвам... Не мога да ти дам съвет - ти знаеш най - правилно какъв ти е бил съня и дали да се обадиш или не.

# 181
  • Sofiq
Реших да проверя името на улицата - малко е странно и не съм го чувала, но google явно знае всичко. Оказа се, че има такава улица Thinking в квартал, който не посещавам -става дума за София.

# 182
Ами разходи се до там, може да ти навее някакво чувство.

# 183
  • 7800
Доколкото си спомням, май имаше подобен случай в някоя от темите. Една дама беше сънувала някакъв адрес няколко пъти и не помня каква беше развръзката.

# 184
fenix, на твое място бих се обадила на номера без да ми пука. Просто няма да издържа на любопитството  Grinning

# 185
fenix, измисли си някое име и се обади. Когато ти отговорят, кажи нещо от сорта: "Кой се обажда?". Съответно може да получиш реплика, че ти звъниш, но тогава обясни, че търсиш еди кой си и явно си объркала телефона. Може пък по друг начин да се развие събитието и да получиш необходимата информация.

Момичета, случвало ли ви се е когато някой ви причинява болка на сън да я почувствате и действително? На мен няколко пъти вече ми се случва, веднъж сънувах, че ме гони някакъв тип и ме простреля в крака, и действително почувствах ужасна болка.

# 186
fenix, измисли си някое име и се обади. Когато ти отговорят, кажи нещо от сорта: "Кой се обажда?". Съответно може да получиш реплика, че ти звъниш, но тогава обясни, че търсиш еди кой си и явно си объркала телефона. Може пък по друг начин да се развие събитието и да получиш необходимата информация.

Момичета, случвало ли ви се е когато някой ви причинява болка на сън да я почувствате и действително? На мен няколко пъти вече ми се случва, веднъж сънувах, че ме гони някакъв тип и ме простреля в крака, и действително почувствах ужасна болка.
Да случвало ми се е! И като се събудя найстина усещам болка.
Да ви разкажа сега аз.  Една приятелка на майка ми почина февруари преди две години. Няма мъж, сега баща й и вуйчото се грижат за детенцето, което е втори клас. Сънувам аз жената, че е седнала на един стол и ми иска шоколадови бонбони. Събудих се сутринта и си спомних, че в хладилника при майка ми имаше един голям шоколад за детето, който майка ми й го беше купила за нова година. Но като си тръгнахме все още шоколада не й го беше дала. Веднага се обадих и попитах майка ми дала ли е на момиченцето шоколада и тя каза не. Казах й да й го занесе задължително и с кутия бонбони.
Според вас има ли връзка бонбоните, които ми пойска жената с шоколада на детето?

# 187
Една нощ сънувах баба ми. Беше в една много светла стая.По-скоро слънчева. И само ми повтаряше: Събирай хората, събирай хората....Събуди ме звъна на телефона. Вуйчо ми се обади на майка ми да й каже, че баба е починала.
Още ме побиват тръпки като се сетя.

# 188
И аз сънувах смъртта на един много близък приятел. Той беше болен, но никой не очакваше да умре, беше в болница и уж всичко беше под контрол. Сънувах му погребението и след 2 седмици почина

# 189
  • Кьолн
Мастър, аз знам ,че при такива сънища трябва да подадеш. Купуваш нещо и подаваш на произволно избран от теб човек. А що се отнася до църквата, преди година работих в една църква. Станахме големи приятели с отчето. И си говорехме на различни теми. Та го питах какво мисли църквата за магиите и други такива неща и той ми каза ,че наистина съществуват и много често го викат да осветява такива домове.

# 190
Аз пък последния месец и половина сънувам как различни мои познати и роднини умират. Ама не неочаквано, а си знаеха и си подготвяха погребението и си завършваха земните дела. И така 3-4 съня с еднакъв сюжет и различни хора.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 23:53 от Heltah

# 191
Аз сънувах, че съм на гости у някакво наше познато семейство и те имат булонка, ама много не ме обичаше това куче.Все ръмжеше срещу мен и ме хапеше по крака.Интересно обаче не ме болеше, когато впиваше зъби в крака ми.Събудих се с усещането, че ще ми се случи нещо гадно, то вече е факт - болна съм, не знам от грип или настинка, но съм парцал.Определено сънищата предупреждават.

# 192
Сега се сетих за един друг мой показателен сън преди години. Сънувах, че ме боли зъб и отидох да ми го вадят. Така истински съм усещала болката, че като се събудих ме боляха всичките зъби. Тогава ми казаха, че не било хубаво да сънуваш, че ти вадят зъб.
След една седмица баща ми се разболя много сериозно и за малко не го изпуснаха. Слава богу днес е жив и здав.

# 193
http://vbox7.com/play:d0dabaa3    1 chast
http://vbox7.com/play:f3298554      2 chast

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:26 от анаморф

# 194
Досега ви четях само, но  е време и аз да се включа. Simple Smile
Сънувах преди месец някъде баба Ванга. Та тя ми гледаше в съня и ми каза ,че дъщеря ми е много агресивна и че трябва да отида да налея вода от една чешма която се намира в двора на училището , което е до нас и да и давам от нея.Също така ми поиска едно парче кашкавал и стотинки. Беше много странен сън и много ясно си го спомням. Отидох аз до чешмата наистина да налея вода , но беше замръзнала и не течеше. Дъщеря ми според мен не е агресивна , напълно нормално 2 годишно дете , но знам ли. Thinking Интересното в случая е , че на другата сутрин след като го сънувах този сън отидохме на гости у бабата на моя съпруг и както седяхме тя ме помоли да отида до магазина да и купя хляб и кашкавал. Досега никога не ме е молила аз да отида винаги е казвала на мъжа ми или свекърва ми ако е там , но този път подчерта че държи аз да отида. Не знам дали има някаква връзка със съня , но ме побиха тръпки от това съвпадение честно казано. Не знам как да го тълкувам този сън и дали трябва да направя нещо , но е факт че вече месец не ми излиза от главата.

Общи условия

Активация на акаунт